Hadi gel senden ayrıldığım seni unutabileceğimi düşünüp başkasıyla sevgili oldum ama başaramadım çok mutsuz ve çok pişmanım gel tut elimden kaldığımız yerden devam edelim desem gelirmi?:(((((
Cevabın nedir?
+1 yılYA ANLAMIYORUM HEM YAPIYORSUNUZ AYRILIYORSUNUZ SONRADA EŞŞEKTEN DAHA BETER PİŞMAN OLUYORSUNUZ ÇABALAMADAN ÇEKİP GİDİYORSUNUZ SONRADA YOK ŞÖLE BÖLE TEKRAR KAPIYA GELİYORSUNUZ AFFET N EOLUR FALAN FİLAN..SONRA ZAMAN GEÇİYO BİR BAKIYORUZ YİNE AYNI TERANELER BEN İSTEMİYORUM AYRILMAK İSİTOYRUM FALAN FİLAN SAÇMA SAPAN İŞLER YA GİRİN HAYATLARINA ÇIKMAYIN BİRDAHA YADA HİÇ GİRMEYİN İNSANLARINDA DUYGULARIYLA HAYALLERİYLE OYNAMAYIN BE ARKADAŞ YAZIK GÜNAH BE BEN 1 AYDIR AGZIMA SIÇTI NE ÇEKİYORUM YA...YAZIK YEMİN EDİYORUM YAZIK YA:(:((:(:((:(:
12 Yorumla
Soran+1 yılhiçbirşey bilmiyorsun haklı sebeplerim vardı ve ayrılmak zorundaydım.Vazgeçirmek içinde hayatımda başka birisi olduğunu söylemek zorundaydım inandı ve gitti.Ben unutamıyorum asla geri gel desem bile kabul etmeyeceğini biliyorum bu acıyla yaşayacağım:(
- +1 yıl
TAMAM ÇIK KARŞISINA ANLAT HERŞEYİ KARDEŞİM NE OLDUYSA NEDEN GİTTİYSEN BİRİNİ OLMADIGINI ANŞAT ÇEK KARŞINA DE BEN HERŞEYİ BIRAKTIM SANA GELDİM NEDEN GİTTİGİNİDE ANLAT..ALLAH YARDIMCIN OLSUN
En İyi Cevaplar
+1 yılSEN NE YAP BİLİYORMUSUN GERÇEKTEN BUNA MECBUR OLDUGUNU SÖYLÜYORSUN GİTMEK İÇİN KEŞEK OZMAN SENİN GİTME NEDENİNİ ANLATSAYDIN ONA BELKİ ANLARDIN YADA KONUŞARAK ÇÖZEBİLRDSİNİZ.NEYSE ŞİMDİYE BAK YİNE ŞANSINI DENE ÇIK KARŞISINA DE BAK BEN HERŞEYİ BIRAKTIM SANA GELDİM HAYATIMA KİMSEYİ ALMADIM VE NE OLDUGUNU ANLAT ONA YA YAP BİŞEYLER ARTIK GERİSİ ONA KALMIŞ GERÇEKTEN SENİ BİRAZDA OLMUŞ SEVİYORSA YAPAR İÇİNDE KALMIŞSAN...AMA DENEMDEN HİÇİRŞEYDEN AMİN OLAMAZSIN BUNU DENE DERİM SANA...
08 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan kabul edermiydin?
- +1 yıl
BEN ETTİM HEMDE 3 DEFA ETTİM HEMDE OKADAR ÇABAŞADIGIM HALDE OKADAR HERŞEYDEN TAVİZ VERDİGİM HALDE 3 DEFA AYNI SENİN GİBİ YANLIŞ ANLAMA ORTALIKTA BIRAKTI NEDENSİZ BAHANELERLE GİTTİ BEN TAM 3 DEFA KABUL ETTİM HEMDE ÇOK SEVDİM HALADA SEVİYORUM 6 AY ÖNCE YİNE BARIŞTIK GELDİ ÇOK PERİŞANDI YİNE KABUL ETTİM DEFALRCA SÖZ VERDİ 1 AY ÖNCE YİNE BİŞEY DEMDEN BIRAKTI GİTTİ HİÇBİR SEBEP YOK YEMİNLE..
Soran+1 yılhmm üzüldüm:( Ama benim haklı sebeplerim vardı.Affetmeyeceğine eminim o yüzden söylemeyeceğim.
- +1 yıl
SEN KAYBEDERSİN VALLA BUKADR HAKLI SEBEPLERŞN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORSAN YAPMA OZAMAN BU KADR KENDİNDEN EMİNSEN..GURURMU BIRAK BİRYERE GİT SÖLE AFFETMEZSE SEN DERSİN BEN ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM HA KALBİN KIRILIR YADA BİLMEM AMA DENEMEDEN BİLEMEZSİN.YA AFFEDERSE NE KAYBEDERSİN DERİM..YA ONA ANLATSAYDIN SEBEPLERİNİ ANLARDI BELKİ..
Soran+1 yılOndan ayrıldım çünkü sebebi onun yaptığı hatalardı.Haklı sebeplerim bunlar şimdi o kadar şeyin üstüne hiç sanmıyorum kabul edeceğini bn.
- +1 yıl
hee ozaman onun hatalarıysa boşver dicem ama şimdi sana boşver demek birşey ifade etmez kimseyi dinlemezsin sadece kendi kendini dinlersin kafayı yersin onun hatalarıysa bırak acı çekme derim ben sana..yazık sanada..
Soran+1 yılAh nerden gittim tutuldum bilmiyorum seviyorum unutamıorum işte:((((((
- +1 yıl
öyle olur arkadaşım öyle olur bilemezsin nerden geldigini hiç..ama işte kaçan balık büyük olur bşraz daha dayansaydın be arkadaş ama du bakalım dedigim gibi insan son nefesini vermeden umutlar tükenmezmiş şansını dene derim...bende senin durumdayım ugraşıyorum:(:(:
+1 yılGeçti bor pazarı sür eşşeğini Niğde' ye .hadi canım bir bardak da su iç üzerineee .ohh yarasın :)))))
15 Yorumla
Soran+1 yıloldu hemen gidiyorum içmeye saolasın bu konuyu buraya dalga konusu olsun sizin gibilere eğlence konusu olsun diye açmadım ben tavrına dikkat et lütfen zaten kötüyüm bende biliyorum dönmeyeceğini üzgünüm sadece bir umut işte anladınmı?
- +1 yıl
hıı ok.otur daha çok ağla diye yazıyorum bunları :)) son pişmanlığın fayda etmedğini bir kez daha anla diye.bak Peygamber efendimizin bile şöyle bir lafı var ;canı yanan sabretsin ,can yakan da yanacağı günü beklesin diye ..şimdi gün gelmiş hesap dönmüş ve şimdi sıra sende .sen beni anladınmı ?
Soran+1 yılağlıyorum mahvoldum kahroluorum biraz daha bastır kendimi camdan aşağı atıcam o kıvama getirdin eminim egon tavan yapmıştır ve mutlusundur.
Soran+1 yılnasıl biri olduğun belli başka söze hacet yok hadi eyw.
- +1 yıl
suyunu içmeyi unutma.
unutmak istersen başarabilirsin. İlk önce istemen lazım yapabilmen için.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
içinden geçen her ne varsa söyle..asla gurur yapma çekinme..belkide o senin kısmetindir...kimbilir...için rahatlar söylersen..söylemeden bilemezsin neler olacagını..aklında içinde kalacagına onun kulagında kalsın..aklında kalsın..eminim seni tekrar sevecektir...
20 Yorumlaseverse gelir şansını dene aynı hatayı ikinci kez yapma kabul ederse..
11 Yorumla
Soran+1 yıletmez işte öle umut benimkisi:(
o başkası dediğin çocuğun duygularıyla oynadın. Senin gibiler üzülmeyi hakediyor bence...
30 Yorumlaeğer ayrılıktan hemen sonra başka birisiyle sevgili olduysan gelme ihtimali çok düşük
20 YorumlaSEN TEKMEYİ VUR SONRA GERİ DÖN.SEN OLSAN GELİR MİYDİN?BAK SEVGİSİYLE HERGUN OLUYORUM AMA NE FAYDA YALVARDİM YAKARDİM KİMİN UMRUNDA.VURDU TEKMEYİ ATTİ.KENDİSİNİ ÖLENE KADAR SEVECEK ERKEGİ HEMDE.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Ayrılıyosunuz sonra neden pişman oluyosunuz ?
19 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin gibi bir ayrılık değildi bu severken ayrılmak zorunda kaldım
Soran+1 yılseviyorum unutamıyorum:(
Soran+1 yılHala dönmem yanlış hazır bitirmişken doğru değil biliyorum ama unutamıyorum unutamıyorum işte yaaaaaaaaaaaaa :(((88
Soran+1 yılKabul edeceğini bilsem hiç durmayacağım ama etmez o benden vazgeçti.Başka biriyle sevgili olduğumu duyduğunda aramayıda herşeyide kesti.Belki oda hayatına başka birini almıştır:((( düşüncesi bile korkunç ama.
Soran+1 yılyukarıda yazdım ya:((( Yapmak zorundaydım yoksa peşimi bırakmayacaktı başardım ayrıldık ne arıyor nede soruyor ama ben çok özlüyorum ve mutsuzum kimseyi gözüm görmüyor varsa yoksa o:(
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılgelmez sen başkasıyla sevgili olduğun gün kaybettin
00 Yorumla Sen mi ayrıldın cocuktan ?
158 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılhemen:(tabi.
- +1 yıl
Size birşey söyleyebilirmiyim belki umut vardır diyeceğim ama aynısını bende yasıyorum su an galiba kız arkadaşıma hatalarım oldu güzel günlerimizde vardı sevdik birbirimizi ayrıldık simdi beni istemiyor sevgili olmakta istemiyr sanırım bskasından hoşlanıyor gerçekten sevmişti tamam tipi iyi o cocugun ama bakalm ne zmn anlyacak siz kzlar bu knuda gnelde aptl olyrsnuz kzmayn ama snirlym ben su an genelde erkek vazgecer psman olrsnz ama sansnı dene derm ama duygusl ysklas
- +1 yıl
O cocuk eger benim gibi biriyse döneceğini pek sanmıyorum kaç ay sonra pişman oldun ki ? cunku genelde erkekler gururludur bu tur seylere önem verirler pat diede bskasını sokmssn hayatına kz arkdşmda öyle su an istemyr bni seviyrdr ama istemiyor ona bırısı dokunsun ben daha yüzüne bakmam
Soran+1 yılyoksa o senmisin.s
Soran+1 yılkimsin kimsin söyleeeeee hadi:D
Soran+1 yıltamam yaşını söyle sen öylede anlaşılır:)
Soran+1 yılhmm değilsin:((
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Dua et ben değilim ben dönmezdim su an knsmak istyrm falan ama cık yani nuh dio peygmber dmio neyms dha sorduklarına cevap vrmicem bil bi ck nedeni vr anlatamıcagm sözle ifade edlmz bilmem ne bnde sna kalbimi actm iyi bi insansn bilmemne falan ddi bni faceden silmedi ara sıra knstuk ayrıyken ama süphelendgm bi cock vr yavsk birine benziyor yaksklı falanda belki hşlanmstr blmyrm :S
Soran+1 yılhmm gelse affedersin bence
- +1 yıl
Bilmiyorumm işte uzak şehirlerdeyiz üniden dolayı affetmesi gereken o aslnda ama hatamın üstüne bskasını sokarak hayatına o hata yparsa el değişir o zaman ama ben affetmem ona güvenmiştim alnından öptm 1 sene dokunmadm ona 2 sene cktık düşün yani bekledm hep 3 günlük hoşlantısıyla beni atacak kenara bende dönecegm ona öylemi o serefszlernde niyetini biliyrm tm yakısıklı cocklar ama hepsi koluna alp gzmeye sevgli arıyor cocukla fake adres acp knstm süphelendm arıyor ya
- +1 yıl
Aşk aranmaz '' Bana kz arkdşm arama bni sorma falan ddi snr a mesaj attı kafamı karıstyrsn ypma ltfen falan ddi snra o mesaj attı knsmak istyrm die aynı gün içinde knsmak istyrm snle ddi aradı actm knstk sohbet etmk istedi ettik neyse arkdşsz falan ddi değilim dedim eski sevglimi sordu ondan önceki biliyo cnku o kzda böyle ayrıldı bnden unutamadı knstk ddm ayırıldgmı söyledm ddim faceden knstk falan oda sfreni ver bakm ddi vermedm ne gzl işte onunla cık sevgli oln falan ddi scmalama dedm alnma hmn degsmemssn
Soran+1 yılolcak bu iş ben mutlu olamadım:( siz mutlu olun bari:)
Soran+1 yılne yaptın hatalı olduğun konu ne?
- +1 yıl
Ya ara tatilde onun yanına gittim bulusamadı cok benle ilgilenmedi bende sinirlendim tavır yaptım hep kıskandım benle olmuyor arkdşlarıyla geziyor felan diye sonra ben giderken veda da etmedi edemedi belkide ailesi izin vermiyordu küstüm sonra küs kaldık bi hafta hayatnda ki yerm ne ddm buna su an cevap veremem ddi snirlendm svmiyo bu galiba ddm ayrıldm ayrılıp ne ypcaksn ki canım falan ddi ayrılmk istemedi emn msn ddi ayrıldm cok tavır yaptm gerekli gereksz hatam bu aldatmadm yni snra psman oldm
Soran+1 yılSende bırak bu ergen triplerini diyeceğim ama daha gençsin tam zamanı ama kızın suçu yokken böle saçma bir sebepten ayrılırsan bida oda senle aynı kuyuya inmez tabi.Güvenini zedelemişsin onun:(
Soran+1 yılBu halledilemeyelecek birşey değil düzeltebileceğinize inanıyorum suyuna git ve asla vazgeçme aşkın için savaş oda bunu görünce beni seviyor bende onu deyip dönmek için adım atacaktır
- +1 yıl
benim en son yazdgm soruya bi bksana en son öyle yazdı bna..bak smdi facye girdi bşy begendi hep takipteym .s ama bni istemiyr ki nsl ypcam bskası mı vr ki :( ben ona o zmn bni sevmedgni söyle ddm 3 hfta önce seni sevmyrm demedm hiç bi zaman ama cogu seyi yitirdik ddi :/ bi cock vr facede yorumlarda falan gülüşüyolar yorum begenmeler resm begenmeler falan deli olyrm telde demştm üstü kapalı söyledm bnce sn kskanıosn dmişti ama aklma tklmıo değil .s
Soran+1 yılFaceye takılma yaz açıkça söyle konuşun ben seni seviyorum ve çok özlüyorum gerisi boş bundan sonra ergen triplerinede son de şansını dene yoksa kaybedersin onu.Benim kaybettiğim gibi.
- +1 yıl
Nasıl taklmim o cocugun resmlerni begenmesi falan snir ediyor ykısıklıda serefsiz .s o kdr yorum vr benimkisi o cocugun yorumunu begenms deli olyrm ya ..bana bensizligi seveceksn falan demişti bide canımın yanması hsnamı gidio snce bitirdimi ki gercektn o cok mutlu grünüyo :/
Soran+1 yılbilmiyorum ki bunu tavırlarından çıkaracak olan sensin.Bence artık son bir kez yaz açıkça konuş ama ciddi bir şekilde alttan alarak hala bitti istemiyorum olmuyor falan derse sende onu faceden sil gitsin ve unutmaya çalış kendine daha fazla acı çektirme ben unutamıyorum sen unut kurtul.
- +1 yıl
Yzaamyrm su an işte en son konserm vrdı birazdn sahnedeym sni ck özledm yazdm aksam mesaj attı kç saat sonra ddi tbrk ederm o zmn sagol nasılsn n ypıosn ddm iyiyim ders ypyrm yazdı ne yzsm die düşünürken sn nslsn demedi bak bide bna daha sordgun sorulara cevap vermicegmi bil ddi nedn ddm sözle ifade edlcek seyler değil bi ck nedeni var anlatamıcagm ddi :(( ne dmk olyor bunlar off snra knsmak istemstm ddm anlamdm ddi bşwer ddm tm sn blrsn uykulu kfam hoşcakal ddi bnde ck mu uykulsn
Soran+1 yılson birkez yüzyüze olursa daha iyi olur oturun konuşun ve ona göre hareket et artık sanki amacı seni kıskandırmak gibi barışabilirsiniz umut var umutsuz vaka değilsin sevinebilirsin.
Soran+1 yılmadem eminsin döner üzülme.
Soran+1 yıl:( o zaman unutmaya çalış benim yapacağım gibi kader arkadaşım:(
Soran+1 yılgörünüşe göre öle gibi:(
Soran+1 yılİstemior diorsun konuşmalarından facede erkeklerle gülüşmelerinden bide 1 ay olmuş ara soğumuş geç kalmışsın:( Ama umut herzaman vardır
Soran+1 yılben ayrılmak zorunda kaldım malesef severken o yüzden unutamıyorum bir türlü başkasıda çare olmadı.Gözüm ondan başkasını görmüyor yani durum çok vahim:(
Soran+1 yılboşver anlatılacak gibi değil:(
Soran+1 yılhafızandan sil.
Soran+1 yılnasıl istiyorsan öyle yap artık çünkü beni dinlemiyorsun.
Soran+1 yılee unutmuş diorsun hyretsin şu üzgün halimle beni güldürmeyi başardınya saol:D
Soran+1 yılpeki öle olsun inş barışırsınız:)
gelmez.sen baskasıyla ol ve o gerı gelsın?
10 YorumlaHer şeyi deneme mişsin demek ki!
10 Yorumla
+1 yılgelebilir de gelmeyede bilir.
20 YorumlaGelmez bitmiş ise zor ihtimal.
20 YorumlaGelmez.
10 YorumlaGelmez.
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Onsuz olmuyor unutamıyorum işte herşeyi denedim çok mutsuzum...
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım