Zannetmiyorum. Ben sadelik aşığı bir insanım. Arkadaşlarım arasında bile buluştuğumuzda yemek tabağını falan çekenlere uyuz oluyorum. Bana hava atmak gibi geliyor. Görgüsüzce bir durum diye düşünüyorum. Belki eğleniyorlar öyle yaparak ama benim yetiştirilme tarzıma uygun değil. Makyajın da yapılmasını pek sevmem ama illa yapılırsa da çok hafif ve kararında yapılması taraftarıyım.
Gösterişle görgüsüzlük ve sonradan görmelik arasında ince bir çizgi var. Gösterişte bir sorun yokta görgüsüz sonradan görme insanları kadın da olsa erkekte olsa pek sevemiyorum. İtici geliyor
oyleleriyle isim olmuyor pek ya. ben naturel kadin hastasiyim. ufak tefek ruj goz kalemi osu busu syrebilir ama hastalik varsa ugrasamam onunla. bi yere gidicez iki saat hazirlanicak. ben bekleyemem sabirsiz biriyimdir. bekletilmekten hic haz almam. sure koyarim geldin geldin gelmedin ben giderim beklemem derim. ve daha once yaptimda. beklemedim.
Ben gösterişli erkek sevmiyorum sürekli marka konuşan parasını konuşan arabasını konuşan bir erkek sevmiyorum pinti bir erkek sevmiyorum sinirli asabi Narsist ne istediğini bilmeyen sürekli karşı tarafı suçlayan eleştiren bir erkek istemiyorum Bence bu tarz erkeklerden Sen de uzak dur ve isteme
Bende öyle olduğum için çok zorlanacağımı sanmıyorum. Ama ne olursa olsun. Asaletli ve mütevazi durup kalitesini yüzeyden değil de derinden hissettirirse... değme o zaman bana sevmeye doyamam.
Mankenlik yapan bir kız arkadaşım olmuştu, aşırı süs falan geçtim, beni götürdüğü mekanlarda aşırı süslüydü. Hayatımın zor bir dönemiydi 😂 bir süre sonra yoruyor.