İğrenç bir anne kendisi sürekli hakaret edip laf söylüyor assagilamaya çalışıyor beni ya senden bişey olmaz gibi cümleler kuruyor psikolojisi bozulmuş hasta dışarı çıkıyoruz hep benden gidiyor para ama hala nankor bir insan laf söylüyor hep
Güncellemeler
+1 yıl
En sonunda kaçıp gidicem bu evden bilet alıp istense çıktım
Baban senle hic ilgileniyormu belki her yük annende üstüne üstelik babanda onu üzüyordur kolay degil bunlar sende onla tartisiyorsan kadin sinir hastasi olmustur bile. Yükünü haffiflet ona iyi davran anne neden böyle konusuyorsun de dikine gitme baban zaten üstüne gidiyordur cok fazla. Cok asiri huzursuzluk varsa ayrilmalari daha saglikli. Bizim evdede böyleydi ayrildiktan sonra annem daha sakin oldu babam onu cogu zaman üzüyordu cünkü.
Biz tartisirken ilgilenmiyor hiç ben sıkıldım bu kadından ona anne demek bile istemiyorum her sabah kalkiyoruz benle kavga ediyor ya herşeyimi laf ediyor senden bişey olmaz diyip assagilamaya çalışıyor işte bulamıyorum diyor bana sürekli benim böyle konusuyor bunun gibi anne olmaz bunu terk etsem yeridir keşke kaçıp gitsem kaç yaşına geldim bu kadınla yaşamak istemiyorum tek bildiği şey eleştiri yapmak bana başkada bir annelik yaptığı yok iğrenç bi kadın sevmiyorum böyle yaptıkça kendinden soğutuyor bazen dışardaki yabancı insanlar bile ondan daha iyi
Yetişmek değil bida bana beddua ediyor öyle bir yere düşersin ki diyor iğrenç bir kadın buna anne bile denilmez 3 gündür dışarı gidiyoruz ben harcıyorum hep bu ara dünde sahile gitmiştik ama nankör bir insanın teki nefret ediyorum ondansa
Sürekli benle uğraşıyor evdeyim şu an yok iş yap bilmem ne sanki ben bu hayata iş yapmaya gelmişim hiç anlasamiyoruz onla kafamız bile aynı değil bıktım dışarı çıksak hemen yoruldumm ben evde işleri ben yapıyorum ben yoruluyorum diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annenle konusmayi calis, baktin olmuyor kendi ayaklarinin üzerinde durup evden ayril.
Durucam da olmuyor
O zaman evden ayrilmak istedigini dile getir belki anlmaya calisir.
Kaçıp sevgilimin yanına gidicem ciddiyim bıktım ya
Yok onu yapma, evlenmeden bir erkege kadinlik yapma..
Kadınlık değilde bu evden gitmek istiyorum
Tamam sevigline degil git kendin ayaklarinin üzerinde dur ve kendine düzen kur. Kimseye muhtac olma..
Bende durmak istiyorum ama zor bu şu an yaşadığım şehirde ayrıca şu an calismiyorum evdeyim
O zaman annenle kavgayi önlicek seyler yap. Birsey istediginde aninda yapmaya calis, yardim et, beraber oturup güzel güzel konusun vs.
O iğrenç kadınla hiç bişey konusulmaz o insan bile değil bana hakaretler eediyor beddua ediyor her gün
Agabe belki babanla cok tartisiyordur mutsuzdur
Onla bir iyiler bir kötüler zaten ben anlamadım böyle anne olunmaz ama annelik bu değil
Baban senle hic ilgileniyormu belki her yük annende üstüne üstelik babanda onu üzüyordur kolay degil bunlar sende onla tartisiyorsan kadin sinir hastasi olmustur bile. Yükünü haffiflet ona iyi davran anne neden böyle konusuyorsun de dikine gitme baban zaten üstüne gidiyordur cok fazla. Cok asiri huzursuzluk varsa ayrilmalari daha saglikli. Bizim evdede böyleydi ayrildiktan sonra annem daha sakin oldu babam onu cogu zaman üzüyordu cünkü.
Biz tartisirken ilgilenmiyor hiç ben sıkıldım bu kadından ona anne demek bile istemiyorum her sabah kalkiyoruz benle kavga ediyor ya herşeyimi laf ediyor senden bişey olmaz diyip assagilamaya çalışıyor işte bulamıyorum diyor bana sürekli benim böyle konusuyor bunun gibi anne olmaz bunu terk etsem yeridir keşke kaçıp gitsem kaç yaşına geldim bu kadınla yaşamak istemiyorum tek bildiği şey eleştiri yapmak bana başkada bir annelik yaptığı yok iğrenç bi kadın sevmiyorum böyle yaptıkça kendinden soğutuyor bazen dışardaki yabancı insanlar bile ondan daha iyi
Bu evde bile kalmak istemiyorum bu şehirde lanetli gibi burası hiç bana iyi gelmedi
kanka harcama para verme sende
Yok artık harcamiycam
üzülüyorum bunları okuyunca. hele hakketmeyen evlatlara yapılması daha da üzücü.
Evet :(( o kötü kız görmemiş işte bencil bir insan tek bildiği benle kavga edip hakaret laf söylemek
boş ver kanka o da öyle yetişimiştir
Yetişmek değil bida bana beddua ediyor öyle bir yere düşersin ki diyor iğrenç bir kadın buna anne bile denilmez 3 gündür dışarı gidiyoruz ben harcıyorum hep bu ara dünde sahile gitmiştik ama nankör bir insanın teki nefret ediyorum ondansa
anan o senin düzgün konuş nankör
Konuşmuyorum kötü biri o
İki tokat at susar
Gel sen at benim için
neden boyle
Sürekli benle uğraşıyor evdeyim şu an yok iş yap bilmem ne sanki ben bu hayata iş yapmaya gelmişim hiç anlasamiyoruz onla kafamız bile aynı değil bıktım dışarı çıksak hemen yoruldumm ben evde işleri ben yapıyorum ben yoruluyorum diyor
cane o sen misin
hani annen ewlen ewlen diyordu
Hayir
uni de misin
Değilim maalesef bıktım bu evden
cane içinden bi ses o sun diyor yaaa
Adım cane degilki
adın cane değill zateni
bak soru sıracam lütfen dürüst cewap werr
boy nasıl senin
162
o değilsin
Evet demiştim üzgünüm onun boyu kaçtı
176 demişti
tuttuğun altın olsun
Himm belkide seni kandırmış tır
yok walla, bekar olsam
yüz wermişti
ama yalan yazamadım..
42 numara ayakkabı giyiyordu
Her 176 42 giymezki peki gerçek fotoğrafını gordunmu
yabyoo görmedim ama
boyle baya sorularım wardı
40-41 giyen birisi yokmu gibi.
Görmemişsin sana yalan söylemiş bile olabilir
belki
Buradakilerine pek güven olmaz onun için bekar diyip evli bile çıkabilir ya da mavi gözlüyüm ama diye
oyle walla