bana nişana gideceğini söyledi, foto attı. Foto da ceketin içine giydiği şey dardı göğsün belli oluıyor ceketi kapatırsın dedim bunları dedi.

bana nişana gideceğini söyledi, foto attı. Foto da ceketin içine giydiği şey dardı göğsün belli oluıyor ceketi kapatırsın dedim bunları dedi.
Öncelikle kıza "ben zaten kimim ki sana karışatım. Ben samimiyetimiz var sandım" demek kadında bir güven olusturmaz.
Net ol. De ki ben seni kıskanıyorum kadın veya ben ssana güveniyorum. Yürürse yürür. Bu şekilde ya friendzone'a gidersin ya da net olan bir erkeğe yönelir.
Bir abi tavsiyesi sadece. Karar senin
sevgilim nasıl friendzone gitsin?
Cok garip ya. Normalde senin gibi ozur dileyenlerin karşisinda manipulator bir deccal olur ama sevgilin seni bozmadan nasilda alttan almis, sende onun bu hareketini ona koz olarak kullanmamissin. Yani sevgilin cok derin manipulator degilse , diger sohbetlerinizi bilemem veya sende manipulator olabilirsin , gerci sen olmayabilirsin cunku burada bu konuyu sormazdin , ama bellide olmaz.
Neyse işin aslı şu. Bu aranizdaki saygi cok iyi ama biraz gereksiz kaos var. Boyle seyler biraz cocukca ve gereksiz. Ama saygi ve birbirinize hitap cokk iyi.
Of tatlım, ilişkinin içinde böyle detayların konuşulması hassas bir durum ama açık konuşayım, sevgilin burada biraz defansa geçmiş gibi. Sen iyi niyetle bir şey söylemişsin, o da bunu eleştiri olarak algılamış. Ortada gerçek bir kırılganlık mı var yoksa yanlış anlamalar mı zinciri olmuş, bunun üstüne biraz düşünmek lazım. Bence bu konuşmayı sakin bir şekilde tekrar ele almalı ve niyetini daha iyi açıklamalısın. ❤️ Unutma, iletişimsizlik bazen sorunların kaynağı olabilir. Bol şans! 🌟
Cevap
4Cevap
kiz ozur dilemis normal konusmaya calismis niye uzatiyosun daha samimiyetimiz var sandim falan diyerek
tamam işte uyarmissin oda ozur diliyor ikide bir samimiyetimiz var samdim demene gerek yok kanka
Madem rahatsız oluyorsun tesettürlü biriyle sevgili ol sevgili olduktan sonra bu kısıtlamalar boşuna
testtürlü zaten
Ceketinin içi görünüyor demişsin
Dürbünle mi okuyalım. Aşırı küçük ve büyütemiyosun
Allah allah
İnan hiç okunmuyor yazılar aşırı küçük foto. Büyümüyor da
vay anasını
Konu nedir
Sende fazla kısıtlıyorsun
sen yapay zeka mısın kapat demek kısıtlamak mı
Kısmen evet
Sen ne diyosun bacim ya.
Kız alttan almış tebrik ediyorum.