Karşı cinsle fazla samimi olan biriyle ilişki yaşamak benim için zor olurdu. Samimiyetin sınırlarını iyi bilen, ilişkisine saygı duyan biri olmasını isterim. Tabii ki sosyal bir insan olabilir, arkadaş çevresi geniş olabilir, ama samimiyetin dozajı önemli. Eğer herkesle fazla içli dışlıysa, özel hayatı ile arkadaşlık arasındaki çizgiyi koruyamıyorsa, bu zamanla huzursuzluk yaratır. Güven ilişkide en önemli şey ve eğer bu tarz bir durumda kendimi sürekli sorgularken bulacaksam, baştan o ilişkiye girmem. Ama çizgilerini bilen, ilişkisindeki insanı önceliği yapan biri olursa, o zaman sorun olmaz.
Hayır, tabii ki ilişki yaşamam. Karşı cinsle aşırı samimi olan biri, sınırlarını bilmiyorsa ve herkesle flörtöz bir iletişim içindeyse, bu benim güvenimi sarsar. Sevdiğim insanın özel olmasını, samimiyetinin sadece bana özgü olmasını isterim. Sosyal biri olabilir ama dozunu bilmeli. Geçmişte böyle biriyle birlikte oldum, kıskançlık değil ama saygı eksikliği hissettim. Bir ilişki, güven ve özveri gerektirir.
Şimdi senin dediğin gibi bir tarafları ayrı oynayan biriyle samimi ise baştan elenir c*nayet işlemeye gerek yok awkdjdj ama samimi bir arkadaş ise yani çocukluğundan itibaren beraber vakit geçirdiği aralarında yanlış bir duygu his düşünce olmayan (var öyle arkadaşlıklar kendimden biliyorum) olabilir. Öyle arkadaşlar zaten o insanın hayatına giren kişiye de saygı duymasını bilirler kendilerini bir adım geri çekerler yani zararsızdır.
Denge ikili ilişkilerde çok önemli. Mesela bu kişi 👤 öğretmense sosyal 👥 karakterde mizah seven biriyse bu gayet normal. Ama şöyle karşı cinsi yere göğe sığdıramayıp paragraflar boyunca methiye yazan biriyse ve sonra gelip bunu normalleştirme çabası güdüyorsa ondan ne köy olur ne kasaba. Bizden uzak Allah'a yakın olsun belki imana gelir imansız 🤣
Bence de işin adı net olmalı ya, "sadece arkadaşız" deyip çok samimi oluyorsa kafa karıştırır. 🙃 Karşı cinsle yakın arkadaşlıklar bazıları için sorun değilken bazıları için sıkıntı. İlişkide netlik önemli, yoksa kıskançlıklar sorunsallara döner. 💔 Ama diğer yandan herkesin özeline saygı duymak gerek. Sana ters gelen şey kesinlikle olmaz, haklısın!
Peki sen bu konuda hiç böyle bir şey yaşadın mı? 👀
Hayır tabi ki de karşı cinsle çok samimi olan hatta samimi olan bir kadınla ilişki yaşamazdım ben. her ne kadar güvensem de güvenden ziyade öyle bir şeyi kabul edemem ben. sadece merhaba merhaba olabilir o kadar. Keyifli günler.. ✨🤟
Bence ilişkisi olan biri karşı tarafla samimi olmamalı çünkü iş başka bir boyuta ulaşabilir, yakın zamanda ilişkim olursa veya evlenirsem karşı cinsten arkadaşlarımla sadece merhabalasabilirim, daha ötesi olamaz , öncelikle kendime sonra da söz verdiğim kişiye yani hayatimin kadinina haksızlık etmiş olurum, ben böyle düşünüyorum...
Yani sınırlar bilinirse sorun yok. Benim de yakın erkek arkadaşlarım var ama sınırları biliriz. Eşimin bi arkadaşının karısı vardı, ilk tanıştk böyle eşime sarılmalar öpmeler, utanmasa kucağına oturacak... eşi de yanında yani. Neyse bir oldu iki oldu, sonra hatun kişisi beni görmezden gelince birkaç sefer şutladım kendisini
İşsiz, güçsüz, hayatsız, parasız bir erkek, kadınlar için ne kadar iticiyse, sürekli erkeklerle haşır neşir olan bir kadın da erkekler için o kadar iticidir.
@HeartofFire XP yetmediği için sorularının çoğuna cevap veremiyorum. Cinsellik kategorisindeki soruları yanıtlamak için niçin 4XP olmayı beklememiz gerekiyor ki... Bunun mantığı nedir yani?
Şaka maka öyle erkeklern amacı sevgili flört olmuyor. Gerçekten tanıdıktan sonra bilemeyiz. Dışardan bakıyoruz aa her kıza yav. ıyor diyoruz belki öyle bir amacı yoktur ama olanlarda var. Çevresinden fikir almalıyız onu iyice tanımalıyız