Evlendim ama eşimin eski ilişkileri içimi kemiriyor!

selam millet.. birkaç aylık evliyim çok mutluyum ancak aklımı sürekli eşimin eski ilişkileri kurcalıyor. biz evlenmeden önce geçmişimizi hiç konuşmadık, eşim böyle istemişti bende o zaman üzerinde hiç durmamıştım. nişanlılık döneminde eski kız arkadaşı bana twitter dan ekleme talebi gönderdi ve sonra geri çekti. o zamandan beri hep aklımda. ben eşimi çok uzun yıllardır tanıyorum ve yaşadığı bazı ilişkileri uzaktan da olsa biliyorum. (yani sevgilisinin var olduğunu). twitter den talep gönderen kişiden annesi yüzünden ayrıldıklarını ve ondan sonraki sevgilisinden de aileler anlaşamadığı için ayrıldığını öğrendim. eşime biraz geçmişinden bahseder misin dediğimde önce sinirlendi ve üsteleyince çok kısa süreli ilişkileri olduğunu söyledi. birisinin uzun süreli olduğunu biliyorum çok eminim. son ilişkisi kısa süreli ve onunla evlenmek istediğini ancak aileler arasında sorun çıktığını da twitter dan ekleme gönderen meltem den öğrendim. meltem o dönemde çok üzülmüş ve ah ettim ona dedi. bu kızın söyledikleri doğru mudur bilmiyorum ama benimle aslında konuşmak istemiş ve sonra da vazgeçmiş, ben mutlu olmayı hak ediyormuşum vs, birşeyleri anlatıp huzur bozmaya veya evliliklerini bitirmeye gerek yok demiş arkadaşıma. ve bu kız onunla ilgili herşeyi biliyor, birilerinden sürekli haber alıyor eşimle ilgili. eşime bu kızdan bilgi aldığımdan bahsetmedim, sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi ona geçmişi sordum. şu anda çok mutlu bir evliliğim var ve bazen hiç geçmişi hatırlatmak istemiyorum ama bir taraftan da içimi bu öğrenirse evliliği biter kısmı düşündürüyor. sizce ne yapmalıyım? bu arada son sevgilisi evlenmiş ancak yaklaşık 2009-2010 dönemindeki sevgilisi hala evlenmemiş yani meltem, bana bu bilgileri veren.
Evlendim ama eşimin eski ilişkileri içimi kemiriyor!