Annemin annesinden Nefret ediyorum?

O kadına anneanne bile demek istemiyorum. Sesini duymak istemiyorum. Yüzünü görmek istemiyorum. Aynı evde yaşamak zorunda olmak istemiyorum. Kimseden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum ondan. Şimdi diyeceksiniz niye nefret ediyosun bu yaşlı başlı kadından? Haklısınız. Böyle anlatınca masum yaşlı başlı biri gibi duruyor. Hani hep bir anneanne babaanne profili vardır ya torunlarını canından çok seven onların her daim iyiliğini isteyen onlara dua eden tatlı tonton ninelerimiz. Bana sorsanız senin anneanne profilin ne diye? Torunlarına, çocuklarına hep beddua eden, onları hiç sevmeyen, onlara hep küfür eden, sürekli komşunun, akrabaların yanında kötüleyen, aşşağlayan, damatlarına oğlu gözüyle bakmayan bir anneanne profili derim. Hiç abartmıyorum söylediklerimde. Şu an bunu yazarken bile sinirden ağlayarak yazıyorum. Mesela bir komşuya gidiyoruz beni hemen kötülüyor. Evde bir tartışma çıksa hemen komşusuna akrabalarına söylüyor. Evde en ufak birşey olsa dahi. Gelmiş 80 yaşına bu yaşta dedikodu yapıyor. Komşudaki lafı diğer komşuya ondaki lafı diğerine söylüyor. Evde çıkan tartışmaların %80i onun yüzünden. Annemi kötülüyor, teyzemi, özellikle de beni. Hayatınızda hiç duymadığınız küfürleri söylüyor bana, çocuklarına, damatlarına. Dün akşam bana " kör kurşunlara gelirsin İnşallah, Ölüm alıp götürür seni" dedi. Sabah evin içinde düştü burnu kanadı. Az öncede "yerin dibine girersin inşallah" dedi. Ve ben artık ne bu kadının yüzünü görmeye ne de sesini duymaya dayanamıyorum. Nefret ediyorum. Kendi çocuklarını o kadar sevgisiz büyütmüş ki. Hep küfürle, kavgayla, dayakla yetiştirmiş. Şimdi teyzem panik atak hastası, annem depresyon ilaçları kullanıyor ve halen hastalığı geçmedi. 4 ay önce bir teyzem vefat etti. Hiç abartmıyorum oturup 2 damla gözyaşı bile dökmedi. Taziyeden eve geldik babama televizyonu aç izleyecem dedi. Nasıl davranacağımı bilemiyorum artık ona karşı :( Sizin anneanne profilin nasıl?
Annemin annesinden Nefret ediyorum?