Sizin bu konuda düşünceleriniz neler?
İticidir.
Çekicidir.
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence ne çekici ne de iticidir. Normal bir şey bana göre çünkü benim etrafımda çok fazla yemek yapan erkek var. Babamla annem mutfakta sürekli beraber yemek yaparlar. Abim var, o da yemek yapmaya bayılır. Yani benim için o kadar normal bir şey ki, yemek yapan erkek bana itici asla gelmez ama çekici de çok gelmez.
Çekicidir tabii ki, emek vererek ve içtenlikle yapılan her şey öyledir benim gözümde. Zaman zaman birlikte de mutfağa girilmesi gerektiğini düşünüyorum, hem beraber zaman geçirip bir şeyler yapıyorsun, hemde eğlenceli olacağını düşünüyorum. Güzel şeyler bunlar.
Yemek yapmayı bilmesi onun için bi artı. Ben yemek yapan erkeği izlemeyi seviyorum, hele benim için yapılıyorsa 😬 kısacası bence iticilik yok bu durumda aşırı çekicilik var
mutfağı topluyorsa candır 😅
Temizlikte önemli ortalığı batırmadan yapmak marifet dimiii
Kesinlikle evet teşekkür ederim EİG için ✌️
Cevap
30Cevap
Bana göre yemek ve temizlik yapan erkek candır. Yemek yapmak kadınlara özgü oksaydı iyi aşçılar neden erkek? Demekki erkeklere özgü yemek yapmak sffhdh
Annemin mesleği aşçılık olduğu için ondan çoğu yemeğin tarifini ve yapılışını öğrendim. Ve öğrencilik sebebiyle farklı şehirde tek yaşama durumum oldu. Bunun birçok faydasını gördüm. Arkadaşlarıma da kendi hazırladığım yemeklerden ikram ettmilştim çok şaşırıp tepki gösterdiler.☺ Temizlikte önemli tabi
Aa annen aşçı mı senin? Ne güzel😇
Böyle mi yapacak yemeği. Ben hayır demezdim amma ve lakin benim adam yumurta bile kıramıyor. Hasta iken bir tas çorba yapamıyor. Allah düşürmesin
Allah sabır versin
Hasta değilken sorun yok da hasta iken çok zor
Kalbime giden yer midemden geçer. Yapmasa bile yemek yemeyi sevmesi lazım, o derece diyorum :D yani çok çekici.
Yemek yapan erkek aşşşşırı çekicidir. Bana böyle çok değişik bir his veriyor aşcı ve yemek yapmayı seven erkekler. Nasıl kızların üniforma aşkı varsa benim de yemek yapan erkek aşkım var sanırım ahahsha
Neden itici olsun gayet güzel yemeğini yapabiliyorsa bu büyük bir özveri demektir bazı zamanlar bazı yemekleri Benim babam da güzel yapar, burada önemli olan bazı şeyler alışkanlık haline getirmemek
Güzel yemekler yaparım ve yaparken açımdır. Hiç kendimi seksi ya da çekici hissetmedim yemek yaparken🙂 Yaptığım yemeyi yerken olabilir çünkü mutlu ve iştahla yerim.
Hep yemek yapsınlar bana. Onlar yapsın ben yiyeyim.
Yapanı görmedim yapacağını da sanmıyorum eşimin elinden gelme mutfağın kapısından adım atmayacak onun için yakışıp yakışmayacağını bilmiyorum :D
Çekicidir bence ama bende bir aşçı olarak konuştuğum kadınlar aşçı olmamı yadırgıyor ve itici geliyormuş 🙄🙄
Yemek yapmanın kadın için çekici veya itici olduğunu düşünmüyorum. Sırf yemek yapıyor diye bir erkeğe ilgi duyan kadın ne gördüm, ne duydum.
Bence Erkek Kadın genellemesi olmamalı. söz konusu evlilik olursa her şey paylaşmaktan geçer ve bir erkek bence her işi yapabilmeli
Ya çekici ya beceriksiz.. mutfağın Son haline bakmalı.
kendim için yaparım bazen ama öyle tshirtümü çıkarmıyorum
Bir insan neden yarı çıplak yemek yapar ki saçmalık 😅 Erotik biscolata reklamı gibi olmuş
Guzel bi durum ama 'cekicilik' baska bi durum tatlım. Sulandırması lazım
Çok güzel bişey evde eşine yardım etmesi yemek yapması herşeyi birlikte yapan ciftler gibisi yok
otuz senedir yemek yaparım daha bu yüzden Birini bafilediğimi hatırlamıyorum
@zimbateli34
Sen yap yemeği bafiletecek yine verir
Değildir Masterchef'te hoşlandıklarım var Ellerine bir yakışıyor ki
Bunun ilgilikle çekicilikle alakası yok yani öğrenilmesi gereken bişey
kimi kadına çekici gelir kimine ise itici.
ben erkek olarak nötrüm diyorum
Çekici mi bilemem ama erkekler kadınlardan daha iyi yemek yapıyor eğer ilgililerse.
İtici demeyelim de yakışmaz bence ama bana yapabilir ben yemek yapmayı bilmiyorum
Niye itici olsun. Herkes karnını doyuracak kadar yemek yapmayı bilmeli bence.
Çok çekicidir diyebilirim, kendi ayakları üstünde durabilen kimseye muhtaç olmayan erkeklere bayılırım. E yemek yapmayı da biliyorsa kimseye eyvallahı olmaz zaten 😂
neden itici olsun ki? ben yapıyorum ve yaptığım yemekler çok beğeniliyor.
Yemek yapan erek çekiciliği diye bir şey var
Lezzetli yapiyosa cekici😄
Ay yılda bir yaparım, yemeyen çok şey kaçırır.
Sağda ki daha çekici geldi mesela :D
Kimse kusura bakmasın ama yemek yapan erkek herr zaman herr koşulda çekicidir :D
Çekicidir dedim çünkü yemek yapmak kız işi değil sadec
NSKNDKDJDKDİD itici diyen hep erkekler ya yazık lan size
34 yaşında yemek yapmasını öğrendim şimdi çok güzel yemek yapıyorum. beni alan yaşadı.😀
Yemek yapan erkeğin yanında güzel yemek yapan erkek her zaman çekicidir ve kalpleri feth edendir
Şayet temiz bi şekilde yaparsa evet çekicidir 😄
Çekicidir ve lazımdır😄
Kızlar yemek yapabilen erkeklere düşüyor.
Yemek yapan erkek seksidir
Romantik bence çok güzel
Çekicidir eşine her zman destek olmalı.
Çekicidir 1-0 önde başlar hatta
Ne itici ne çekici bence. Bu gerekli olan bir şey.
itici
Çekici
Bence baya çekicidir 😂
Değişen bir durum
#Hükümdar
Yemek yapıyorum kadınların hoşuna gidiyor
Çekici tabikiiiiii
Çekicidir nerde öyle bi erkek
Bizim kı de maharetliiiii uloooo
Çekici tabii ki
Çekicidir
Neden itici olsun ki