Hayır olmazdım
Evet olurdum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Burçlara inandığım söylenemez lakin bunu takıntı haline getirmiş biri, hayatını burçlar ile yönlendiriyor demektir. Yok venus uranüsün poposuna dokunmuş, mars neptüne trip atmış, aman efendim ay güneşin ensesine üflemiş kaçmış. Ben hiç anlamam böyle şeylerden. Bu nedenle yapamazdım.
Benim nazarımda bunlara bel bağlayan kişiler, kendi kararlarını vermekte zorlanan bu nedenle bir çıkış kapısı arayan ve bununla beraber umutlarını somut şeylere dökmek adına kendini kandıran kişiler.
Sert yorumum, herhangi birinin kalbini kırarsa bağışlasın lütfen
Burçlara kim hangi mantıkla inanıyorsa artık. Bana göre burçlara inanan insanlar bilinçaltında kendi kendini kandırmanın yollarını arayan insanlar. Bu tür insanlar burçlardan yola çıkarak mutluluklarını dahi bozabilirler. E haliyle kendini mutlu edemeyen birisi sevgilisini nasıl mutlu etsin? Bu sebeple sevgili olmazdım.
Kafayı sıyıracak kadar takılıp kalıyorsa sanmıyorum birlikte olayım. Burçlara takıntılı olan her şeye takıntılıdır.
Rica ederim abla :)
Benim burcumu seviyorsa olabilir 🥂
Cevap
43Cevap
İnanan olabilir de takıntılı kısmı bir yerden sonra sıkardı. Her burcun her bireyi bir değil. Burç haritası diye bir şey var. Tüm haritası kişinin kişilik özelliklerini belirliyorken sadece doğmuş olduğum günden dolayı olan burcuma takık olmasını pek çekemezdim.
İleri boyutta bi takintiysa, her hareketimi burcuma bagliyosa zaten etkilenmem ve sevgili olmam. Ama çekici buluyosam, uyumluysak ve halihazirda burclara onem veren birisiyse sorun olmaz. Oyle birinden hoslandim yakin zamanda zaten ama farkli sehire gitti sanalda benlik degil.
Ben de burçlara inanırım kısmen; sadece kişilik özelliklerine ve burçlara göre insanlara kötü muamele yapmam. Burçlara aşırı takıntılı dercede inan biri de çekilmez şimdi. Her şeyi burçlara göre yapar ve burçlara göre davranır. Aman diyeyim😂
Kesinlikle 😂
O değilde şıklar ne öyle bayadır yazacam yazmıyorum ouyyvhggkdjh hayırdır öldünde mezardan mı yazıyon? Yok olurdum yok olmazdım gibi yok yani Tamam ara sıra söylersin de yani ne bileyim sen devamlı söyleyince ne bileyim içime kurt düşürüyon 😂
Ne güzel işte depresiflik :D
Olunmaz. Kültür için az biraz burç bilenden zarar gelmez ama bunu bir yaşam biçimi haline getirip karşısındaki insanı tanımadan burcuna göre yargılayarak adımlar atan bir insan ile asla olmaz. Çok eskilerden bir kız ile tanışmıştım kız akrep burcuyum deyip duruyordu ve akrep burcunun özelliklerini zorla yerine getirmeye çalışıyordu ben akrep burcuyum böyle yapmalıyım vs diyordu.
Ben olurum. Çünkü sohbet sarar. Çünkü ben astroloji severim😎 çünkü ben ikizteraziyim😎 ama gel görelim sevgilim burçlara pek inanmaz jdjdj
Haklısın Terazi sdfdfg
Seven insan bence seveceği insanı bir karaktere veya bir kişiliğe bağlı olarak zaten ararsa adı aşk olmaz ki aşk dediğimiz şey aniden olan bazen bir gülüş bazen bir bakış bazende imkansız dir o yüzden ben seveceğim insanı her kusuruyla severim
Hayır olamazdım her gün burç yorumları okur, her olayı burçlara göre yorumlar falan hiç çekemem
Yok be kardeşim, jüpitere göre uyumumuz yok diye terkederse napıcaz🙂
Bende burç falan dinleyen okuyan ve inanan bir insanım fakat bu takıntı derecesinde birinde olursa asla hayat yürümez gibi ya
Burçlara inanan ve ilgilenen insanlar asla sıkıcı olmuyo ve her zaman sohbet edecek konu doğuyo ortaya seve seve sevgili olurdum
Jüpiter enerjisi beni mahvediyor tarzı şeyler düşünecek kadar takıntılı biriyse hayır. Burca göre kişiliğe inanan biriyse en fazla olurum
Burçlara inanmıyorum. Yani bir erkeğin de burçlara takıntılı olması tuhafıma gider ama ilişkimi kötü bir yandan etkilemiyorsa sorun etmezdim.
Burçlara ilgisi olması güzel ama takıntı yaptıysa çok istemezdim. Özellikle gelecekle ilgili yorumlara körü körüne inanan birisiyle zor.
Burçlarla ilgilenmesini sorun etmem, az çok benim de ilgim var. Ama insanları tanımadan burçlarına göre yargılarsa o sıkıntı.
Hayır olmazdım. Herşeyin abartısızı mâkuldur..
Ben burçları zırvalık olarak görüyorum pek anlaşamazdık bu konuda
Burçları severim ama takıntı olmaya da gerek yok bence
Kişiliği önemli benim için, ilgi alanları değil
Olumlu ise sorun olmaz ama bıktıracak boyutta ise 🙄 büyük konuşmamak lazım
Olurum neden olmayım
Gerçi takıntı boyutuda önemli ama sorun olmaz astrolojiyi severim
Burç konularını konuşmak beni sıkmıyor o yüzden negatif bir düşüncem yok bu konuda
Bazen bahsedilir tamam ama hayır takıntılı biriyle sevgili olamazdım
Takip edebilir ama yorumlara göre yaşayan biriyse olmaz
Hayır çünkü takıntı haline getirmiş bişeyleri uğraşamam kdmskdmlsmf
çok takıntılıysa olmazdım ama o kadar değilse olurdum
burçlar yalan, açıklamama rağmen ısrar ederse ve bu konuyu konuşursa ayrılırım
Herhangi bir takıntısı olan bieiyle olamam. Sinirim bozulur benim🙄
İlgileniyor olması sorun değil ama takıntılı olursa sıkıntılı olur
Hayatını burçlara göre yaşayan birine tahammül edemem.
Takintiliysa herşeyde ona göre hareket ediyorsa olmazdım...
Evet bende burçlara bakıyorum, ama delirmişcesine burçlara göre yaşamıyorum
Astrolojiye ilgisi olan her insanla iyi anlaşırım. Çünkü benim ilgi alanım bu.
Herhangi bir şeye takıntısı olan birisiyle asla olmam
İkizler ve koç erkekleri güvenilmez geliyor bana bazıları burcunun hakkını veriyor şerefsiz oluyorlar
Güvenilmez kısmına bir de akrep ekleyelim mi 😂
Onlar zaten zalimin önde gideni Allah ellerine düşürmesin
Aminnnnn. Bir yengeç olarak bir de en iyi anlaştığım burç olarak gösterilir 😂
Yengeçler balıklarla iyi ben de kovayım teraziler iyi geliyor bana
Kız arkadaşlarım balık dediğin gibi iyiyiz.
Aynen
Bagtil inanclara takinti ve baglantili kalmak kafayi yemişligin gostergesidir
Herhangi birşeye takıntısı olmasa iyi olurdu
Bilimin onaylamadığı hiçbir şeyi ciddi bir şekilde dinleyip umursamıyorum o yüzden olmazdı
evet hergün burçlar hakkında bilgi veren biri kim istemezki
Yok aman kalsın yıldıza gezegene göre hayat mı yaşanır
Takıntı yapandan çok benimle goygoyunu yapıcak biri lazım
Sevgilim burçlara takık değil Allahtan
Olurdum ama fazlası zarar.
Çok takıntı yaptıysa olmaz be
Takıntı kısmı biraz sorun.
Hayır olamam herşeyin fazlası zarar
Olurdum ya da olmazdım
Hayır olmazdım.
Hayır olmazdım bana sacma geliyor burclar
Fazla takıntılıysa sıkıntı olur
Olur beraber natal harita bakarız
Olabilir de dile getirmesin fazla
Burçlar umrumda değil dostum
hiç işim olmaz boşol boşol boşol
Abatmadığı sürece olabilir
Olamam sinirim bozulur
Çok takintiliysa olmaz. Önyargılı yaklasır
Ben de öyleyim, sıkıntı olmaz
Abrtmadikca olabilir
Hayatın akışına müdahale edecek kadarsa olmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?