Annem hayatımın en güzel yıllarini çalan hasta bi kadın. 19 yasindayim ve resmen ev hapsi hayat yasiyorum disari cikmama karismasindan ziyade ya giderken beni huzursuz ediyir ya da takip edip sonrada pat diye gelip arkadaslarimin yaninda sacma sapan konusup beni rezil ediyor. Bunlarin ustune sacma sapan bi ruh hastaligi var ve israrla tedavi olmuyor hastalikta şu ona hicbir zarari olmayan akrabalarinin gittigi yerlere gidemiyoruz onlari gordugumuz zaman giydigimiz elbiseleri birdaha giyemiyoruz onlarin fotografina dokunamiyoruz vs vs hep beni kiskirtiyor babami ustume saliyor. Az önce kiyafetlerim nerde diye sordum (kendin niye yikamiyorsun diye sormayin tik hastaligi var ve izin vermiyor) ne bileyim falan diyip resmen saldirdi sorumsuzluk yapma dedim cam acikti komsular duydu diyip ustume saldirdi siddet uygulamaya kalkti kendimi korumak icin kolumu onume tuttum gogsunr degdi ve bagirarak ben sana ne yapmisim diye ciglik atmaya basladi babam uyansinda bana kizsin diye. Daha bunlar yaptiklarinin sadece bi kismi bu kadindan nasil kurtulabilirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah yardım etsin ancakevden giderek kurtulursun başka hiçbir yolu yok ya da doveceksin aga başka ciddi ciddi çaresi yok ben de az yaşamadım böyle saçmalıkları
Üniversiteye gidecektim onun istedigi bolum gelmedi diye gitmeme izin vermedi artik gucum kalmadi hep diyorki evlenirsen kocanda bizle yasicak 30 yasindan once evlenemezsin ya kafayi yiyorum
Para kazanmanın yolunu bulup gitmen lazım ben borsaya girdim mesela bir yandan da çalışıyorum 1+1 ev alıp gideceğim dedim ya cidden başka hiçbir çare yok.
Oha cok kötü ya😕
Gittinizmi peki kurtuldunuzmu
Az kaldı kurtulacağım bir yandan da psikolojik tedavi aldığım için uzadı
Annemi oldureyim diye düşünüyorsun bizde annemizin mezarında bir ses versin bağırsin kufretsin kızsın diye caresizce bekliyoruz. İnsan annesine ne olursa olsun o cümleyi etmemeli
Kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyor yasadiklarimi ne günler geçirdiğimi bilsen belki bana hak verirsin burdakiler sadece yaptiklarinin en ufak kisimlari.
Bi şekilde polise bildir kanıtla dicem oda büyük iş umarım bi şekilde halledebilirsin
Denedim ama bizide kendinide rezil edersin gelecegin mahvolur gibilerinden psokoljimi bozdu
Kendi rezil olacağından korkuyor bu bence de bilmiyorum umarım bi yolunu bulur bu durumu atlatabilirsin
Umarim
Kurtar kendini ordan ya arkadaşın yok mu hiç seni yanına alıcak gerçi kimseye güven olmuyor en iyisi ya kaç ya da onun istediği bölümü kazan :(
Onun istedigi bolumu kazansam bile ondan kurtulmadigim surece kurtulmus sayilmam biliyomusun o kadar cok sevmek sevilmek istedimki o kadar buyuk hayallerim vardiki aska hayata dair ama annem aklima geldikxe hepsi bir hicmis gibi geliyor
Baban hiç mi bisey demiyo annene ya...😞
Hayir korkuyor
O derece yani allah yardımcın olsun en iyisi para biriktirip gitmen evden
Annen korkunç bir insan mış. Umarım annen birşekilde ölür ama sen sakın öldürme
Bunlar sadece yaptiklarinin kucuk bir kismi
Off umarım yakın gelecekte kurtulursun birşekilde annenden yani birinin ölmesinin dilemem kolay kolay ama o ölmediği sürece sana rahat vermeyecek gibi
Vermiyicek zaten diger yorumda gelecegim hakkindaki fikirlerini yazmistim belki okumussundue
Okudum evet, çevren varsa rezil et onu varsın sende rezil olursun ondan sonra yeni çevre yaparsın
Hem senin suçun değil öyle bir anneye sahip olduğun için yani her insan seni yargılamıyacaktır
Tedavi de olmuyor yasanan herseyi normal saniyor evde yemek yaptigi icin iyi bi anne oldugunu dusunuyor ve ben kafayi yiyorum
Kaç yaşında annen?
45 bu arada yasinida kabullenmiyor yas takintisi var
Yangına körükle gitmeni tavsiye etmem o sinirliyse sakin kalmalısın. Bu konuya peki baban ne söylüyor?
Elimden geleni yapiyorum ama 10 yildur boyle hayatim daha fazla sabredemiyorum. Babamda ondan korkuyor sebebi ne bilmiyorum ama korkuyor
Peki ne olcak bu işin sonu annenin tedaviye ihtiyacı var babanla güzelce konuşup annenizi ikna edemez misiniz bu böyle olmaz canım psikolojik tedaviye ihtiyacı var
Babam korkuyor iste hatta annnem onun degilde benim tedavi olmam gerektigini soyluyor
O da zor bir şey yaşamış zamanında heralde ondan böyle yapıyor ama baban baba olarak gerekeni yapmalı orta yolu bulmalı
Çok zor