Maaşınız yatar yatmaz babanızdan aldığınız borcu babaniz borcunu öde dese tepkiniz ne olurdu
Sizin de babanız böyle ister mi
Sizin de babanız böyle ister mi
Şu dünyanın en cömert babası benim babam. Hem evlatlarına hem ihtiyaç sahiplerine öyledir. Onun olduğu yerde kimse hesap ödeyemez. Borç verdiğini unutur, askere, evliye, öğrenciye, yeni geline, başarılı olan öğrencilere sürekli harçlık verir
Cevap
4Cevap
şimdi tepki gösterip göstermemeyi yazdığın şu kelime net olarak ortaya koyuyor "borcu" yani "babamdan borç aldım" diyorsun.
senaryoyu değiştirelim paraya ihtiyacın oldu ve babandan "baba böyle bir durum için 5bin tl lazım verirmisin" dedğinde baban bunu verirse parayı geri istedğinde tepki gösterebilirsin.
ama "baba bana 5bin tl borç verirmisin, maaşımı aldığımda ödeyeceğim" dersen bence hiç bir tepki göstermemen gerekir.
büyük meblağ değilse borç bile demiyoruz aramızda, sonuçta aile içi, anne baba çocuk. Eğer küçük miktarsa, babanın dile getirmesi hoş değil
tuhaf değil. zaten onun sana demeden sen borcunu ödemen gerekiyor. sana o kadar bakmış bir borcunu bile ödeyemiyormusun hemde laf mı ediyorsun?
Bir baba evladina bunu yapmaz yapamaz
babam borç bile vermez sjsksk
Bu hayatta bir tek babam bana para lafı yapmadı.
Eee bir zahmet öde aek ksrisu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?