Yara bandı ilişkisinde evlendim ve eşimle mutsuzum, onu sevmiyorum. Evlendiğim için pişmanım. Ne yapabilirim?

2 senelik ciddi bir ilişkim vardı. Sonra aldatıldığımı öğrendim, bir mesaj yakaladım ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Ayrıldıktan sonra çok üzüldüm ve acı çektim. Depresyona girdim hatta hem ayrıldığımızın üzüntüsü hem de aldatıldığımdan dolayı. Hemen birkaç gün sonra biri çıktı karşıma ve yazıştık, buluştuk vs. Bana biraz şefkatli ve anlayışlı davrandığı için ve depresyonumu biraz olsun hafiflettiği onunla görüşmeye devam ettim. O da sevgili olmak istedi, ciddi ilişki istedi hemen vs. Ben de inanılmaz bir duygusal boşluktaydım. Sonra sevgili oluverdik, sonra nişan yapalım diye ısrar etti baskı yaptı. Ben kaç kez içimde bir şeylerin yolunda gitmediğini hissedip ayrılmaya çalıştım hatta o dönem kötü olduğum için sen de biraz iyi geldiğin için sevgili oldum ama yapamıyorum devam edemeyeceğim vs dedim ama o bırakmadı. Bir şekilde nişan oldu sonra hemen düğün düğün dedi. Neyse sonuçta evlendik ve şimdi evliyiz. Ama ben kocamı sevemiyorum, ona aşık değilim. Daha yeni evli olmamıza rağmen sevdiğim adam o değil. Eski sevgilim de değil artık, içim ona karşı da soğudu araya zaman girince. Ama ne yapacağım böyle? Lütfen beni yargılamayın. Ben yara bandı gibi bana iyi geldiğini o yüzden o dönem onunla sevgili olduğumu söyledim eşime. Biz sevgiliyken söylemiştim ve o da biliyordu yani. Ona rağmen evlenmek istedi. Hiç bana göre birisi değil ama hiç uyumlu da değiliz. Bazen kendimi çok sıkışmış hissediyorum. Boşanayım desem yine bırakmayacak biliyorum. Bu şekilde ömür de geçmez ama çünkü mutsuzum onunla. Lütfen mantıklı bir fikir verin

Yara bandı ilişkisinde evlendim ve eşimle mutsuzum, onu sevmiyorum. Evlendiğim için pişmanım. Ne yapabilirim?