Şu son bir aydır fbudy gibi takıldığım biri vardı üstelik evliliği sorunlu olan evli biriydi bu. Ve kendisi benim ilkim bunu da biliyor, daha tam bir şey de yaşamadık ama her neyse.
Geçende yanındayken ondan bir şey rica etmiştim kart borcumu ödememişim 3 ay ve yasal süreç başlayacak bir an önce ödeme yapmam gerekiyordu toplam borç 37 bin onu ödeyip nakit avans açılsın istemiştim o da minimumu ödeyelim bana sen sonra işe girince ödersin falan dedi özetle. Beş gün önce ayrıldım yanından bugün yazdım görüldü bile yapmadı. Anlamadım yani üstelik tekrar buluşmayı sabırsızlıkla bekleyeceğim cumartesi arayacağım seni falan diyordu bugün cuma
Geçende yanındayken ondan bir şey rica etmiştim kart borcumu ödememişim 3 ay ve yasal süreç başlayacak bir an önce ödeme yapmam gerekiyordu toplam borç 37 bin onu ödeyip nakit avans açılsın istemiştim o da minimumu ödeyelim bana sen sonra işe girince ödersin falan dedi özetle. Beş gün önce ayrıldım yanından bugün yazdım görüldü bile yapmadı. Anlamadım yani üstelik tekrar buluşmayı sabırsızlıkla bekleyeceğim cumartesi arayacağım seni falan diyordu bugün cuma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ödeyecek gibi görünmüyor. Fazla gelmiş demek.
Valla anlamadım garip mi ya, Allah aşkına Escrtların geceliği 100 dolar onlarla bile bedava takılamaz. Ha ben para için mi onunlayım hayır tabiki ama ben hem daha önce hiçbir erkekle bir şey yaşamamış bir kızım hem de o evli. Değerim bu mu yani? Çok mu gelecek 15 bin. Zengin ayrıca
Haklısın, bekle bakalım birazdaha.
Minimumu ödedin mi peki?
Hayır işte iki gün süresi kaldı, yasal süreç başlayacak
Telefon İle arasaydın
Aradım zaten cevap vermediği için akşam yazdım. Telefonu açmamasını garipsemem çünkü gün içinde yoğun oluyor ama mesajımı açmadı bile. Ki instagramda Online olup duruyor
İlişki yaşamış mıydın onunla?
Giriş çıkış harici her şeyi yaptık. O bunu seviyordu yani bu durumdan memnundu devam edecektik ilerisini de hatta dediğim gibi cumartesi ben de burada olucam sabırsızlıkla beklicem diyordu
Cumartesi yarın yazar belki bekle istersen
Bilemedim valla anlamadım
Kaç TL istemiş oldun ondan?
15 bin, minimumu kapatmak için işte. Valla anlamadım garip mi ya, Allah aşkına Escrtların geceliği 100 dolar onlarla bile bedava takılamaz. Ha ben para için mi onunlayım hayır tabiki ama ben hem daha önce hiçbir erkekle bir şey yaşamamış bir kızım hem de o evli. Değerim bu mu yani? Çok mu gelecek 15 bin. Zengin ayrıca
Onu istiyor musun peki?
E evett biliyor. Bizim iletişimimizde bir şey yoktu ki. Gayet güzel ayrıldık. Hatta son yakınlaşmamızda çok içten bir şekilde of çok güzelsin ya gitmeni hiç istemiyorum falan diyordu
Evli olduğu için arayamamış olabilir
Mesajımı niye açmıyor
Belki müsait değil
İnstagramda takılıyor ama
İlişkiye girmediğin için kaçıyor olabilir
Yahu ne alaka girmeyeceğim demedim ki yapacağız onu biliyor kaçtığı falan yok gayet iyiydi aramız
Konuşacak bir şey yok anlattım burada yazacaksınız buraya yazın işte
Bekle artık ne diyeyim
evet
Valla anlamadım garip mi ya, Allah aşkına Escrtların geceliği 100 dolar onlarla bile bedava takılamaz. Ha ben para için mi onunlayım hayır tabiki ama ben hem daha önce hiçbir erkekle bir şey yaşamamış bir kızım hem de o evli. Değerim bu mu yani? Çok mu gelecek 15 bin. Zengin ayrıca
abla o evli mi ne abla belki oyuzdendir
E evet evli ama ne o yüzdendir anlamadım
senlemi evli yoksa başkasıylamı onu şey ettim yani