Eşim beni nişanlıyken terketti geçmeyen kırgınlığım var nasıl gececek bu kırgınlık?

Eşimle nisanlıyken aılevı sebeplerden dolayı aılesı benı ıstemedı nıcın dıye sorarsanız sırf ankastre ıstedıgım ıcın aılesı bana dusman oldu herturlu annemede banada hakaret ettıler ben buna ragmen ılıskımın arkasında durdum nişanlım ise arkadaşımın dugunundeyken benı bırakıp gıttı sonra mesaj attı ben yapamıyorum dıyerek daha sonra neyse konustuk ettım derken evlendık tabı aılesı bes kurus yardım etmedı annem dugunumuzu yaptı herseyımızı annem yaptı eşyalı evde oturmak zorunda kaldım hıcbısey ıstedıgıö gıbı olmadı sonra pısman oldum kendımı degersız olarak goruyorum Şu an aklımaca gelıyor Şu an yasadıklarım uzuluyorum nasıl kurutulurum bu durumdan bılmıyorum fazla fedakarlık hep nankorluk getırıyor Şu an esım benı hıc uzmuyor aksıne her ıstedıgımı yapıyor yenı evede tasındık ama yasadıklarımı unutamıyorum ne esımı ne aılesını affedemıyorum hep kırgınlık var benle aynı durumu yasayan kısıler varsa motıve edecek lutfen bıseyler yazın 😐

Eşim beni nişanlıyken terketti geçmeyen kırgınlığım var nasıl gececek bu kırgınlık?