Eskiden benimle konusurken kibardi asla küfür etmezdi gecen gun konusurken küfürlü konuştu. Dogrudan bana etmedi ama küfürlü konuştu. Cok sasirdim gercekten napacagimi bilmiyorum
2 ay
Sevgilim efendiden serseriye evriliyor, ayrılmalı mıyım?

Eskiden benimle konusurken kibardi asla küfür etmezdi gecen gun konusurken küfürlü konuştu. Dogrudan bana etmedi ama küfürlü konuştu. Cok sasirdim gercekten napacagimi bilmiyorum
Anlık bir sinirle ağzından çıktıysa normal ama bunu alışkanlık haline getirip olur olmaz her yerde böyle konuşuyorsa bu problem ayrıca seninle konuşurken sözlerine dikkat etmesi gerekir etmiyorsa sana olan saygısı azalıyor demektir ve sürekli bir hal alırsa yarın bir gün sana da küfredebilir
Cevap
3Cevap
O korkuyu bir ver
Geneli öyle zaten ilk başta yüzlerini göstermezler
Çok özür dilerim bir sevgiliyi boşverdim bayanın yanında küfür eden yarın ağzına
S çar afedersin seni kafeslediğini farketmiş dahası gelir artar eksilmez huy bu katıksız değişmez
Erkeklerin geneli öyle ilk başta efendi rolü yaparlar zaman geçtikten sonra gerçek yüzlerini ortaya cıkarırlar..
Kavga cikarticam valla benle oyle konusamaz
Ne süredir berabersiniz
2 yil ama surekli ayrılmalı barismali
Zeynep çözmüşsün davayı sen helal sana küfür eden erkeğe basın s ktiri 👍🏻😄
özüne dönüyordur kuzum daha da beter olursa ayrılırsın
Değişmeye başlamış ve artık rahatsız oluyorsun ya uyar ya da ayrıl
Niye sen velisi misin çocuğun
Ne alaka ya kulagini cekicem mi diyorum. benimle konusurken kufurlu konuşmasindan rahatsiz oldum
Arkadaşım nasıl terbiye ederim diye soru soruyorsun. Sana uymuyorsa karakteri ayrıl geç işte en temizi
Nasil terbiye ederim demedim okuduğunu anlamayı öğren
Söylediğin ona çıkıyor, ne şekilde söylediğin bazen ne söylediğinin önüne geçer. Sana tavsiyem çocuktan ayrıl
Of ne alaka ya ne alakaaaa
Ne diyor mesela
Ayrıl çekilmez ilerde dahada kötü olur
Bence erkenden yüzünü göstermiş kaç kurtul
En İyi Cevap