Biriyle daha önce sadece 40 dakikalık kısa bir sohbetim olmuştu. Görüşlerimi beğendiği için bana yazmıştı. Seviyeli normal bir muhabbetimiz vardı. Çok kişiyle konuşmuyorum ama KS'nin büyük bir çoğunluğu İstanbul'da yaşıyor ya da ben öyle denk geldim. Neyse bu kişiyle son konuşmamızdan beri 3-4 gün geçmişti. Bu sabah böyle bir mesaj attı. Havadan sudan sohbet açmaya çalıştım konuşmak istediği için. Şimdi de engelledi. Kendimi garip hissetim. Flörtöz birine mi benziyorum?
Aynen şu an yorumları okuma imkanım oldu kusura bakma değer verip konuşmaya çalıştığım için haklısın epey bir anlam yüklemişim bunu bir flört sevgili olarak yazmamıştım böyle bir amacım yoktu zaten dün bana yaşadığım iftiradan dolayı kendimi açıklama ihtiyaçı duyuyorum demiştin yaa cidden kendini bilseydin bana kendini inandırma çabasına girmezdin bırak nasıl biliyorsam öyle kalsaydı narsist, egoist, özgüvensiz... neyse bi daha yazmam, iyi günler size
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlar insanların yorumları. Bunlar yüzünden mesul değilim. Ben kimseyi kandırmadım. Mesajda ne yazdıysam burada da öyle konuştum. Bir tane yorumu baya haklı buldum. Psikolojik algı yaratmaya çalışıyor olabilirsin. Kendin ezilen tarafmış gibi davranıp sana yazmamı sağlamaya çalışıyor olabilirsin. Bu yorumu yapan kişiye hak vermeye başlıyorum özellikle bu tepkinden sonra. Burada haksızlığa uğrayan tek kişi benim sen değilsin. Yazmazsan yazma sen bilirsin. Ben senden önce de vardım ve böyleydim, senden sonra da var olacağım ve yine kendim olacağım. İyi günler.
Alttaki yorumları okudum da sormuşsun birine sizce takip isteği atsam mı mesajım gitmiyor falan diye anladım ki sende bağlanmış vazgeçemiyorsun yeniden iletişim kurmaya çalışıyorsun merak ettiğim uzun süreli bir sohbetmiydi ve kızı gördün mü aksi taktirde ikiniz de saçmalıyorsunuz kız zaten başlı başına boş bi dava
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Manyak mısın ya ne bağlanıcam. Böyle düşünmen komik. Hayatımda hiçbir yer edinmeyen birine niye bağlanayım. Anlık sinirle ve hayal kırıklığıyla paylaştığım bir gönderi işte. Milyon tane insan var. Bir yorumda gördüğün yazımı diğer yorumda göremezsin çünkü fikrimi değiştiren yorumlar oldu. O kişiyle hiçbir ilişiğim yok. Engelledim. Arkadaşı beni rahatsız etti, onu da engelledim.
Ben şu an askerlik görevimi yedek subay olarak yapıyorum. İnşaat mühendisiyim. Geçenlerde üs bölgesi kurduk. Oradaki her şeyin sorumluluğu bana aitti. Terör bölgesi zaten, köylüler de terör destekçisi. Şimdi böyle bir ortamda 30 dakika boşluk bulup ilk defa konuştuğum sanal alemden birinin memleketini hatırlayamamam anormal mi? Başımda bir sürü iş ve dert varken memleketinin neresi olduğunu nereden hatırlayabilirim? Ben ev hanımı falan değilim. Gün içinde bir sürü insanla telefon konuşması yapıyorum. Birçoğuyla konuşurken de memleket nere muhabbeti dönüyor. İnsan ilişkileri zayıf biriysen bunu bilmezsin zaten. Amcalara memleketini sorarsan hemen kanka olursun. Bütün bunların ışığında 30 dk öylesine konuştuğum birinin adını bile unutmak normaldir. Kaldı ki ben isim hafızası zayıf biriyim. İsim ezberleme yeteneğim yok. Nereli olduğunu söylediğini hatırlıyorum ancak tekrar sormayı kaba bulduğum için istanbullu olduğu tahmininde bulundum. Olayı abartıp bana playboy muamelesi yapan seni ve senin gibi beyin fakirlerini kınıyorum. Terket profilimi hemen.
30 dakikalık konuştuğu aslında önemsemediğini iddia edip buralarda kızın kendisine yaptığını hazmedeyip nedenini sorup öğrenmeye çalışmak hiç beyin fakirliği deyil zaten 😄terkediyorum hemen emredersin komutanım
Kiz sacmalamis Sen guzellikle karsilamissin Sadece istanbulmuydu diyince ona bozulmus Cok konustugu kiz var Beni hatirlamadi gibisinden ama aranizda bir sey yokken neyin tribi anlayamadim Engellemisse ugrasma boyle insanlarla bence degmez Vakit kaybi
Hiç taktik yapmıyormuş bu demagoji taktiği nerede görürsem tanırım öz güvensizlikten nirvana yapmış ne bu trip sanki isteyen istediğiyle konuşur belki hafızan kuvvetli değil unutmuşsundur paranoyalara bak az buçuk aklına varsa pek muhattap olmazsın
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Demagoji taktiği nedir açıklar mısın ilk defa duydum
Şöyle ki mesela ben senle konuşuyorum sonra konuşma kesildi hani gidip naber ya da nasılsın yerine ben senin hayatında fazlalığım seni rahatsız ettim kusura bakma gibi cümleler kurup aslında senin psikolojine oynuyorum ister istemez ben öyle biri değilim diyeceksin yazacaksın edeceksin aklının bir köşesinde illa kalacağım zorunda hissettireceğim görüldüğü üzere böyle düşünüyorsun
Flörtöz birisi değilsen bile şu soruyu sorarak kendini sorguladın normal bir durum değil tanımadığın birinin tribini çekmek zorunda değilsin kız istiyor ki tek bana yazsın tek benle konuşsun boş ver nasıl anlarsa anlasın rica ederim 😇
Kız sana değer vermiş ama sen hem çok yorum paylaştığından hemde kızın nereli olduğunu hatirlamayinca (ki bu kilit nokta olmuş) kız 'demekki cok fazla kisiyle konuşuyor kimin nereli oldugunu karıştırıyor, ben özel değilim ' diye düşünüp üzülmüş sinrada konuşmayı hitirmek istemiş olabilir. Çünkü kimse herkesle konusan birinin konuştuğu kisilerden biri olmak istemez. Herkes kendini biraz özel hissetmek ister
Daha tanımıyor bile beni. Tanışmak istiyor ama birden böyle keskin bir yargıya varması gerçekten kalbimi kırdı. Haklısın güvensizlikten olabilir. Bana birden, fazla anlam yüklemesi de garip.
Yorum atmış gizli olarak, bakabilirsin. Bence yazık değil. Bir insanı tanımadan yargılamak doğru değil. Şimdi bu kişi gidip kendi arkadaşlarına kendi bildiği (aslında hiçbir şey bilmediği) şekliyle beni anlatsa iftira atmış olmaz mı?