İnsan annesinden nefret eder mi diyebilirsiniz Artık içimde tutamıyorum içimi dökeceğim. Annem babam ben 3yaşındayken boşanmışlar tek çocuğum anamla büyüdüm Önce küçüklüğüme yaptıklarını yazacağım beni sebepsizce döverdi. Hayır yaramaz değildim çok usluydum. Anneannem hanımlığıma bayılırdı Tatile giderdik, mutlu olurdum bir şeye sinirlenip içine ederdi. Bu olaylarda 6 yaşındayım. Sırf tiramisu yedim diye beni dövmüştü. Hatta hiç unutmam tatildeyiz 1.5 pide söylemişti 6 yaşındaki çocuk lan ne kadar yiyebilir? Ben yiyeceğimi yemiştim tıkandım artık bana hepsini zorla yedirmeye çalışmıştı benim midem almayınca da dövmüştü. Sonra yemek diye bir şey var değil mi aptal kadın. Az falan da dövmüyordu, yerden yere vuruyor tekme tokat atıyordu. Gücü anca ufacık çocuğa yetmiş. Arkadaşlarımın önünde de döverdi. Çok korkardım elini kaldırmasından. Artık dayanamayıp vurmasın diye elini tuttum anneni mi döveceksin diye bağırıp dövmüştü. 30° derece sıcakta turist gibi görünelim diye terliksiz yürütürdü. Yaş 9 yine tatile gitmiştik aynı odada kalıyoruz maalesef bana dedi ki: sen nasıl slk bi çocuksun komşunun kızları cin gibi, ah bu nasıl evlat falan diye bağırmıştı bana. Bir insan niyr böyle bir evlat ister? Bunun cevabını aşağıda vereceğim. Arkadaşlarım ailelerini anlatırdı çok imrenirdim. Neyse bu kadar çocukluk travması yeterli. Şu an 19 yaşındayım. Annem beni her yerde rezil ediyor. Etrafa tükürüyor, çöp atıyor, basbas bağırarak konuşuyor. 3 ay önce gel yurt dışı tatili yapalım dedi derslerimin olduğu zaman. Onun yüzünden 3 hafta okula gidemedim vizelere çalışacak zamanım bile kalmamıştı. Gitmesem bana korkak, ödlek diyeceğini biliyordum. Fransa'ya. Saatlerce beni otobüste süründürdü sabahın köründe Bulgaristan'a indik hava buz gibi, hiçbir yer açık değil, kalacak yer yok, hava ağarmamış o soğukta kilometrelerce valiz çektirdi bana. Bir yürüyüş yapalım dedik bir yerde wc ye girmek yerine parklara işemeye çalıştı çok utandım Allah'tan engel oldum. Gitti orada McDonald's yedi vizyonsuz. Sonra tanıdıklarımız bizi evlerinde ağarladı sağ olsunlar. Bi havalara girdi bu. Hemen her yerde ortalığı karıştırma insanları bölme peşinde olduğu için ev sahibinin eşine cephe aldı evi kadına dar etti kocasına karşı doldurdu bile. Ben lafımı direkt söyleyen birisiyim ve anneme karşı hiç acımadan söylerim ona itaat etmediğim için çok kavga ederiz. Bağırarak konuşuyor apartmanı inletiyor sessiz ol diyorum uyarma lan beni diyor. Günümüze gelelim. Her şey 4 gün öncesine kadar normaldi ben üniyi farklı şehirde okuyorum. Anneannemin evine gitti 85 yaşında. Anneanne teyzeme bir eşya hediye etti diye kadına saldırmış. Teyzemi aramış bağırmış, tüm binayı ayağa kaldırmış Ben de ona çığırdım son sözü: annen değilim. Ben de sg daha ne isteyeyim dedim. Sonra bana mesaj atmış. Sevgilim kabin amiri, ve onun mesleğini küçümsüyor sisko kuzenimle kıyaslıyor. O pilotla evlenir sen ayak takımıyla ayak takımı dediği amir:D Anne: o annesini bırakmıyor ben: onun rezil bir annesi yok. maniti anlatmama rağmen 40yas crkn dayılara yamamaya calısıyo tip önemli değil paragöz rezil bir varlık. Benim mutlu olmam önemsiz o paraya çöksün yeterli. En can alan: sana iş ayarlayacağım derse altına yatmazsın inş. YA Bİ ANNE KIZINA NASIL BÖYLE İĞRENÇ BİR ŞEY SÖYLER Engellendi. Sonr: nankörsün, o kdr büyüttüm, aldırsaydım normal bi hayatım olurdu. Büyütmüş olman her rezaleti tolere edeceğim anlamına gelmiyor. Bok dedi. Suçladığı da bebek. ilkellikten çevresinde kimse yok kızı bile. Okuduğunuz için teşekkürler. Keşke mücadelerimi, duruşumu, küfürsüz ve daha uzun yazabilsem. Siz ne diyorsunuz
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler