Annemden ölesiye nefret ediyorum?

Artık anne bile demek istemiyorum o kadar nefret ediyorum pislikten babam 1 yıl önce vefat etti ve babam vefat etmeden önce annem olacak şahıs bu kadar iğrenç biri değildi fakat babam öldükten sonra davranışları değişti artık anlaşamıyorduk ve sürekli ayrımcılık yapıyordu neredeyse 1 ay olacak ki bana iğrenç hakaretler etmeye başladı 1 tane ablam var ve teyzemle aynı bina da oturuyoruz annem bana hakaret etmesine rağmen ben bağırınca bana haksız deniliyor aslında bu yer de tek bir şahısdan nefret etmiyorum 17 yaşındayım ve liseyi yeni bitirdim lise bittikten sonra ben sana bakmak zorunda değilim artık evden git gibi şeyler demeye başladı fakat teyzemin de benle yaşıt kızı var ama ona yüklü bir miktar para verip teyzemlere de aynı şekil para veriyor durumumuz çok iyi değil bana gelince hiç bir zaman parası olmuyor ve kötü davranıyor içimde öyle bir öfke oluştu ki annem olacak pisliği başta olmak üzere teyzem kuzenim ablamı sürekli öldürme hayalleri kuruyorum ama şu an artık yapmamak için kendimi zor tutuyorum her sinir bozucu bir şey yaptıklarında elim ayağım titriyor sizce ne yapabilirim?
Annemden ölesiye nefret ediyorum?