AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç öylelerine bakmıyorsunuz ne kadar , p. c sizi yolda bırakan sizinle oynayan ne kadar o.. çocuğu varsa seviyorsunuz
Durduk yere bilip bilmeden millete laf atan insanların soruma geleceğini biliyordum yine beni sasirtmadılar
Durduk yere değil. Bilip bilmeden değil bilerek. İnsanlara laf atmadım ne oluğunu söyledim. Soru sordun yorum atmaya geldik ☺️ sasirma sebebin başka bir şey olsa gerek
Beni tanımadan ne olup olmadığını bilemezsin
Sen benim kimleri sevdiğimi kimelrden hoşlandığımı kriterlerini bilemezsin
Aslında yorumu sana değil genele yapmıştım ama şimdi bakınca evet özellikle. sana söylemiş gibi oldum afedersin ya 😞
Bu yaptığın cok saygısız saçma bir yorumdu hic kusura bakma
Peki
En azından açıklaman var
😍😍
Merhaba,
O zaman evlenmeye de gerek yok! 😅
Evlenmedeki amaç temel ihtiyaçlarını karşılamak degil zaten. Bunları herkes yapmalı. Evlenmedeki amac bir aile kurmak, ömrünü başka bir insanla birleştirmektir.
Her işimi kendim göreceksem gerek yok eşe yük mü alayım kendime
Eğer evliliği ihtiyaçlarını biri karşılasın diye yapıyorsan veya yapmak istiyorsan tabii ki saygı duyarım fakat kendini, ihtiyaçlarını bir insana bağlamak birçok sorun yaşatabilir senin açından.
Katılıyorum ve alakası yok. Benim dediğim açık ve net ihtiyaçlarımı kendim göreceksem her şeyi ben yapacaksam ekstra yüke gerek de yok.
Yemeğimi yapmam, yapacaksam kadına gerek yok. Temizliği de ben yapmam yapacaksam kadına gerek yok.
Evi geçindirmek erkeğin çekip çevirmek kadının görevidir...
Bu görüşe katılmıyorum çünkü örneklerini çevremde de gördüm birçok sıkıntı yaşayabiliyor böyle ve en basiti dayım yengem öldükten sonra kendisi yemek bile yapamaz oldu çocukları da bakmıyor adam ne temizlik yapmayı beceriyor ne de yemek. Yani böyle sıkıntılar çıkabiliyor bu şekilde yapınca ayrıca geçim ve gelirinde sadece erkeğe yüklemek doğru değil bence bir evi tek basina gecindirmek bir cinsiyete yuklemmemeli çünkü gun boyu işte çalışmak mı daha zor yoksa max 4-5 saat günlük ev isi yapmak mı bence bu bir adaletsizlik ama yine de senin düşüncen sana saygi duyarim
Canınız sağolsun. İslam'a göre uygun olan budur. Kadının vazifeleri erkeğin vazifeleri bellidir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çocuklara bakmaması yanlış bakamaması da yanlış. Kötü bir davranış. Ben çok çocuk büyüttüm. Temizlik de yapıyorum çok güzel cam silerim bulaşık yıkarım 😅
EyvAllah bende sana ve düşüncene saygı duyarım...
Birlikten kuvvet doğar kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz hadisi şerif kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Yardımcı olmak isterim ama tek yapmam eşim var ise 😅
Her işimi kendim yaparım.
Temizlik kısmı har iç kocam da var
Suyundan da koyalım bence😀
aynenn
Onlara helal olsn
Lafta bu şekilde
Kendi hayatını kurabilen kendi işlerini yaoabilen erkekler dikkatimi çekiyor çünkü ben birinin hizmetcisi olamam ya da mesela en basitinden hasta oldum diyelim ben hastayken bana bakabilecek ev islerini yapabilecek bir adam olmalı yabi ben bu görüşteyim ömür boyu temel ihtiyaçlar konusunda özellikle kadınlara muhtaç erkekler olmamalı herkes kendi hayatının sorumluluklarını almalı diye düşünüyorum ve merhametli kendini geliştirmiş olması da önemli özellikle bunlar bir insanın kalitesini gösterir çünkü 🙂
Yapabilen *
Genel Olarak lafta bu şekilde istenir istisnalar kaideyi bozmaz
Beni kastediyorsun