Ondan vazgeçemiyorum napmam lazım unutmak için?

Ondan vazgeçemiyorum onu unutamıyorum 8 aydır her geçen gün ona daha fazla aşık oluyorum artık gururumu ayaklar altına aldım onu bir şekilde unutmam lazım olmuyor ama öncelikle 1.87 boyunda 88 kilo yakışıklı bir erkeğim yani tek seçeneğim o değil arkadaşlarla ne zaman dışarı çıksak arkadaşların tanıdığı kızlarda kesiyor hatta geçen 2 tane kız bana Wp’den yazmış instadan takipde ettiler yani dışarda kızlar tarafından arzulanan bir erkeğim Alfa erkek olmama ramak kalmış bir erkeğim ama ben hala deli gibi onu istiyorum çok güzel 1.55 boyunda ondan daha güzelini bulamam mı bulurum ama kalbimden onu söküp atamıyorum ve biz sevgili olmadık sevgili olmaya yakındık flörttük konuşmamız bitikten sonra eski sevgilisine dönmeye çalıştı bu beni bitirdi zaten belkide eski sevgilisi serseri it kopuk olduğu için geri onu istedi ama onu artık bitirmem lazım kafamda kendime olan saygımdan en azından onu pişman etmek istiyorum ama ona o kadar değer veriyorum’ki ona en ufak acı çektirirsem ölürüm gerçi benim maddiyatsal olarak yükselmem ve itibarımın yükselmesinden sonra o bana geri dönmek isteyecek buna eminim ama artık onla birlikte olamam

Ondan vazgeçemiyorum napmam lazım unutmak için?