Ondan vazgeçmelimiyim yoksa unutmalimiyim?

Merhaba abilerim ablalarım şu an lise son dayım artık bitti zaten ve sizin bana yardımınız gerek
4 yıldır bir kızı seviyordum 2. yıl biraz yakınlaştik yani beraber yemek yedik berber oturduk yani flort evresi gibiydi ama o gidip benim kardeşim dediğim kişi ile beraber oldu. Beraber olduğu kisi ise onu aldattı ve aldattığının kanıtları da bende yani fotoğrafları falan filan hepsi bende ve bu kızda yanıma gelip onun aldattığı fotoğrafları istedi bende vermem dedim (onların beraber olduklarını bilmiyordum ) herneyse işte bu kızda yüzüme bakıp bakıp mezuniyette başkaları ile dans etti sırf beni kızdırmak için başkalarına sarıldı beni kıskandırmak için ama ben...
Ben çok hayal kuran biriyim herseyde herseyin doğru gitmesi için önceden plan ya da hayal Kuran biriyim ve ben onunla beraber tatile alacağımız evi çocuklarımızın ismini nerde evleneceğimizi nasıl yaşayacağımızi hayal ediyordum her gece, her gece namaz kılarken Allah'tan onu istiyordum ve hala istiyorum ama bilmiyorum içimde dugumlenmis duygular mevcut ve ben ise bu duyguları tercüme edemiyorum yani ona asikmiyim bilmiyorum onu seviyormuyum bilmiyorum ama bana ne yaptıysa yapsın onunla beraber bir ömür yaşlanmak istiyorum

Sizce vazgecmelimiyim yoksa unutmalimiyim?
Ondan vazgeçmelimiyim yoksa unutmalimiyim?