Ne sorular sorulabilir nelere dikkat edilir
2 ay
Karşı cinsle tanışırken nelere dikkat edersiniz?

Karakterine dikkat ederdim daha çok. yani bana karşı davranışına dürüst olmasına ya da saygısına bakardım. ama en önemlisi zeka benim için. bu yüzden zekasına da bakabilirdim. dış görünüşüne bakmazdım yani dış güzelliği beni etkilemezdi. bu yüzden davranırlar burada daha önemli benim için..
Elinin ince olması ve kuru olmamasına dikkat ederim. Arkadaş çevresini sorarım, film/dizi/oyun gibi boş şeylere eğlence olarak değilde hayat felsefesi haline getirip getirmediğine bakarım çünkü bunu hayat felsefesi haline getirenler çok boş insanlar oluyor. Düşünsenize eve her gün kocanız geldiğinde direkt televizyon izliyor ve bunu her gün yapıyor. Çok sıkıcı olur bence
Çok uzun bir konu. Hap bilgi yok maalesef. Ben yıllarımı verdim de öğrendim. Şimdi eğitim veriyorum bu konuda ücretli bir şekilde. İnsanlar hayatının bu noktasında çok büyük bir eksiklik yaşıyorlar.
İlk anlarda dikkat ettiğim ve beni etkileyen şeyler zekası ve saygısı oluyor. Bir erkeğin yılışık tavırlarını gördüğüm an iletişimi keserim. Daha sonrasında ilgisi, ince düşünceli oluşu, espri kabiliyeti ve merhameti etkiler
Cevap
27Cevap
İlk izlenim olarak çok hevesli görünmek yerine ilgili olduğumuzu belirtmek fakat ne düzeyde olduğunu değil sadece ona bağlı olduğunu ve tam olarak bi beklenti içinde olmadığımızı çünkü beklentiye girmek için erken olduğunu sadece ilginizi çektiğini ve dolayısıyla onu tanımak istediğimizi belli eden davranışlar olmalıdır.
En güzel yorum bence 😊👍
Benim ile konuşa bilicek konulara ilgisi var mı? Mesela anime izlerim, o izliyor mu veya bilgisayar işleri ile uğraşıyorum o biliyor mu gibi gibi...
ee öyle evet 😁
Eğitimli, fizik ve kalp güzelliği, arzulu, şehvetli, seksi, kışkırtıcı, sadık, dürüst ve güvenilir birinden hoşlanırım.
Öncelikle saygılı mı. Sonrasında bakımlı ve temiz mi. Konuşurken dikkat ediyor mu
Doğru saygı çok önemli
Tüm ilişkilerde onem veririm
Tanışmamaya dikkat ederim çünkü sevgilim beni vurur jdjdn
Uslubuna.. Bakişacısına
sorudan ziyade ne anlattiğina bakarim 😊
Beklentileri , nelerin onu mutlu ettiği , hayalleri..
Erkekler fiziğe sonra yüz güzelliğine bakar, kadınlar da aynı şekilde önce boya posa ve tipe sonra maddiyata ve statüye bakar
Arkadaşlar özelden sohbet edebilir misiniz bildirim geliyor 😑
Dürüst bir jadın sonunda
Zaman belirler bunu. İnsanın karakteri konuştukça ortaya çıkar
Hal ve hareketleri giyim tarzı konuşması fikirleri bunların hepsi önemli
Hangi cins bir köpek olduğu sorusuyla başlayabiliriz sorumuza.
Bana uzak biraz karşı cins söz konusu olunca reelde kabuğuna çekilen kaplumbağa 🐢 gibi oluyorum
Ukala tavır fazla ego yalancılık cimrilik. Bunları gördüğüm an kaçarım
erkekse mert olsun yeter gerisi teferruat tanıdıkça hoşlanırsın kılıbık naylon erkek harcamanın hasirti yapar.
kadınsa ya hamarat olsun ya da tatlı dilli saygılı hanım hanımcık birisi olsun. illaki kalbe giden yolu bulur.
Önce dış görünüş sonra cocuklugunu sor piskolojisini test et piskolojisi bozuk insam gerçekten çekilmiyor
Giyimine, kokusuna, konuşma tarzı, ellerine, tırnaklarına.
Daha sonra sohbet ederken analiz ederim sorularımla karakterini çözmeye çalışırım 😅
Ya sanalda tanışma da?
Herkesleşmişmi? Herkesleşmemişmi? Ben buna bakıyorum.
Örneğin senin gibi biriyle muhatap asla olmam. Herkesleşmiş birisin.. birine nerede yaşıyorsun diyerek sorup ötekiyle sohbet edip diğerine aşık olmak vs. 😀 Yesss mi
Doğru insanı bulursan bana da haber ver. Doğru insan yok kardeş. Saf rolü yapan insanlardır. Yalanlara, katlanan, istediğin gibi davranan, sana tolerans gösteren kişiler vardır. Yoksa bende doğru insanı istiyorum.. bakire olsun hiçbir erkekle konuşmasın etmemiş olsun. Dur bakalım hayırlısı..:D
Kısaca.. karakter diyorum kardeş.:D iyi gecelerin olsun.
konuşma tarzı. Hayata bakış açısı Huy yani tipe çok bakmıyorum😂
Yalancının 😀
Erkeğin çirkini güzeli olmaz erkek erkekdir huyu güzel olsun seni el üstünde nazlı tutsun 😂😂
😀😀😀 kesinlikle
Kültürüne dikkat ederim en çok beni tasiyabilirmi ya da ben onu tasiyabilirmiyim
Elektrik panosunu kontrol ederim. Ne kadar elektrik almisim diye
En İyi Cevap