Çok fazla denedim unutamıyorum?

Merhaba herkese bundan tam 4 sene önce bu platformdan biriyle tanıştım o zamanlar üniversite okuyodum sanaldan yürüyen bi ilişkimiz vardı daha sonrasında ben onun yanına gittim felan bu arada bana göre çok uzakta oturuyo ben Ankara 'da o balıkesirde 16 ay oldu 1 kere buluşmamıza rağmen o kadar bağlandım ki anlatamam onun için çalışacağım yeri ona en yakın olan yere seçtim ve çalışmaya başladım aslında her şey güzel olucakken ben işe başladığımda ayrıldı benden unutmak için çok fazla şey denedim çok şey kullandım tam unutturucak biri çıktı dedim sonra karşımdakini kullanacağımı düşündüm bi unutmak uğruna vazgeçtim o benden ayrıldı aldatma vs yok hiçbir sorun yok aslında sadece iş için çok uğraşıyodum ve ona olan ilgim azalmıştı o yüzden neyse acaba ona geri yazssam ayıp mı olur artık ya da çıktığı biri varsa bilmiyorum ya ne yapsam cidden hayatta aklıma gelmezdi aşk için üzüleceğim ama öyle cidden çok garip bi rüzgara kapıldım yazssammı yoksa unutmaya mı çalışssam bilmiyorum ne yapmalıyım unutmaya çalışssam da nasıl unutucam onu bile bilmiyorum 😔
Çok fazla denedim unutamıyorum?