Iyice dusundum kiz isrardan rahatsizdi biliyordum. ben israr edeyim yarin baskasiyla evlenirse cok pisman olursun. ne diyeceksen ne israr edeceksen et diye dusundum icimden. ve israr ettim kaybettim kizi hic istemiyor artik. kovdurdu hatta. Pisman miyim hayir cunku kizin yarin evlenmeyecegi ne malum ben almaliydim alacaksam. Bitti gitti faceden de engelledi hatta ama insallah ilerde acar engeli. engeli açarsa ben ona donerim o da bana
Aramizda iliski yoktu bu arada ugrasiyordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence çok ısrar etme
Senin olmayan birini kıskanmak saçma bişey 👻
Ama burdan cogu kiz bana dedi ki kiza israr et etmezsen baskasiyla evlenir sende ortada kalirsin bana da matikli geldi ve kaybettim kizi
Olum buradaki dese git kızı aşağı at dediklerini mi yapacaksın
Seni yeterince isteseydi durum başka olurdu. Demek ki cevresinde kalmani istedigi biriymissin sadece.
Aynen öyle doğru demişsin melike
Ama mecburdum israr etmeye yoksa baskasi aklini celip evlenirdi?
Seninle evlenmek isteseydi/hazır olsaydi kabul etmezdi. Tabii evlenmemek icin cok buyuk bir sebebi yoksa. Olan olmus, baska birini seversin zamanla.
israrla olmaz o isler
Hemen israr etmedim 2 aydir ugrasiyorum Ama ben kiza israr etmeseydim benimle evlenmezdi ki. Bana kiz mi teklif yapcakti sanki hayir benim israr etmem lazimdi
ne sekilde israr ettin bilmiyorum oyle ustune gelerek baski kurarak yaptiysan kizi bunalttiysan daha yuzune bakmaz senin yapman gereken aceleye getirmeden oluruna birakmakti tabi kizin da gonlu varsa yoksa zaten yoktur cabalamanin manasi yok
Anlamiyorsun beni kiza israr etmeden kabul etmezdi etmezdi mecburdum israr etmeye
O bana teklif acmazdi benim birseyler yapmam lazimdi
iyi o zaman en azindan denemis oldun icinde kalmamis
Evet iyi oldu engelimi acarsa ben ona yazacam yine. beni seviyorsan engelimi acacak
Seviyorsa pardom
Denedim olmadi belkide nasip degildi
acarsa evet sansini dene
aynen kaderde yokmus de gec zorla guzellik olmaz sonucta
Ben nasil kiz bulacagim ki bana biraz akil verir misin? Hayatima birini almayi dusunuyorum.
O ugrastigim kiz kabul etmedi ben baska birini dusunecem
kiz arama asik ol asik oldugun birini hayatina al
Aradigim kizi sevecem ben begenmedigim kiza acilmam merak etme disardan mi kiz baksam acaba
eee... bilmiyorum kolay gelsin sana xd
😂 ne yaparsam yap diyorsun anladim
yani nasil tavsiye verebilirim ki buna bilemedim dogrusu mflrnflrkdlf
Birden fazla kizla ugrasacam hangisi kabul ederse ondayim 😂
oof yanlis yoldasin... tabi garanti sevgili yapma yolu
Eger sevgili olduktan sonra baskasina takilirsam yanlis olur be yanlis yapmam merak etme
iyi bari oyle diyorsan
Burdakilerin aklıyla iş yaparsan vay haline.
Hayir ben kendi istegimle israr ettim cunku kizin yasi baya var evlenebilir her an
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Ben 26 yim kizi bilmiyorum
Iyi yaptim degil mi israr ederek? Alabilir miydim israr etmeden?
Trol gibi geliyorsun bazen ama olmaz zorla güzellik olmaz vazgeç sana daha kötü gözle bakar benden söylemesi
Zaten kizin yanina gidemiyorum kovdurdu. sadece mesaj atabiliyordum ordan bugun engelledi acar insallah