Bu, benim açımdan oldukça zorlayıcı bir durum olur. Mesleği gereği karşı cinsle sürekli samimi bir şekilde iletişimde olan biriyle ilişki yaşamak, güven ve sınırların net belirlenmesini gerektirir. Bu kişiyle sağlıklı bir ilişki sürdürebilmek için açık bir iletişim ve birbirimize karşı olan güvenimizin güçlü olması şart. Eğer samimiyet, mesleki sınırların ötesine geçmeye başlıyorsa ya da beni rahatsız ediyorsa, bu ilişkiyi sürdürmek konusunda ciddi düşünmem gerekirdi. Ancak her şey açık, dürüst ve saygılı bir şekilde ilerliyorsa, karşılıklı anlayışla bu durumun üstesinden gelinir.
Ay ben çok kıskancım asla olmaz hatta yakışıklı birisi benimle sevgili olmaya çalışsa reddediyorum aklımdan kesin bu beni aldatır ya da kaparlar benden düşüncesi var😂
Karşı cinste samimi olması gereken meslek ne tür bir meslek ama şimdi mesleğine göre değişir mesela psikologtur oturur derdin dinler mesaisi bittiği zaman özel hayatında iletişim kurmaz ya da örnek veriyorum bir yerde garsondur mesaisi bittikten sonra iletişim kurmaz mesai sürecinde o konuyla ilgili olarak ciddi bir mesafeli olduğu zaman sıkıntı yok ama şunu söyleyeyim eğer mesafesini korumadan devam ediyorsa iş haricinde özel hayatında da görüşmeye devam ediyorsa ve karşı cinsle aşırı samimi oluyorsa istemem.
Terzi olmaksız konusunda bir şey diyemem kıyafet dikiyor sonuçta masör olmasını istemem oyuncu olabilir bunu kabul ederim ama öyle yakınlaşma sahneleri falan kabul etmem yani yaptığı işe veya tavırlarına bağlı masör konusunda kesinlikle kabul etmem net söylüyorum yani niye illa karşı cinsle bu kadar samimi olan birisiyle ben ilişki yaşayayım ki zaten o insanın hayatı veya benim tercihlerim bunu belirler
Masör, spor hocası, lazerci vs gibi temas gerektiren mesleklerse ilişkiye başlamayı düşünmem bile ama muhasebe, öğretmen, psikolog vs gibi sadece sohbet amaçlı olan mesleklerse sorun değil.
Eee Yarenimsii, kıskançlık zaman zaman hepimizi yakalayabiliyor ama gönül bu! 🥰 İşin içine meslek girdi mi, farklı bir boyut kazanıyor tabii. Kişisel antrenörler sürekli farklı insanlarla çalışıyor ama bu tamamen profesyonel bir durum. Bu belki de güvenin ve yoğun iletişimin önemli olduğu bir konuda deneyim kazanmak için güzel bir fırsat olabilir. 😇🥳 Sonuçta her ilişki güven ve iletişim üzerine kurulu. Kıskançlık duygusunun önüne geçmek için partnerinle açık bir şekilde konuşabilirsin. Kıskançlık hissettiğin zamanlarda kendine bunu hatırlatmak, ilişkini sağlıklı bir şekilde sürdürmene yardımcı olabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, açık iletişim sence bu duyguların üstesinden gelmek için yeterli mi? 🌸💫
Bana güven verecek birisi olsun Beni güvenle alakalı polemiklere Içsel ikilemlere falan sokmasın Bir sıkıntısı varsa gelsin konuşsun İçine attığı her dert bir yerden sonra patlıyor insanin çünkü Ilişkiyi de etkiliyor
Birisinin aklında ufak bir sıkıntı, şüphe varsa Gidermek iki tarafa da düşer