1.93 boyuma, geniş yapılı omuzlarıma, kızlardan daha ince olan belime, kirli sakalıma ve giydiğim güzel gömleklere. Sana niye baksın duruşu, boyu posu yüzü düzgün olan biri? :D
@İzmirgeceleri35 hocam klasik deme bence çünkü şunu fark ettim ben birinin gözleri güzel değilse zevkine hitap etmiyosa yüzün yarısı zaten iptal oluyo gözlerini beğendiysen çekiciliğin %50 si okey oluyo.
@KartalKuzeyli güzellik iki şey mis.. birincisi yüzünün simetrisi öteki , havuç renginde canlı parlak bir ten.. sağlıklı izlenimi verirmiş... bu ikiisi birinde varsa güzel veya yakiiskli derler... bir de aynanain karisisina geçin yüzünüzün sol tarafının sağ tarafından daha yakışıklı/güzel olduğunu göreceksiniz..
@İzmirgeceleri35 evet onu bende gördüm yüzüm orantılı ama sol tarafım sağ tarafımdan daha çekici (gerçi çenemin sağ tarafı daha köşeli ya neyse) ten rengim çok koyu değil beyaz tenliyim aslında ama çok açık ta değil o kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Fizik güzelliğine
Tip boy vücut diksiyon gülüş saç kilo burun dudak göz boyun yürüyüş giyim parfüm tarz el ayak kol bacak karakter vb.
Giyimine.
Ne de olsa insanlar kıyafetleriyle karşılanır, İlmiyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır...
Sırasıyla, genel siması, gözleri, dudakları, duruşu, konuşması, zekası ve karakteri
Saçlarına ve gülüşüne,
Giyimine ve Ayakkabılarına
Cilveli ve kadinsi bir şekilde konuşmasına
En önemlisi bakışlarına tatlı sert <3
Böyle biri sana niye baksın
1.93 boyuma, geniş yapılı omuzlarıma, kızlardan daha ince olan belime, kirli sakalıma ve giydiğim güzel gömleklere. Sana niye baksın duruşu, boyu posu yüzü düzgün olan biri? :D
Bana bakmasına şaşırmam.
Bakmamasına şaşırırsın doğru :D
Boyu göğüs kalça, bacaklar, tatlı bakışa yeşil ışık olur
ten rengi galiba sarışınsa falan çok dikkatimi çeker
Sonrasında hiç kafaya takmasamda nedense ilk göğüslerine dikkat ediyorum 💁🏻♂️
Sapik oldugumu kabul ediyorum
Oturuyolar ya o an penislerine bakıyorum. Daha sonra sa yüzüne en son fiziğine bakarim
Sapıklık değil ki bu normal yani bizde kalcalara göğüslere falan bakiyoruz
Harika
Penis değil orta el parmağı kopya verir kalkmısı 2 katı orta parmak uzunluğunu, bu kıyağı unutma
Haahahaha unutmam 😅
Önce göz sonra meme sonra tekrar göz sonra tekrar meme
Zeka benim için baya önde
Kendi cinslerime tavsiyem ne gozune ne g. tune bakin cogunlukla goreceginiz hep acik olan agzindaki dislerdir disi guzel olsun 🤣
giyimi abi..
giyimi hoşsa güzelse dikkat çeker zaten
sırayla sayıyim kanka
1 sac
2 göhüs
3 yüz
4 boyunu
Yüzüne heralde. Yolda yürürken insanların yüzüne bakarız.
Hayir yalan poposuna bakiyorsunuz 😊😂
mimiklerine ve sesine aslanlarımın
-𝔗𝔥ə𝔜𝔞𝔯𝔤ı𝔐𝔞𝔠𝔥𝔦𝔫𝔢-
Fiziğine , ve temizliği ne...
Önce göz sonra dudak sonra göğüs
Endamina :) burnuna tabiki.
Niye burun
Saçlarına ve diksiyonuna.
Yüzü boyu hareketleri davranışları
Saç önemli benim için
basortusu ve yuz guzelligine
kalça boyutu sonra yüz sonra göğüsleri
buyuk kalca kotu bir etken mi
@Paimon6 sadece kalçası mı büyük mesela
orta meme ince bel buyuk kalca
@Paimon6 o iyi olur zaten obez gibiyse sıkıntı
Konuşması
Tavrı
Vücudu
saçları gözleri ve yüzü
Yok ben samimiyete ve mimiklere takılırım
gülüşüne dikkat ederim
Yüzüne, memelerine, saçına ve poposuna
Ellerine
Neden
@ucankazmorton hoş
Anladim dikkat ederiz artik
Saat ve bileklik , yuzuk olmali devamli😃
@BlackDeacker damarlarından bahsetmiştim daha cok
Hemşire misin kizim nabcan damarlarini sjdjdjdj
@BlackDeacker hoş duruyor
Herseyin damarlisini seviyorsunuz jdjeje
@BlackDeacker yaani kol ve el
Bisey daha var hsshhs
@BlackDeacker orasını bilemem
dirseklerine
Ya gece gece 😂😂😂😂😂
diksiyon ve mimikler beni benden alır
Mimik derken?
@Honnéte___ konusurkenki tavırları
Göz teması. Vücut dili.
Mesaj atabilmesi.
Güzel yorum👍
Gözlerine
Parasına
ggslerıne
Fiziksel yapisi
Çantasına. Sırt çantası mı askılı mi diye
Güzel eller ince bel
Sahtekarlık var mı diye bakarım?
Saçlarına, ellerine
Sırma saçlılar devre dişımı
Saçına
Yüzüne fiziğine
Yüz güzelliği tabiki
Ayaklarıdır lxkskdlxksl
Gözler ve dudaklar
Yüzüne
Hatun toplumda kendini taşıyabiliyirsa yeter bence
Dogallik
Bakışı. Poposu.
Her yer
gözlerine
Çok klasik
abi ne klasigi göz sekline bakiyorum dhdhdjdj veya güzel mi bakiyo ona bakiyorum ne klasigi
@İzmirgeceleri35 hocam klasik deme bence çünkü şunu fark ettim ben birinin gözleri güzel değilse zevkine hitap etmiyosa yüzün yarısı zaten iptal oluyo gözlerini beğendiysen çekiciliğin %50 si okey oluyo.
@KartalKuzeyli güzellik iki şey mis.. birincisi yüzünün simetrisi öteki , havuç renginde canlı parlak bir ten.. sağlıklı izlenimi verirmiş... bu ikiisi birinde varsa güzel veya yakiiskli derler... bir de aynanain karisisina geçin yüzünüzün sol tarafının sağ tarafından daha yakışıklı/güzel olduğunu göreceksiniz..
@İzmirgeceleri35 evet onu bende gördüm yüzüm orantılı ama sol tarafım sağ tarafımdan daha çekici (gerçi çenemin sağ tarafı daha köşeli ya neyse) ten rengim çok koyu değil beyaz tenliyim aslında ama çok açık ta değil o kadar.
Çakır gözlü olduğum icin kızı tavlamam 10 saniye almiyor😂fakat kara gözlü sevenleri bi türlü ayarlayamadım jsjssj
Ellerine
4g tabiki
Poposuna ve yüzüne
Fizik
Popo göğüs
İlk göze çarpan neyi varsa
Popo
Bakış
Karşı cins ilgimi çekmiyor sevmiyorum hiçbirini
lezmisin
Hayır sevmiyorum
seni üzen mi oldu
Uzuyorlar
hissetmiştim bak şöle dim o üzenler yüzünden düzeyli insanlarada kaybedersin yapma böyle bence
Boyuna
Senin boy kaç 😂