+1 yılBence asiri kiskanclik var burada ve tebessum ettim acikcasi :) sizinle gelecege yonelik adim atmayi planliyor ve bundan dolayi da kaybetme korkusunun bir urunu kiskaniyor olabilir.. Rahatsiz oldugunuzu ona belirtin.. Ve her dedigini yapmamaya ozen gosterin.. Herkes karsisina bir birey olsun ister.. Ona bagimli bir kole degil :)
05 Yorumla
Soran+1 yılwww.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bunun nesi kıskanılır
- +1 yıl
Bence gayet normal ve cok zevkli bir secim.. Erkekler nisanlilik doneminde bu tarz tavirlar sergiliyorlar.. Hersey bir kenara evlilige yaklasiyor olabilirsiniz :)
Soran+1 yılSeverek aldığımı söyledim ama seviyorsa saygı duysun sevdiğim şeyden neden mahrum kalayım? O rakı içmeyi seviyor her hafta içiyor bir kere içme dedim takmadı beni içiyor
- +1 yıl
Aslinda kritik bir noktadasin.. Şu an uzerinde hakimiyet kurup kurulamayacagini tartiyor olabilir.. Ama erkeklerin her zaman tercihi tabiki onlari herzaman dinlemeyen irade sahibi kizlardir :) bunda olcu gerek.. Buna izin verme ve giy zamanla sana nasil davranmasi gerektigi oturacak kafasinda bu sekilde bir reflekste bulunmasi icgudusel kodlarla alakali suclama yani onu burada muhim olan sey senin buna izin vermemen
Soran+1 yılOlabilir hakimiyet kurmaya çalışıyor. Ama ben bunu yedirmem babam karışmıyor bana
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk ne la o nasıl bir hitap şekli. Beraber almak zorunda değilsiniz o montu sen giyeceksin. Seni kiyafetinle yargilamasi çok saçma. Populasyon veya başka bir neden hiç farketmez. Beğenmediğini dile getirebilir fakat giymene karışması çok saçma.
14 Yorumla
Soran+1 yılVe ben ısrarla severek aldığımı söyledim www.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bu mont da
Cevap sahibi+1 yılEe bu montta bir şey yok ki gayet normal abartilacak bir şeyi de yok. Sevmişsin almıssın ona soracak değilsin sonucta sen guyeceksin
Soran+1 yılİçki içti dün güya benle sevgili olduktan sonra değişmiş azaltmıştı galiba bu yüzden kavga edincede iki gün üst üste içti sen öyleysen ben de böyleydim diye gece üç te aradı eve geldim diye ben de iyi dedim benim inadıma mı içtin daha dün içtin dedim keyiften dedi arkadaşlarla kararlaştırdık aniden oldu dedi iyi dedim ben de ama artık ümidim bitti
Cevap sahibi+1 yılIciyor bir de yani sana şu kadarını soyleyeyim ya ickiyi biraksin ya da sen onu bırak. Belki seviyor olabilirsin bilemem ama ufacık bir nesenden bile bu hale geldiyseniz beraber bir yola çıkmaniz çok zor.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldikkat çekmene mi kızıyor yoksa giyimin mi hoşuna gidiyor anlamadım? kıskançlıksa abartıyor beğenmediğini dile getiriyorsa kaba davranıyor. sen sürekli aşk derken alttan almamış hiç
014 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmedim diyor ikide bir dediklerine baksana
Cevap sahibi+1 yıltakma sen kafana biraz kırıcı olmuş gerçekten üzüldüm haline. ama kırıldığını da dile getir kibar değilsin de
Soran+1 yılKıskanıyor mu ne anlamadım açıkta değil
Cevap sahibi+1 yılben de onu anlamadım ama erkek adam lafı evirip çevirmez söylesin direk sana. sen böyle dilkat çekici giyinince sana benden başkası tebessümle bakar ben bunu istemiyorum der mesela
Soran+1 yılBenimde yanımda giyme demesi bir de
Cevap sahibi+1 yıldüzgünce konuşun ya üzmeyin birbirinizi
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılher yaş güzeldir sen de şuanki yaşını bir genç kız olarak şirin takılarak yaşamak istiyor olabilirsin. sen bunu giydiğinde mutlu oluyorsan seni seven kişinin de senin mutluluğunla mutlu olup böyle konuşmaması gerekir. Gerçekten rahatsızlık varsa ortada bunu doğru bir dille sana anlatabilmeli. Böyle kırıcı olarak değil.
Soran+1 yılBen o beni tanıdığında da böyle giyiniyordum ben böyle olmayı seviyorum. Severek aldığımı söyledim ısrarla bunları söyledi bana
Cevap sahibi+1 yılya açıkçası bir ara ben de yapıyordum bu yanlışı. hatta gittikçe arttı 3 senelik sevgilimi kaybettim. senin dediğin sözler bana söyleniyordu. üzüldüm şimdi bak hatırlayınca
Soran+1 yılNasıl yani kız mı karışıyordu
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır ben karışıyordum işin sonu çok kötü oldu anlatayım mı
Soran+1 yılAnlat
Cevap sahibi+1 yılyorumlara ayrıntılı yazmak istemiyorum gerçekten dinlemek istersen kısaca özelden anlatayım
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. ne saçma sapan bir ilişki bu ! dedirtti bana bu okuduklarım 👍🏽
herife bak beğenmiyorsan ikile beğendiğin tarzda birine git aşk diyeydin en mantıklısı olurdu11 Yorumla
Soran+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
beraber beğendiğimiz birşeyi alırız derkekn :D şaka heralde vucut senin istediğini giyersin onun onayına ihtiyacın yok tabi bunları kendisi bir şey alırken ben nasl karışmıyorsam sana sende bna karışma vs gibi sözle diyebilirsn alınırsada o giysin pembe montunu.
03 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeleri gördünn mü peki? 😒
Soran+1 yılNe yapacağımı şaşırdım ☹️😿😿
Sizin sorununuz konuşak konu bulamıyor oluşunuz. Çaldığın 2 dakikamı geri ver
11 Yorumla
Soran+1 yılDedikleri sorun değil Mi tavra bak? Özür dilerim çaldığım için
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Secimlerine saygi duymuyor. Ki kıyafet dedigin o kadar da abartilacak, karisilacak birsey degil bence. Bide çocuk dümdüz konuşuyor sanki mesafeli gibi. Sen ikide bir aşk aşk diyosun. Biraz ondan bekle bence. Sen bilirsin ama.
06 Yorumla- +1 yıl
Dimi.
Soran+1 yılAramız bozulmasın diye uğraştım ama diyeceğini dedi uykum geldi dedi yattı.
- +1 yıl
Burcu ne bunun başak mı
Soran+1 yılİkizler
- +1 yıl
Kaç kaç
Soran+1 yıl24 yaşındayıx
+1 yılYanma yakış böyle olmuyor çizdiriyorsun karizmamı.. demek istiyor. Üzerinden prim yapıyor galiba. Aynı şeyi ona desen ben buyum kıızm beni mi değiştiriyosun beğenmiyosan git der. Salak ya mal herif.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yanında çok havalıyım asıl?
- +1 yıl
O zaman bu seni kıskanıyo aslında o peluş sana çok yakışıyor ama istiyorki ilgi çeken ben olayım.. kanmaaa...
Soran+1 yılEvet herkes çok güzel olduğumu söylüyor zaten bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgen ergen şeyler
1. Sen nasıl istiyorsan giyinirsin Sevgilinin zevkine uymak zorunda değilsin bu seni mutlu ediyorsa onunda mutlu olması lazım
2. O istediği gibi giyinir sen karışamassın
Bu yol yol değil01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben ona karışmıyorum ki zaten hiç. Rakı içmeyi seviyor az iç dedim karıştırmıyor kendine. kaldı ki www.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bu yani abarttı çok ne vat bunda
+1 yılOnun da beğendiği bir şeyi alın.. Ortaklaşa bir defa da olsa aldığınız bir şey olsun. Kırmasana çocuğu
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni kırıyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek ister kendi istediği gibi giyinesin.. bir yanda da sen istediğin gibingiyinmek isten anlayamıyorsunuz... O zaman şöyle yapın hem senin sevecegin tarzdahemde onun ikisinin ortamını yap bak daha iyi olacak😊
05 Yorumla
Soran+1 yılAma www.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bu sıradan bunun kavgası saçma
Cevap sahibi+1 yılGüzel mont 😊
Soran+1 yılİşte sevgilimin dedikleri?
Cevap sahibi+1 yılBence de saçma ama hani hem senin acindan hemde onun açısından iyi olsun diye dedim 😊
Soran+1 yılbir de trip atıyor
+1 yılÇocuk bildiğin kıskançlığın kitabını yazmış. Tut bırakma sakın bunu. Maşallah imrendim şimdi bak sevgilimi yapsam napsam😅😅😅
09 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ne imrenmesi sinir oldum😒😢
- +1 yıl
Bence sen onu ikna etmenin bir yolunu bulursun. Baktın işi hep yokuşa sürüyo işte o zaman kıskançlık sevgisizliğe döner o anda tepkini koyar ne gerekiyosa yaparsın😊😊
Soran+1 yılTrip attı ben suçluyum gibi
- +1 yıl
Azarlama şeklinde mi sevgili tadında mı yaptı bunu.
Soran+1 yılBu diyeceklerini dedi sonra ben açıklama yaparken uykum geldi benim dedi
- +1 yıl
Bak şimdi onun canı hayatında yolunda gitmeyen bir şeye sıkılmıştır ve istemeden de olsa seni kırmıştır. Bence yarın güzelce konuşun. Büyük ihtimalle anlaşırsınız zaten. Baktın olmuycak diretiyo sen yoluna ben yoluma de bitsin gitsin😊
Soran+1 yılTarzını beğenmiyorum ne ya. Herkes bana çok güzel giyiniyorsun güzelsin diyor
- +1 yıl
Valla bilemicem artık dediğim gibi sabah olsun konuşun olmuyorsa da zorlamayın manası yok çünkü. Olmayacak duaya amin denmez
Soran+1 yılOlmayacak bir şey yok ki kendi abartması
+1 yılBu nasıl muhabbet? Direk giyinme tarzını begenmediğini söylemiş sana
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet söyledi. Sinir oldum ya açık giyiyorsun dedi giymiyorum şimdi de bunlara taktı
- +1 yıl
Ya ciddi düşünüyor seninle ya da ayrılmak için bahane arıyor
Soran+1 yılAyrılmayı düşünse ayrılır herhalde 🙈🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılçatırdama seslerini duyuyormusunuz arkadaşlar? bir ilişkinin çatırdama sesleri?
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
- +1 yıl
ben bu filmi çok izledim.
+1 yılSenin giydiğin montu niye beraber alıyorsunuz bari aldığın nefesi de ortaklaşa karar verin
01 Yorumla
Soran+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ettim nasıl bir mont bu. Bu kadar tartışacak kadar önemli mi 🙄resmî var mi
09 Yorumla
Soran+1 yılMavi markasında var ya hani pempe peluş mont yaz çıkar düz pempe bir şeyi de yok
Cevap sahibi+1 yılBuna mi bu tavırları normal bir mont iste 🙄 bende abartı bisey sandım
Soran+1 yılEvet işte o. Ne bu şimdi? Sen olsan sinirlenmez misin normal değilmiş bir de
Cevap sahibi+1 yılHerseyden önce benim tarzım demesi yanlış. Sonucta o seni bu şekilde tanıdı. Kıyafete göre mi adam seviyo 🙄 herseyi geçtim sana saygısı olmalı. Sonucta sen bir bireysin giyinisine bu kadar dadanmasi saçma hani cok acık giysen neysede bu gereksiz olmus
Soran+1 yılwww.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bu bahsettiği
Cevap sahibi+1 yılBaktim canim ilk yorumundan sonra
Cevap sahibi+1 yılAbartacak bir mont değil
Soran+1 yılİşte ona sinirlendim ben de
Cevap sahibi+1 yılHaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılTarzini beyebmiyor belli yani sende tarz deilsin herhalde baksana adal tazrzina gicik olmus
02 Yorumla
Soran+1 yılYo yanında çok havalı kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılSana gore belki okuduguma gore beyenmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSüreki aşk diye hitap etmen midem bulandı bu çocuk sana. Nasıl katlanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Belki aslan burcudur ondan böyledir
02 Yorumla
Soran+1 yılAslan burcu benim
+1 yılHayır, değil.
Beğenmiyorsa beğendiğine gitsin01 Yorumla
Soran+1 yılSinirim tepeme çıktı ya bir de mont normal peluş pempe
+1 yılBiraz ilgiye ihtiyacı var.
03 Yorumla- +1 yıl
dogru olabilir bu... bu sekil ilgi cekmeye calisiyo olabilir
Soran+1 yılYeterinde ilgi gösteriyorum kendi göstermiyor bana
- +1 yıl
İlgi kavravımı ikiniz için de farklı olduğu için böyle sorunlar bir çok kez meydana gelecektir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neyi sevmiyor ki bu kadar?
04 Yorumla
Soran+1 yılTarzın benlik değil demesi hele
Soran+1 yıl
+1 yılÇok gereksiz bir muhabbet olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemelerimi okudun mu asıl onlar kötü
Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. sana kimsenin bakmasını istemiyor galiba
08 Yorumla
Soran+1 yılwww.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bu montla ne alaka
Soran+1 yılSaçma sapan yaptığı
Soran+1 yılKarışıyor her şeye anlamadım ki ne var bunda
+1 yılne cıvık cıvık konuşmalar ya
10 Yorumlaolabilir fikrini soylemis cocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılTarzın benlik değil demesi normal mi? Hevesle almışım sonuçta beğenmesede böyle demesi
+1 yılHaklı😂😂😂 o ne be çocuk musun sen
02 Yorumla
Soran+1 yılAma zevk bu? Beğenmeyebilir tarzıma uygun değilsin ne demek
- +1 yıl
Sende giyme ya olsun bitsin
Yatın uyuyun siz.. : )
01 Yorumla
Soran+1 yılwww.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bu montta ne var
Adamın beğeneceği şekilde giyin sen de
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinsem tamam ama tarzım bu yani
+1 yılGörüldü atıyorum sana.
16 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin ya asdhsjk😂😂
- +1 yıl
Ya benim nikim neden bu kadar ilginç geliyor siz insanlara? Ahshaja
- +1 yıl
Görüşüne yorum yaptim Sadcee 😂
- +1 yıl
Görüldü atsan bana ben bunu derdim misal
- +1 yıl
Uyyy tatlışş
- +1 yıl
Yaa 😄😄minnos
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğa acil şifalar diliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBen dee😢
Gizli Üye(25-29)+1 yılmontu'n fotosu varmi?
05 Yorumla
Soran+1 yılMavi markasında var ya hani pempe peluş mont yaz çıkar düz pempe bir şeyi de yok
Cevap sahibi+1 yılwww.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bumu? eger bu montsa sevgilin abartiyor. tamam begenmiyo olabilir ama sen begenmisin yani. Ve oyle cok abartti bir mont degiil..
Soran+1 yılEvet evet bu işte. Bunu severek aldım ısıtıyor. Ben ilk çok severek aldığımı dedim sürekli hiç güzel değil dedi çizmeyi de görünce yeniden bu montu dedi
Cevap sahibi+1 yılbilmem bence yanlis boyle demesi, oturup konus bence
Soran+1 yılYanlış tabiki saygı duyması gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini okumaya üşndim aşk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMonta baktım çocuk haklı
111 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılBu şekil janjanlı kıyafetlerle bir kadın erkeğin yanına gitmez. O ne öyle pavyondan kadın çıkartmış gibi
Soran+1 yılİyide açık giyinmiyorum 😒😒 alt tarafı mont
- +1 yıl
Ben göremedim montu nerde
Soran+1 yılwww.mavi.com/pelus-pembe-mont/p/110352-27083 bu montta ne var
- +1 yıl
Mükemmel mont gayet de süper güle güle giyin
Soran+1 yılBu yaptıkları ne
- +1 yıl
Boşversene boş kuruntu sen tadını çıkar gayet güzel güle güle giyin yakışır ve senin değerini kıymetini bilen biri ile birlikte ol kadınlar mutlu olmalı vesselam
Soran+1 yılBenim inadıma içki içiyor sanki benim sağlığım güya sen dikkat etmezsen ben de etmem diyor aklı sıra
- +1 yıl
Bak şimdi bişey dicem ama neyse burası yeri değil hayırlısı diyelim kısaca sevdiği kadın yani sen içme dediğin halde içiyor sa dicek sözüm yok
Soran+1 yılYazdım sana özelden
+1 yılAllah size akıl versin
01 Yorumla- +1 yıl
Yerden ğöğe kadar haklısın ne diyim azizim tek kusurun özür dilerim ama öyle bir hıyar la birlikte olman yol yakın ken ayrıl bence
+1 yılOkumaya üşendim yeminle
00 YorumlaMerve kim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen
Değişik
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım sence
+1 yılnevrim döndü :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni yalarim
00 Yorumla
+1 yılÖzet geçin