bununla normal konuşuyorduk ama son zamanlarda öncekine göre ilgisi azalmıştı.
dile getirdim normal olduğunu iddia etti ama ihmal edilmiş hissediyordum
1 hafta önce aradım açmıyor. ertesi gün aradım açmıyor. öbür gün aradım yok.
ne geri döndü ne yazdı. ben de müsait olunca konuşalım dedim sadece 👍 ifadesi bırakmış mesajıma.
ablası sorunca da konuşmuyoruz demiş. ablası neden diyince öyle demiş bir açıklaması da yok.
insanın konuşmadığı için hiç açıklaması olmaz mı ne tribi bu ne yapmaya çalışıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir ilişkide aniden soğuma, ilgisizlik başladıysa ayrılık eninde sonunda oluyor
bir şey de yapmadım hani. arkadaşları ile her gece dışarıda. hiç hesap sormadım. haber versin istedim. başlarda haber verir beni sorardı ama son zamanlarda ikisi de yok. kendi kendine tribe giriyor. darladım da ondan sıkıldı desem tamam ama o da yok.
Hayatı akışına bırakın. Bir erkek durduk yere soğuk yapıyorsa ayrılık yakındır siz kendinizi hazırlıklı olun yine de. unutmayın hayatınızdan çıkarsa da rolü bitmiştir
senin başına hiç geldi mi? niye durduk yere soğuk yapıyor bunlar? zaten kadının çok sevdiği ilişki zor. erkek çok severse o iş evliliğe kadar yürür diyorlar.
Başıma geldiği için yazdım. O kadar sorumsuzdu ki. Sonunda ayrıldım kimse vazgeçilmez değildir
insan ilişki içinde sorumluluk alabilmeli. ben buna en başta dedim ya hep ya hiç diye açıldım. deneyelim falan dedi kaç kez gelgitleri oldu ama aptallık bende o kadar ilgi vermemeliydim.
Gülüm yerine bulmuş birini zaten. Kendi kaybeder boş ver hayatına bak
kendi kaybetti zaten. aldatma ihtimali yok diye düşünüyordum kim bilir yine ne kuruyor kafasında. kaç kez yaptı bunu. ben de yoruldum. benimle konuşursa her şeyi söyleyeceğim artık. beni sabır taşı zannetti.
Bencede söyle. Sonra da yoluna baksin
onun için zaten hep kendi yolu önemli ben öyle hissediyorum. insan aşk, sevgi uğruna fedakarlık yapabilmeli ama hep ben yaptım diye düşünüyorum bunları çarpacağım ona. madem gitmek istiyor o zaman açıkça konuşsun benimle. en nefret ettiğim şey sessizce çekip gitmesi, hiçbir şey haber vermeden.
7 başlı ejderha o 2 yüzlü değil
çıldıracağım
Tmmm
@anara_ne düşünüyorsun bu konuda kanki
@anara_
Merhaba, tanışıyor muyuz?
Ankara merhaba iki hafta önce konuşmuştuk defne ben
Mesaj atarmisin
orada anlatırım
Mesaj kutusunu açtım
Azerbaycan degilmi?
Ankara )
Hiç hatırlamıyorum.
Açıkçası mesaj kutuma kimseyi almak istemiyorum artık. Lütfen buradan yazın.
Ankara ?
Yalova ben
Ben yatar
Bay bay
Öz saygı çok önemlidir. Sizede tavsiye ederim👍🏻
arkadaşlar arkadaşlar lütfen başka yerde konuşalım. soruma bir tavsiye geldi diye ümitleniyorum her bildirimde :)
@anara_ bebişim. ne diyorsun anlamıyor ben seni
Müsait olunca yaz bebişim nedemek istedin bana sen öz saygı nedemek acaba ben var öz saygı yok oda ben yok öz saygı var nasıl anlamadım
bırakmıs
beni mi? sebep yokken?
boş ver gitsin
boşverdim zaten ama o benim kıymetimi bilemedi. sana bir sorum var. bir hedefin var ama bu hedef uğruna karşındakini üzüyorsun hatta yeri geliyor önce ben diyerek onu terk ediyorsun seni çok severken. sence bu hedefine ulaşır mı beni o kadar üzmüşken? artık hiçbir şey demiyorum ona...