Annemden nefret ediyorum nefret?

Evet başlık kulağa garip geliyor değil mi? Küçükken hatırladığım sahneler nedenini çoğu zaman bilmediğim dayaklar. Saçlarımı öyle bir yolardiki ertesi gün kafam sis uyanırdım. Hatta en aklımda kalan sahne dayımın kızı ile 8 yasinda yaptığım kavga sonrasi beni onun yanında çırılçıplak soyarak oklava ile hunharca dövmesi ve oklavanin kırılması. Ve ve sayısını unuttuğum kez babamı aldatması. Küçükken yanına gittiğim zamanlarda masanın altında adamın annemin bacaklarına dokunması. Ve cimri cahil kör babam. bunlardan kaçmak için 24 yaşında evlenmem.6 sene süren evlilik. cocugum 1 yaşında iken ayrılıp aile yanına dönmem. bu defa şiddeti gören kişinin oğlum olması ama kakasını halıya yapmıştı açıklamaları. Ve evdeki hizmetçi rolüm. İşte çalış annene ayrı babana ayrı para ver izin günlerinde temizlik yap yemek yap.7 yaşında iken oğlum ayrı eve ciktik. 11 yaşında ev satilinca geri geldim aile yanına. Şimdi eskisi gibi maddi yuklenmiyorlar tabi yine veriyorum almadan olmaz onlar. gecen cocuguma diyor ki gece geç
Oğlum odana gel uyu dedim meğer annemle oynuyormuş (şu an 13 yaşında) demis ki hadi geç oğlum annen bizi kıskandı. Ve dün oğluma ödevini yapmadığı için kızarken öyle bir şey oldu ki. Bana çocuğa kızma saçlarını yolarım dedi (41 yaşındayım) ben 41 seneyi kustum. Herseyi herseyi
İnkar etti ve dedi ki asıl sen kocanı aldattın. ben asla kocamı gözümle bile aldatmadim. Ve çok kuyruğuna bastım. Aldatmalarini beni dönmelerini cocuguma yaptıklarını. Babam da oradaydı. Belki bana zarar bile verebilir. cunku dediğim gibi ilk defa ileri gittim. Bundan sonra asla konusmayiz. Ayrı eve cık diyeceksiniz bu sorunlardan coin aldım sattım kendimi de borca soktum
1 sene hareket edemem. niye yazdım bilmiyorum ama kızmayın nefret ettiğim için. Anlayan olursa bir nebze dua etsin bana ve oğluma
Annemden nefret ediyorum nefret?