Annemden nefret ediyorum onu heran öldürebilirim?

Annem hayatımın en güzel yıllarini çalan hasta bi kadın. 19 yasindayim ve resmen ev hapsi hayat yasiyorum disari cikmama karismasindan ziyade ya giderken beni huzursuz ediyir ya da takip edip sonrada pat diye gelip arkadaslarimin yaninda sacma sapan konusup beni rezil ediyor. Bunlarin ustune sacma sapan bi ruh hastaligi var ve israrla tedavi olmuyor hastalikta şu ona hicbir zarari olmayan akrabalarinin gittigi yerlere gidemiyoruz onlari gordugumuz zaman giydigimiz elbiseleri birdaha giyemiyoruz onlarin fotografina dokunamiyoruz vs vs hep beni kiskirtiyor babami ustume saliyor. Az önce kiyafetlerim nerde diye sordum (kendin niye yikamiyorsun diye sormayin tik hastaligi var ve izin vermiyor) ne bileyim falan diyip resmen saldirdi sorumsuzluk yapma dedim cam acikti komsular duydu diyip ustume saldirdi siddet uygulamaya kalkti kendimi korumak icin kolumu onume tuttum gogsunr degdi ve bagirarak ben sana ne yapmisim diye ciglik atmaya basladi babam uyansinda bana kizsin diye. Daha bunlar yaptiklarinin sadece bi kismi bu kadindan nasil kurtulabilirim

Annemden nefret ediyorum onu heran öldürebilirim?