Biri çekici desin. Gerçi kılıbıklıktan da değil, yalnız olmam sebebiyle başka bir seçenek yok ama inşaallah çekici diye gaza getirip mutfağa kilitlemiyorlardır erkekleri. Sizce, erkekler yemek yaparken çekici mi oluyor kılıbık mı?

Biri çekici desin. Gerçi kılıbıklıktan da değil, yalnız olmam sebebiyle başka bir seçenek yok ama inşaallah çekici diye gaza getirip mutfağa kilitlemiyorlardır erkekleri. Sizce, erkekler yemek yaparken çekici mi oluyor kılıbık mı?

Şu erkekleri ne çok büyüttünüz gözünüzde.. 🤦🏼♀️Kadınlar yemek yapan varlık muamelesi gördüğü için bu memlekette , erkeğin yemek işine girişmesi bir garipseniyor ya da olağanüstü olarak algılanıyor.. Kaçıncı yüzyıla girdik artık.. Yemek yapan erkek ne kılıbık, ne itici, ne çekici, ne de başka bişey olarak algılanır.. Olması gereken normal bir insan profilidir..
🙄🙄🙄
Bende sanırım muhatabı olarak tam karşısındayım 😂
Öyle gibi oldu.
Çekici de değil kılıbık da değil. Bir insan her gün yemek yemek zorundadır ve bu cinsiyetten bağımsız bir ihtiyaçtır. Kendi ayakları üstünde duran her insan yemek yapabilmelidir ve bunu yapan erkek diye çekici ya da kılıbık olmaz. Ancak kendisine yettiği için saygı duyulabilir.
Zekidir! Kimseye muhtaç olmamak en akıllıca iştir.
Teşekkür ederim 👨🍳 Aldığım en güzel iltifatlardan biri 😂
Ne demek 😅
🌿🌿🌿
☺️ teşekkür ederim
Asıl ben teşekkür ederim. O kadar iltifat ettiniz.
😊
Bot da tasdikledi.
Bu Bot kim ya 😅
Ben bilmem kim 😂 Ama o da kabul etti bazı şeyleri 🙄
😊evet o da biliyor 🤣
Çekici gelen onun için bir şey yapmak mı, yoksa siz yaptığınız için tatmin olan egosu mu bu tartışılır. Bir de video foto çekip atmaya çalışan sevgili varsa reklam oldun gitti.
Cevap
16Cevap
Yemek yapan çekicidir beyaz atletle olmamak şartıyla. Asıl melese aşık olunacak erkektir ki o da mutfağı toplayan erkektir ❤
Kızlar yemek yapmasına bakmazlar pek. ayrıca yemek yapanlara bakın hep böyle kaslı tipleri koyarlar. amaç yemek değil sanki başka bir şey ama
Yemek yapan kadın veya erkek ikisi de çok çekici çünkü yemek yapmayı başarabilmek çekici bir eylem ve yetenek 😃👍
Kılıbık olmak ile alakalı değil bence çünkü ben tek yaşıyorum ve her türlü yemeği yapabiliyorum mecburum sonuçta ve mecbur olmasam bile yemek yapmayı bilen erkek her zaman avantajlıdır kimseye muhtaç değildir.
Bence erkeğin yemek yapmasını kılıbıklıkla alakalandıramayız. Öyle alakasız yerlerde öyle yemekler yapan erkekler var ki baksan hiç de kılıbık değiller ayrıca yılın bazı zamanları yalnız kalıyorum keşke yemek yapmayı bilseydim demiyor değilim
Bence yemek yapmak çekicilik ya da kılıbık tezinden çıkartılmalı. Abi alt tarafı yemek yani normal şartlarda her insanın bilmesi gereken bir şey bu. 😃
Yok harbidenn çekicilik katıyor ya Abim evde yemek yaparken şöyle bi alıcı gözüyle bakim Allah'ım bi tane şöyle bişi nasip et demiyor değilim 😂
Hiç alışkın değilim yaa bilemiyorum çekici olabilir belki ama ben yemek yaparken çok bilmişlik yaparsa itici olur. Yoksa yapsın kendi kendine
Çekicilikle ilgili değil. Evde yapan yoksa insan aç kalmamalı. Karnını doyuramayan adam eksik kalmıştır.
You are mine biscolataa
Biskolata erkeklerinden sonra türedi bu cümle.
Bolu'lu iri göbekli canım ustalarımı yıllarca görmedi kimse.
Sadece yemek yapabilmek çekici yapmaz bence, bir hava katar ama dediğim gibi tek başına yeterli değil bence.
Soldakini bilmem de sağdaki yemek yapmasa da çok tatlı 😂
Aç kalmayıp kendi karnını doyurabilecek yeteneğe sahip demektir. Çekicidir. Daha ne olsundur.
Bunlar hem yemek hem body show yapioe tabiki çekici 😂
Ne çekicidir ne kılıbık sadece yemek yapıyordur 😄🤭
Valla ne dedikleri pek umurumda değil yalnız yaşayınca mecbur öğrenip yapıyorsun
Ne guzel kendine yetebilir eşimin elinden yemek yemek isterdim
Yemek yapan bilen erkeklerden Allah razı olsun
İkiside değil bence. Evet bir hava katıyor ama o kadar.
Çekicilik falan bilmiyorum da. Mutfağı batırdıkları kesin..
Bir Arda Türkmen değilse çekici değildir 😃😃
Kendi kendine yetebilen erkektir.
Kendi başının çaresine bakabilen adamdır
Çekicidir, erkekler yemek yapsın shdjs
Çekici ötesidir
Bence çekici 😃😃😅😅
Yeteneklidir. Çekici olmadığı kesin.
yeteneklidir, zekidir..
İkisi de değil bence. Sempatik.
Ben yaparım da her zaman değil
yemek yapan erkek çekicidir.
Normal biridir ba