Sevgilim vasıfsız, ayrılmalı mıyım?

Gayet güzel giden bir ilişkim var 1.5 yıldır çıkıyoruz ve kendimi onunla uzun süre daha görebiliyorum. Zaten daha öncesinde de en yakın arkadaşlardık. Dış görünüş, huy, her şey mükemmel, ama bir sorun var ): Ben akademik olarak çok başarılıyım, dil biliyorum, enstrüman çalıyorum, gezmiş görmüş biriyim ayrıca çalışıyorumda part time. Sevgilim ise tam tersi bir tip. Lise mezunu, benden iki yaş büyük (21) hala ailesinden harçlık alır, sorumluluk sahibi değil, bir iş bulup asla çalışmaz. Tüm gün tek yaptığı arkadaşlarıyla takılıp oyun falan oynamak. Geleceğe yönelik planları olduğunu söylüyor ama bu planlara dair hiç bir gelişme ve ya adım atmıyor. Böyle dediğimi duysa çok üzülür ama tamamen vasıfsız birisi. Biliyorum daha genciz hani evli olsak eve ekmek getirmiyor olsa neyse diyorum bazen kendi kendime. Sizce bu ayrılmak için geçerli bir neden mi? Beni aşağıya çekiyor ve onun arkasını topluyormuşum gibi hissediyorum ): Fikrinizi açıkça söylerseniz çok sevinirim Bu arada ilk sorum umarım güzel bir ilk soru deneyimi olur hehe (:
Sevgilim vasıfsız, ayrılmalı mıyım?