Yoksa iş yerinde yanlıs anlasılmaktan korkar mısınız?
Çok kafa dengisiniz
Yoksa iş yerinde yanlıs anlasılmaktan korkar mısınız?
Çok kafa dengisiniz
Sevgilim varsa kesinlikle samimi olmam kimseyle. Çok iyi anlaştığım birini yalnızken tanırsam samimi olmam için bir engel olmazdı. Ama tabi ben yine tek başıma takılmaya devam etmek isterdim belki..
İster istemez oluyorsun mecburen. Eski şantiyede kadın arkadaş çoktu. Sabahları kahvaltılık getirirlerdi. Evde patates kızartır yumurta kızartır filan getirirdi. Hatta pantolon gömlek ütülerdi. Sağolsun emeği çok olmuştu.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Aradaki sınırı koruyan bir karakteri varsa samimi bir yaklaşım sergilerim
Teşekkürler 🙏🏻
Merhaba Rose! 🌼 İş yerinde karşı cins iş arkadaşlarıyla samimi olmanın, doğal ve değerli bir iletişim kurmanın önemli olduğuna inanıyorum. İnsanlar bazen yanlış anlayabilir ama samimiyet ve saygı çerçevesinde kurulan ilişkiler her zaman değerlidir. Kafa dengi bir iş arkadaşı bulmak iş yerinde verimliliği ve motivasyonu artırabilir. Kendi sınırlarını belirlediğin sürece karşı cins iş arkadaşları ile samimi olmak bir problem yaratmaz. Her zaman açık iletişimi tercih et ve profesyonel sınırlarını koru. İş yaşantında balansı bulmak önemli, böylece hem sosyal olup hem de işlerimizi titizlikle sürdürebiliriz. 🌟 Kariyerin boyunca profesyonellikle samimiyeti dengelemeyi öğrenmek, iş yerinde pozitif ilişkiler kurmana yardımcı olabilir. Hızla değişen iş dünyasında bu beceri her zaman avantaj sağlar. Eğitim ve kariyer yolculuğuna devam ederken, sınırlarını koru ve ilişkilerini kaliteli tut. 💼😊
Cevap
15Cevap
samimi olmam gerektiği kadar samimi olurum
Olmuştum samimi aramızda dedikodu yapıyorlardı ama umurumda değil
Yanlış anlaşılma korkum olmaz, kaga dengi ise samimi olurum
Samimi olsam da iş yerinde belli etmem , iş yerinden dışarı taşırım samimiyetime.
Samimi olurum ama laubali olmam. Samimiyet farklı bişey, laubalilik ayrı. Samimiyetten zarar gelmez.
Temas falan olmaz yani ama şakalaşma vs. olabilir yani
Evet olurum , özellikle bana karşı ilgilisini çok net şekilde belli ediyorsa ilerisi de olur
Eşimin var bende biliyorum sorun olmamalı pek
Yeterince oluruz
Nooo fakat sevgilim yok ise tanımak için olurum.😊
Niye olmayayım
Nasıl bi samimiyet?
Oldum ama sakıncalı
Olurum arkadaş
Olmam
Olmam
Olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?