Unutamıyorum ne yaptıysam ne denediysem olmadı olmuyor delircem belkide delirdim:(?

cok sevdim 4.5yılımı verdim değer verdim bni aldattı affettm vurdu affettim küfretti affettim ama tekrar aldatınca olmadı işte yine kopamadım konuştum kavga içinde olsa bir günaydın desin diyede bekliyo olsam konuştum herkes sen aptalsın dedi senden birsey olmaz biz olsak asla affetmezdik dedi ama bnim gönlümü kimse görmedi şimdi yine birbaşkasıyla çıkıyor biraydr çokta mutluymuş biraydr hiç konuşmuyorduk birara yazdı sevgilin var yazma dedim nevar takılıyoz senle ikimizde birbirimizi sevmiyoruz nasıl olsa dedi bana işte o an göremediklerimi gördüm evet gerçekten körmüşüm bn gerçekten sevilmeden sevmişim o andır onu unutmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor işte elimden tek gelen ona yazmamak oldu kalbim söz dinlemiyor işte buarada biri çıktı karsıma iyide birine benziyor ilk defa bir erkekle konuşuyorum dörtbuçuk yıldan sonra onada söyledim anlattım herseyi anlıyor gbiydi bni ama havaya girdi canım cicim bebeğim falan iyice abarttı onun mutsz olmasını istemiyorum biryandan herkes civi çiviyi söker konuş belki seversin diyor napıcam hiç bilmiyorum eski sevgilime ihanet ettiğimi bile düşündüm hergün ağlıyorum bazen onun gbi konuşuyo iyice kötü oluyorum civi çiviyi sökmüyormuş işte bn o şerefszi onca şye unutamıyorum napıcam bn onun kokusu burnumda anılar aklımda aşkımız kalbimde yardım edin bana psikolğa gttm ilaç kullandım işe girdim aktivitelere katıldım kurslara gittim yo heran aklımda inanın delircem yakında yardım edin bir çare buraya yazıyorum tek kurtuluş ölmek mi:( yok mu hiç bir çözümü benim gbi olan
Unutamıyorum ne yaptıysam ne denediysem olmadı olmuyor delircem belkide delirdim:(?