Aşk İlişkileri Karşı cins biriyle tanıştığında karaktere mi yoksa dış görünüşüne göre mi o kişiyle olan ilişkini yönetirsin? Zeynep0215929 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karakter Dış Görünüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Karşı cins biriyle tanıştığında karaktere mi yoksa dış görünüşüne göre mi o kişiyle olan ilişkini yönetirsin? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben tabi ki de karaktere bakıyorum. çünkü bu ülkede çoğu kişi dışa bakıp seçiyor. yani gerçekten aşık olan yok. 1 2 Yorumla Zeynep0215929 +1 yıl Her yorumunda olduğu gibi bence bunda da haklısın u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl karakter diyenlerin hepsi yanılıyorinsan dış görünümünden etkilenmediği birinin karakterini tanımak dahi istemezdış görünümün iyi değil ama karakterin pırlanta gibi olsun arka planda kalırsındoğrusu budur kimse kimseyi kandırmasın 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eskiden dış görünüşe bakan ben, eniştenizin karakterine vuruldum 🥲 1 0 Yorumla
KedimeUçakÇarptı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Dış görünüş önemli etken olsa da her zaman karekter öndedir 1 0 Yorumla
Cycholops Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Konuşma şekline ve davranışlarına göre 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Karakter 1 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Karekter 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben tabi ki de karaktere bakıyorum. çünkü bu ülkede çoğu kişi dışa bakıp seçiyor. yani gerçekten aşık olan yok.
Her yorumunda olduğu gibi bence bunda da haklısın
Teşekkürler
karakter diyenlerin hepsi yanılıyor
insan dış görünümünden etkilenmediği birinin karakterini tanımak dahi istemez
dış görünümün iyi değil ama karakterin pırlanta gibi olsun arka planda kalırsın
doğrusu budur kimse kimseyi kandırmasın
Eskiden dış görünüşe bakan ben, eniştenizin karakterine vuruldum 🥲
Dış görünüş önemli etken olsa da her zaman karekter öndedir
Konuşma şekline ve davranışlarına göre
Fazla umursamam
Dominantsa o beni yonetir
Karakter