O valla yetenek olsa gerek artık ya 😆. Ama şimdi zamanın erkekleri de keresteydi. Şimdi ise biz erkekler akıllanıyoruz lakin kadınlar kereste olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Ayağımızı yıkasınlar, bebek sallarken bir tarafımızı keselesinler falan demiyorum ama o benim görevim değil, niye ben yapayım, git sen yap falan diyerek sevecen olmayan ve sert tavırlı nemrut gibi insanlar görüyorum artık ve ilerideki naçizane eşimin de böyle olmasını istemiyorum. 🥴
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu ne böyle yaa karı falan diyor saygısız birde emir veriyor uyarmalısın rahatsız olmuyormusunuz seninle böyle konusmasından
Eğer dağ ayısı gibi bir tipi yok ise flört ediyor işte ne güzel 🤣 hoşanmıyor isen belirt, ama hoşlanıyor isen sen de bunun üzerinden flörte devamkee
her yerini yıkarım kocacım iste yeter yaz msdlckdcmdkcmdlc
Ahahahah ayyynen 🤣 adamcağızı mutlu et azıcık
@palaboiiii tabii ya kadın mı bunlar biz kocamızı keselerdik bile
Ahahaha sormaa, bu gidişle cinsiyetler yön değiştirecek. Birkaç yıla biz karımızı keseliyor olacağız 😂😂
@palaboiiii ayıp ayıp adam seni karı yerine koyup karı diyor bi de sen bi ayaklarını yıkama durum içler acısı...
Ahahahah 🤣🤣🤣 yemeği kim hazırlayacak efendim, çocuğa kim bakacak 🤣
Ev adamı olmaya karar verdim srtık. Böyle olmayacak bu iş
@palaboiiii biz ayağımızda çocuk sallarken kocamızın ayaklarını aynı anda yıkardık hatırlar mısın o günleri...
O valla yetenek olsa gerek artık ya 😆. Ama şimdi zamanın erkekleri de keresteydi. Şimdi ise biz erkekler akıllanıyoruz lakin kadınlar kereste olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Ayağımızı yıkasınlar, bebek sallarken bir tarafımızı keselesinler falan demiyorum ama o benim görevim değil, niye ben yapayım, git sen yap falan diyerek sevecen olmayan ve sert tavırlı nemrut gibi insanlar görüyorum artık ve ilerideki naçizane eşimin de böyle olmasını istemiyorum. 🥴
Bu ne ya mağaradamı yaşıyorsunuz
Şaka yapıyordur
sevgilin ilk insan mı
Böylelerini hakkedersiniz...
İş aş memati baş
Seni hiç alakadar etmez
Çok iyi ortam
Senin tutumundan dolayı
Ergen galba
Değil
asktandir