Bir çift için olabilir ya da çok kalabalık bir ortam olmadan em fazla 4 ya da beş kişi arasında olabilir. Benim gibi feminen olup benim gibi kadın gibi giyibip en fazla 5 kişi olup zaman geçirmek sohbet etmek olabilir.
Cevap
3Cevap
ne adamsiniz olum sizi cok ariyorlar mi bu kadar da olmaz :))
Abartısız olursa güzel
Cdlik var galiba sende?
Huysuz virgin gibi maylo reklamları yapmak istiyorum desem
Onu bilmem ama ruhunda var. Evde neyin var onu de sen : )
Kostümüm var cok cici 😊
Tanga çorap gecelik falan?
Evet ve kırbac tasmam da var ama sadece dom çiftler ılgı alanım😊
Şimdiye dek ne yaşadın sen
Neden soruyorsun? Oldukca yeterince😊
Seni tanımak için Net konuşursan sevinirim Laf olsun türünden cevap verme oldukça olan ne
17 yasımdan beri çiftlerle ortak paylasım diyelim
Bunu bir cevap olarak görmem ortak olan ne. Ne paylaştın net konuş benimle
Kosulsuz itaat hizmet ev işleri temizlik her emri yerine getirme yeri geldiğinde sert cezalar yeri geldiğinde ödül hakettiğim anlar oldu
Eski sahibem ve esinin söylediği sey bir maid bir eve alınmayı hakederse o ev içinde kosulsuz itaat etmek zorundadır
Senin yaşın yazdığı gibi mi
Evet Efendım
Gerçek hayatta işin mesleğin sosyal statun ne. En çok bunu merak ettim şimdi
ticaret satıs tüccarlık
Siz evlimisiniz?
Değilim
Durumun iyi saygın bir statün mu var çevrende yani ev araba gibi şeylerinle?
Evet tabiki kendimden bahsetmeyı sevmem ama olması gerektiği gibi imkanlarım var
Sosyal statun ile köle ruhun arasındaki ironiyi anlamak için sordum değilse X6'n da olabilir. Öğrenmek istediğim o değildi
Sevgilinizin sahibe ruhlu olmasını istermiydiniz
Hayır istemem bana göre erkek baskın olmalı kadın sadece doyumsuz ilik emici olsun yeterli yatakta dışarda da giyinmesini bilsin birde
Cok kişi tanıdım büyük bir sirketin ceo su vs iyi konumlarda olan vardı onemli olan herkesin kendi özeli ve kişiler arasındaki özel bağ duygu rol değişimleri
İşte asıl bunu merak ediyorum ben dışarda saygın iş adamı veya CEO genel müdür falan ama yatakta köle ya da cd strapon falan yiyor. Bu çelişkili durumu Merak ediyorum işte ben
cuckold eğilim Dom couple olan çiftler var karısının birini domine etmesinden keyif alan adeta esinin kötü kadın rolunden haz alan tutkuyu gücü ve seksapaliteyı elinde tutmek işteyen erkek modeli
Bunlarin içinde CEO müdür is adamı var mı
Tabiki içgüdüsel rol seçimleri baskın olanın kontrolunde olmak
Cuckoldu merak ediyorum kocasının yanında karısını becermek ilginç olmali birde kadinin vücudu çekici ateşli ise
Aynen ole oluyor adam köle ruhlu servıs içki getir götür yapıyor aktif bull da kadının kocasına emir vs veriyor hızmetçi yapıyor karısını beceriyor😊
Bunu hiç görüp yaşadın mi sen
Evet iyi geceler
Çıkıyormusun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar