Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Yaptığın şeyleri garip bulmayı bir kenara , yapma sebebin senden uzaklaşmasına neden olabilir.. Çünkü bahsettiğin şeyler iletişimi , aktiviteleri az birini tarif ediyor.. Asosyal birini gösteriyor. Böyle kişilerle ilitişim kurup birşeyler paylaşmak çok zor olur.. Yaşadığı bir şey yok ki paylaşsın anlatsın.. Bu sevgiliniz olamaz demek değil.. Sadece olma ihtimalini çok düşüren bir şey..
028 Yorumla
Soran1 yılSevgiliyide geçtim evlenemezmiyim çoğu erkek dışarı çıktığımda bakıyor ama gelen yok sosyal medyadada yazan çok nedense
- 1 yıl
Senin kendini bu kadar kapatman, onların sana attığı adımı görememene neden oluyor olabilir.. Karşıdan bakan seni nasıl gördüğü önemli.. Belki çok ciddi duruyorsun adım atamıyor.. Veya atıyorda sen farkedemiyorsun.. Hadi geldi diyelim.. Otursanız bir yere neyden konuşacaksınız? Sen kendini öyle kapatmışsın ki ilişkinin devamı için değil başlaması için bile elinde birşeylerin kalmamış. En güzel tavsiyem ya sosyalleşerek öğrenin ya da bakan kişiye ilk adımı siz atın..
Soran1 yılBen adım atmam atsam bile dediğin gibi ne konusucam sosyal medyadan bile o kadar erkekle konuşuyorum 3 yıldır konuştuklarimin haddi hesabı yok belki ama sohbet bitiyor tıkaniyor ne konusucam bilmiyorum ne dicem bilmiyorum mesela yine öyle bi kaç zamandır takiplestigim birisi vardı bi kaç gündür konuşmaya başlamıştık hep o sorular sorup konuşuyordu şimdi konuşma bitti
Soran1 yılSanırım haklısınız ben konuşmayı ilerletemiyorum çok sıkıcı birisiyim belliki karşı taraf sıkılıp konuşmayı kesiyorum
Soran1 yılKesiyor bundan sonra yazan kim olursa olsun konusmicam
- 1 yıl
Değişmek bir adım daha iyi olması için sorduğun bu soruya konuşmayacağım diyerek geri adım atmış oldun.. Bunu yapma.. Şuanki gibi Kızıp kırılıp gemileri yakman seni bu kadar kapanmana neden olan şey.. İnsanlara fırsat tanı.. Konuşma bir yerde tıkanıyorsa onun suçu veya senin suçun olarak görme.. Bir suçlu aramak yerine saçmada olsa bir laf at konuşma ilerlesin.. Belki sen susunca rahatsız etme beni der gibi bir hava oluyor karşındaki çekinip ondan gidiyor.. Bak şu an senle harika iletişim kuruyoruz.. Ben sana inanıyorum sende bu yetenek var yapabilirsin.. Sadece biraz daha sakin ol hemen parlama böyle :)))
Soran1 yılAma yazmıyorki karşı taraf ben napabilirim güvenemiyorum hiçbir şekilde kimseye iyi niyetli olabilicegine inanmıyorum
Soran1 yılBen bu işleri pek beceremiyorum gerçekten zaten espridende anlamıyorum biri bişey dese geç düşüyor jeton
- 1 yıl
Başta bu düşünce yapınızı değiştirip , güvensizliğinizi törpülemeniz lazım.. Sanalda bu kadar güvensizlik yaparsanız gerçek hayatta daha çok yaparsınız.. Korkmayın en fazla burada çarpıya basıp kapatırsınız.. Biraz asabisiniz o yüzden sizden çekinirler.. Bu da onlarla iletişim kurmanızı zorlaştırır size zararı olur..
Soran1 yılEvet asabi olduğum doğrudur ve tersimde aynı zamanda biri baksa ne bakiyosun bön bön açıkta bişeymi gördün derim muhtemelen
Soran1 yılAma bu benim elimde değil insanlar bazen bana gerçekten çok garip geliyo samimiyetsiz geliyo nebiliyim içim isinamiyor
- 1 yıl
Şimdi cevaba beraber bakalım... Samimiyetsiz geliyor insanlar dediniz.. İnsanlarda size ne bakıyorsun dediğiniz için asabi buluyor sizi.. Bundan yola çıkarsak Siz samimiyetsiz bulduklarınızı istemediniz. İsanlarda ne bakıyon diyeni istemez.. İtici davranışlar sizin yanlızlığınızın eseri.. Karşındaki kişi samimi olursa onu istersiniz , o zaman karşıdaki kişiye de siz çok asabi davranmazsanız oda sizi ister.. O yüzden böyle tepki vermeden önce 5 kadar içinizden sayın sonra konuşun.. Zamanla değiştiğinizi farkedeceksiniz.. Geri dönüşleride size ona göre güzel olacak
Soran1 yılAma sosyal medyada birilerine güvenmek çok zor insan yanındakine bile güvenemezken zamanında sosyal medyada tanıştım ettim ama artık yapamıyorum bunu çünkü zarar görmekten korkuyorum dünyada bu kadar psikopat insan varken sosyal medyadakilere güvenemiyorum nasıl insanlar olduklarını bilmiyosun sonuçta evet konuşuyorum ama buluşup kahve içmek isteyenleri reddediyorum bana bişey yapar korkusu ile annemde korkuyor bi yer bilmiyosun bi yere götürmeye kalkarlar bişey yaparlar gitme diyo
Soran1 yılAma doğru değilmi bu devirde o kadar kötü şey oluyoki sizcede korkmakta haklı değilmiyim buluşmaya korkuyorum çünkü kişiye surda buluşalım diyebilicegim bi yer yok bilmiyorum gitmedigim için cafeye desem hiç gitmedim rezil olurum elim ayağıma dolaşır cafede hiç yapamam bile park desen yok yapamam sanırım
Soran1 yılBen sanırım böyle yaparak kendimi binevi zarar görmekten koruyorum
Soran1 yılYok arkadaşım hemde hiç yok sadece sanaldan tanıştığım kaç sene oldu bilmiyorum bi arkadaşım var uzakta oda üniversite okuyor onunlada koptuk takillesiyoruz ama eskisi gibi değil sohbetimiz
Soran1 yılOda kendi arkadaşları ile ilgileniyor okuluyla benimle uğraşmaz pek
Soran1 yılİnanirmisiniz kendi oturduğum mahallemde bile kimse yok çünkü ortaokul zamanında çok zorbalık gördüm dalga geçtiler özellikle erkekler en son birileri görücü çıktı çocuk benimle aynı okulda okumus benim yasitim ama çocuğu tanımıyorum bile iyi çıkmadı vazgeçtik sırf bu çocukta zamanında dalga geçenlerden biridir diye istemedim şimdi mahallede kim görse bile hoşlanan eden çıkmıyor erkek olarak beni hiçbir ortaokul arkadaşım ilede görüşmüyorum konusmuyorum mahalleden
Soran1 yılBen zamanında dalga geçtikleri kişiden daha farklı oldum kendime balmaya makyaj yapmaya süslemeye başladım ama dediğim gibi kendi mahallemden bile kimse yok çünkü dediğiniz gibi beni bilmiyolar bile çoğu ailemide bilmezler pek kimse bilmez bizi aile olarak
Soran1 yılÇünkü dışarı pek çıkmayız
Soran1 yılO görücü çocuğun annesi bile siz düğüne gelmediniz dedi köyden birilerinin düğünü varmış oraya gitmisler biz gideriz her yere öyle şey yapmayız dedi anneme e gidiyosunuzda oğluna niye kız bulamadın şimdiye kadsr
Soran1 yılNeden dedim bizi istesinler annem bile iyi biri olsa bize kadar gelmezlerdi bin kere kapan olurdu şimdiye diyor çocuk babasıyla kavga etmiş bi ara bıçak çekmiş babasına annemde çocuğu görsen hiç öyle yapıcak bı çocukmu dersin hayret valla dedi çocuğun tipi iyi ama huyu böyle çıktı maalesef
Soran1 yılPsikolojisi bozuk bi çocukla evlenip zaten bozuk olan psikolojimi mahvetmek istemiyorum çünkü babasına bıcak çeken biri banada ailemede çeker yeri gelir
En İyi Cevaplar
1 yılAklı başında kimse almaz seni, yobaz bir manyak alır belki , zaten evden çıkmıyor musun onlarda salmıyorlar zaten, bu yaşta bu ne meraksızlık, asosyallik böyle yazık olmuş gençliğine
03 Yorumla
Soran1 yılömür boyu yalnızlıği yobaz bı manyak ile evlenmeye tercih ederim o zaman sorun yok
- 1 yıl
Bu kafayı değiştir bence dünyaya açıl yazıktır sana
Soran1 yılFikirleriniz için teşekkürler pek dikkate aldigim söylenemez
Neden garip bulsun ancak kafan dağınık bu yüzden böyle ezberleme problemi var diye düşünüyorum
.. önemli olan vefa duygusu şeref duygusu insanda yuva kurmak için hepsi bu06 Yorumla
Soran1 yılAma nebiliyim erkekler sosyal kız istemezmi
Soran1 yılMaalesef öyle biri yok bana hep olmadık tipler yazıyor sosyal medyada falan reelde dışarı çıktığımda erkekler bakıyor ama sadece o kadar tanışmak isteyen yok
Soran1 yılGörücü geldi onlar bile hayırsız çıktı şansıma bak
Soran1 yılSanırım hiç evlenmemek en iyisi olucak benim için
Merhaba, yaa canım kıyamam ama bunlar kötü ya da garip şeyler değil ne güzel doğal yazmışsın herşeyi karşına çıkan insana da böyle konuş hiç bir şey olmaz rahat ol arkadaşım,💃😘💃
06 Yorumla
Soran1 yılEzik görür küçümser hayatsiz biri görür
Soran1 yılKeşke öyle dediğin gibi olsa bana hep dalga geçecek küçük görücek erkekler denk geliyor
Soran1 yılPeki böyle nasıl bulur evde otura otura fallardan medet ummaya başladım artık fallardada hep ümit verici güzel şeyler yazıyor insan iyice umutlaniyor
Soran1 yılBöyle otura otura koca benim ayağıma gelirmi hiç sanmıyorum ben böyle çürüyüp gidicem galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Diğer konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılEvcil bir kızsın neden olmasın ki evcil erkek olan herkesle evlenirsin ama sakın gezmeyi seven biriyle evlenme uyusmasin
113 Yorumla
Soran1 yılAma o zamanda tıpkı suanki gibi bi hayat yaşarim beni gezmeye götürmez yemeye içmeye götürmez tatile bile gidemeyiz belki de
Soran1 yılO zaman evliliğin bi anlamı kalmaz evli insanlar gezip tozarken tatile denize giderken ben evde onun köleliğini yapar çocuk büyütürüm sadece
- 1 yıl
evet hayatın değişmez peki istermiydin gezmeyi görmeyi acaba yalnız olduğun için mi hiç yapmadın bunları
Soran1 yılİstemem sevmiyorum gerçekten ama bi yandanda insan evlendiği kişi ile bi yere gidip gezip tozmayi ister bunları yapamadıktan sonra pek bi anlamı yok hayatın
Soran1 yılEvliliğin nebiliyim bazen gercekten evlenmek istemiyorum hemde hiç
- 1 yıl
Neden hayatdan bezmiş gibisin hayatı paylaşmak sevmek sevilmek güzeldir
Soran1 yılBeni seven biri yok benim sevdiğimde yok muhtemelen sonum görücü usulü evlenmek olur bu gidişle buda benim istediğim bişey değil en son bi görücü çıktı bizim mahallede anneme demişler beni tanimiyolar senin kız var mı diye annemde demiş var yasimi sormuşlar oğlanin yaşı benimle aynı ama haberi var mı yokmu bilmiyorum annem annesine demiş benim kızim gezmez etmez bak demiş oda ben gezen aramiyoz zaten benim oglanda öyle demis fotoğraf falan atmış oğlanın bizde attık ama iyi çıkmadılar oğlan babasına falan bıçak çekmiş annem yakından görmüş oğlanı işe giderken bakınca bu çocuk nasıl yapmış dersin dedi öyle işte
- 1 yıl
Komşuların tavsiye ettiği biri daha varlığını dan haberleri yok onu hiç düşünme sohbet arası sormuşlar iyi çıkmamış görücü çıksana tanışırsın kafana yatarsa evlenirsin diğer türlü zor hep evdeysen kimse seni görmez duymaz bilmez ama öyle diyede pes etme herkesin bu dengi vardır
Soran1 yılÇıkıncada bişey değişmiyor görüyolar ama değişen bişey yok bide bu çocuk benim ilkokuldan yani aynı sınıfta değildik ama aynı okulda okumuşuz
Soran1 yılBen çocuğu bilmiyorum tanımıyorum annem o seni taniyodur belki demiş adımı sormuslardi hatta ama annem öğrenince iyi ki söylememişiz dedi babam babasını falan taniyor annemde annesini ama ben çocuğu tanımıyorum
Soran1 yılOrtaokulda çok ezildim zorbalık gördüm özellikle erkekler tarafından o yüzden kendi mahallemde olsalar bile hiçbiriyle görüşüp konusmuyorum çünkü o zamanki gibi dalga geçip ezebilicekleri biri kalmadı artık
Soran1 yılYani kendi okul arkadaşlarım bile olsa görücü çıkan kişiler istemicem diyen teyzeler oldu hiçbirini kabul etmedim
- 1 yıl
Okul zamanında herkes olumsuzluklar yaşadı sanırım yaşadıkların erkeklerden sogutu seni uzaklaştın yıllar geçti gidiyor ama ne olursa olsun o yollu dene sonunda dersinki denedim oldu ya da olmad yolda yanlızlığa aliskinsin hayat böyle geçer de ilerde yapa yalnız kalmak var insanlara şans ver en azından dersinki denedim
Neden evlenilmesin bu senin hayat tarzın olmuş
14 Yorumla
Soran1 yılKırıcı yorum yapmadığın için teşekkür ederim gerçekten
Soran1 yılBazı insanlar kırıcı yorum yapıyorlar özelliklede erkekler o yüzden kibarligin ve naifligin için teşekkür ederim
Diğer konusunda 513 cevap paylaştı. Herkes 4 4luk olmak zorunda mı? Herşeyi bilmek herşeyi yapmak zorunda mu kafa dengi birisi olursa gayette evlenir bu söyledikleri bence bir olumsuzluk dehil
10 YorumlaBence sorun değil. Hatta daha iyi zira evleneceğim kişinin daha önce onlarca erkekle falan takılmış olmasını istemezdim şahsen.
Ki bende az çok böyleyim.00 Yorumla
1 yılCafeye hiç gitmemiş olmak bi sorun değil tabiki evliliğe vuracak bi tarafı yok sadece özgüven açısından daha girişken olsan iyi olabilir
00 Yorumla
1 yılBunlar büyük eksikler değil
12 Yorumla
Soran1 yılBence baya büyük eksiklik oluyor mesela gezen tozan eden kızlarla arkadaşlık kuramam bizim gibi kızları hep ezik hayatta vasfı olmayan kızlar olarak görüyorlar
Soran1 yılÇalışma hayatım olsa ordaki kişilerle nasıl arkadaşlık kurarım onu bile bilmiyorum gerçekten
1 yılEvlenilir yeterki gönüller bir olsun
13 Yorumla
Soran1 yılAma erkekler sosyal gezen tozan kız istemezmi
- 1 yıl
Emin ol büyük bir kısmı ev kuşu ister ve erkekler sandığın gibi sosyalleşen eşi tercih etmez.
Soran1 yılBen ev kusuyum ama reelde talibim pek yok erkekler dışarı çıkınca bakiyolar ama sadece o daha çok sosyal medyada napıcam bilmiyorum görücü geliyor onlarda hayırsız çıktı diğeri zaten belli bu nasıl bi şans birinden birinde yüzüm gülmüyor
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bensin aşpwşmxkkx
110 Yorumla
Soran1 yılYalnız olmadığımı bilmek sevindirdi bi tık 🙄
Cevap sahibi1 yılÇalışıyon mu 👀
Soran1 yılHayır sen
Cevap sahibi1 yılBen çalışıyorum, ama hayatım boyunca asosyaldim hala da öyle kimseyle konuşmuyorum. Gezip tozmadım hiç. Yol ezberleyememe bende de var Ehliyet alayım dedim 24 gün eğitim aldım güzergahı ezberlemek için🤣 ama celal Şengör de yol ezberleyemiyormuş demek ki mal değiliz 🥲
Cevap sahibi1 yılBurcun ne?
Soran1 yılEminim zamanla olur sıkma canını demek çalışıncada sosyallesilmiyor annem hep çalış biyerleri öğren böyle olmaz evlenemezsinde kızım böyle böyle der
Soran1 yılBalık
Cevap sahibi1 yılAnnen doğru söylüyor hiç evden çıkmadan kimsenin varlığından haberi olmaz ki. Ama erkekler iki yüzlü genel olarak. Benim yaşım 25, ben çalıştığım için sanırım talibim oluyor. Ama karıya kıza doymuş, pavyolardan, barlardan, gezmekten, eğlenmekten sıkılmış, düzenli hayat isteyen insanlar talip oluyor. Sence layık mı böylesi sana veya bana? Bence hiçte değil. Sen de kendi seçimim demişsin, benimki de öyle. Herşeyden sıkılmış hevesi kalmamış adamı napcaz aman hiç evlenme ondan iyi valla
Soran1 yılYa sevgililigi falan geçtim zaten sevgilim olsa oda beni açmaklami ugrasicak işi gücü yokta kim uğraşır zaten böyle bişeyle çok kötü hissediyorum gerçekten bazen çünkü kimse istemez böyle birini diye çalışsamda bişeyin değişmeyeceğini düşünüyorum
Soran1 yılHaklısın ben istemem zamanında bar bar gezmiş erkek bilmiyorum yaa
Gerçekten ilginç bir soru bu. Aslında hayat hikayeni çocukluğundan başlayarak dinlemek isterdim...
00 Yorumla
1 yılKendi seçimin mi böyle yaşamak
11 Yorumla
Soran1 yılEvet nedense arkadaşım olsa bile bi yerlere gitmek isticek birisi değilim evi çok seviyorum
1 yılBunda garipsenicek bişey yok ki ama.
12 Yorumla
Soran1 yılAma nebiliyim erkekler sosyal kız istemezmi
- 1 yıl
Çoğu erkek sosyal kız istemeyebilir. Nedenleri çok fazla
1 yılne var bunda sıkıntı olan
12 Yorumla
Soran1 yılnebiliyim erkekler sosyal kız istemezmi
- 1 yıl
hiç alakası yok bu söylediklerin tamamen senin değiştirebileceğin şeyler
1 yılEvlenilmez, iqsu 26 falan sanırım
01 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Diğer konusunda 995 cevap paylaştı. Evlenilir , erkekler öyle çok detaylı düşünmez
00 Yorumla- Diğer konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılDiğer özelliklerin nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç sevgilin oldu mu
00 Yorumla- Diğer konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın ki
04 Yorumla
Soran1 yılnebiliyim erkekler sosyal kız istemezmi
- 1 yıl
Hayır böyle seviyorum yani utangaç olanı
Soran1 yılBen utangaç değilim
- 1 yıl
Hm anladım takip etsene
Sosyal hayat 0
01 Yorumla
Soran1 yılEvet 0
- Diğer konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilr
10 Yorumla
2 ayÇalış miyoe musun
00 Yorumla
1 yılGarip değil hatta güzel
00 Yorumla
1 yılİzmirin neresi
00 YorumlaGayet normal
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden
00 Yorumla
1 yılİzmirin neresi? Bende İzmir
00 Yorumla
1 yılİzmir'in neresinde acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKafeye hiç gitmedin mii
06 Yorumla
Soran1 yılHayır gitmedim
Cevap sahibi1 yılNasıl yaaa
Soran1 yılTek başıma gidip oturamam rezil olurum hiç gitmedigim için napıcagimi bilemem herhangi bir arkadaşımda yok o yüzden gitmedim şimdiye kadar arkadaşım varkende gitmedim pek sevmiyorum aslında ben hep sürekli evde duruyim istiyorum Çok seviyorum evi nedense bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılTanışabilir miyiz
Soran1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılLütfen ya kırma beni
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılBiraz açılman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç sevgilin oldu mu peki
00 YorumlaSevgilin oldu mu hiç
02 Yorumla
Soran1 yılOldu oda 1 kere onuda zaten internetten bulmuştum reele taşıdım diğerleri çoğu internetten oldu ama buluşma olmadı
1 yılSence garip mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne