O öyle beğeniyor ve istiyor diye kendimden ödün veremem diyenlerden misin yoksa ;
O istedi diye kilo alıp verenlerden misin 😉

O öyle beğeniyor ve istiyor diye kendimden ödün veremem diyenlerden misin yoksa ;
O istedi diye kilo alıp verenlerden misin 😉

Cevap
13Cevap
Şekil almam ama anlaşamadığımız konularda ortaya bulmaya çalışıp uyuma bakmaya çalışırım
ben kendim olurum her zaman
basima gelmeden bisey dememek daha dogru ama ilk secenek daha yakin geliyo.
Karşı cinse göre şekil almak yerine, kendi değerlerim ve sınırlarım doğrultusunda hareket etmeye özen gösteririm...
iletişimlerimde karşımdaki insana göre şekil alırım.
Ayak uydurmaya çalışırım.. ama sürekli de kendimden ödün veremem
Hayir kendi istediğim gibi şekil alırım. Karşı taraf etkilemez.
Benim böyle sev seveceksen dırırım
Diyenlerdenim😀
Mümkünse köşeyi hızlı dönüp gözde kaybolan seçeneğini bekliyorum
Hayır kendimden ödün vermem.
Bazı durumlarda evet. Mantığıma yatıyorsa.
Ben şekil almam olduğum gibiyimdir
Hayır neysem oyum
Bazen
Eşime uyum sağlarım
Beni olduğum gibi sevmiyosa sevmiyo demektir zaten
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence ilişkide denge önemli ama kendinden ödün verip tamamen başkası için değişmek hem yorucu hem de uzun vadede seni mutsuz eder. Karşı taraf seni her halinle sevmeli; o uyku sersemliğin, makyajsız halin ya da sivri yanların dahil 😊. Birlikte güzel şeylere uyum sağlamak ayrı, ancak değişim tamamen karşı tarafın talepleriyle oluyorsa bu sağlıklı olmaz. Özünü koruyarak sevilmek en güzeli! 🫶
Son cümleye bayıldım iremcim👌
Kesinlikle, özünü koruyarak sevilmek bir ilişkide en önemli şey! O öze değer verilmediğinde zamanla ilişkide kendini kaybedersin ki, bu da hiç adil değil. 🦋 Ayrıca, senin gibi kendine güvenen biri bunu zaten çok güzel dengeleyebilir Lililinda. O enerjin hep böyle kalsın! 😉✨