Zorla bir kızla evlendirildim?

Merhaba ben 29 yaşında bir adamım ve 19 yaşındaki bir kızla zorla evlendirildim. Aynı şey onun içinde geçerli ve şimdi diyeceksiniz koskoca adamsın nasıl evlendin diye, bu aslında bir intikam meselesiydi. Ve ben ve o kız daha fazla can alınmaması uğruna evlendik. Eğer evlenmeseydim sevdiğim birisi canından olacaktı. Bu yüzden kabul ettim. Kız o kadar utangaç öyle çocuksu ki, tamam yaşı büyük falanda değil fakat bu bahsettiğim daha farklı bişey. Sanki içinde beş yaşındaki birinin ruhu varmış gibi. İster inanın ister inanmayın. Ona hiç bir şekilde zarar vermedim. Sonuçta ne olursa olsun o benim karım ve Allah’ın bir emaneti. Ona asla kıyamıyorum. Fakat buna rağmen beni gördüğünde utançla başını eğiyor, geçen benim genelde kullandığım bir kupa vardı onu kırdı. Eli ayağı birbirine dolandı. Ona önemli olmadığını söylesemde yüzü kıpkırmızı olmuştu sanki dokunsam ağlayacaktı. Ben ona hala dokunmadım. Madem karım o halde o istediği zaman biz birlikte olabiliriz. Yani bu yaşadığımız bir birlikteliğin utangaçlığı olamaz. Bilmiyorum belkide sadece kocası olduğum için utangaçtır ya da başka bişeyler yaşamıştır. Bunları bilmiyorum fakat buraya gelmemin asıl amacı farklı. Onunda 1 yıldır evliyiz. O çok küçük hala içime batıyor. Keşke benim gibi yaşından çok büyük biriyle evleneceğine güzelce gençliğini yaşasaydı. Bunlara üzülmeme rağmen hissettiğim garip hisleri bastıramıyorum. Ona yavaş yavaş aşık olmaya başladım. Ben gerçekten bilmiyorum ki ya. Bu hisler hakkım mı yoksa hakkım değil mi? Benim gerçekten karım olsun istiyorum. Ona benzeyen güzel bir kızım olsun istiyorum. En çoksa onun yani karımın beni sevmesini istiyorum. Benden giderse ne yaparım bilmiyorum. Bu ev eskiden sadece huzursuz dört duvar bir yerdi fakat şimdi o içindeyken her işten gelişimde ait olduğum yuvama geldiğimi hissediyorum. Ne yapmalıyım, onu sevmek hakkım mı yoksa ben kötü biri miyim?

Zorla bir kızla evlendirildim?