Eski eşimle severek boşandık onun ailesi ona sahip çıkarken benim ailem bizi kopardı o da artık dayanamadı boşandık
iki yıl geçti yine konuşmaya başladık ben bekarım ama o evleniyor çok yanıyor canım bu acı nasıl geçer? Çok ağladım
Eski eşimle severek boşandık onun ailesi ona sahip çıkarken benim ailem bizi kopardı o da artık dayanamadı boşandık
iki yıl geçti yine konuşmaya başladık ben bekarım ama o evleniyor çok yanıyor canım bu acı nasıl geçer? Çok ağladım
Hala kendi aileni suçlaman kusura bakma da dayanıklı bir kocam bile yokmuş erkek dediğin sevdiği kadını kimseye bırakmaz bırak yalancı şerefsizden kurtulmuş
Keşke senin gibi düşünebilsem
Neden ailenin sözünü dinledin? Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
O seni seninkadar sevmiyomus evlensin 2 aysonra senle ilişki kuracak ve bu seni sevdiği anlamına gelmez sevmek bırakıp vaz gecmemektir aRzularinin esiri olmuş derim
Cok cok tesekkür ederim
🙏🙏🙏
Benim sevgilim benden ayrılmadan evlendi ben sosyal medyasında görünce ayrıldım. 2 sene sonra evlense s. ደ. Derdim. Konuşmayı bırak. Yoluna bak. 1 kere denemişsin olmamış. At aklından
Cok tesekkür ederim
Cevap
3Cevap
Benim eski eşim evli içim rahat bişey hissetmiyorum
Hiç mi üzülmedin
Hayır üzülmüyorum çocuklarım ona emanet çünkü ve mutlu
Adam başkasıyla evleniyor sen hala seni sevdiğini mi düşünüyorsun
Geçer Zaman lazım sadece
2 yok oldu dün gibi yanıyor içim
2 yıl
Allah sabır versin
sorun neydi
Benim kötü ailem çok kötülerdi hep onu ezdiler kırdılar
Ama evlilik bu kolay değil hemen bosanma olması
Bir ay evli kaldık bir yıl sürdü boşanabilmek
cok yeniymiş
Baskasıyla evleniyorsa buna severek bosanmak denilmez üzgünüm. Bu hikaye bitmiş artık.
Ciddimisin 😭
cidden. kendine yeni bir sayfa acmak iyi olur bir baslangıc yap.
Çok çok teşekkür ederim
rica ederimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?