Uzak mesafe yüzünden terk edildim. Ne yapmalıyım?

erkek arkadasim 2 ay boyunca pesimden kostu ama hic yuz vermedim cunku ona karsi ciddi onyargilarim vardi. daha sonra hem kendime hem ona bir sans tanimak istedim ve onunla vakit gecirdikce onyargilarimin bir cogunu yiktim. kisa bir flort donemimiz oldu sonra sevgili olduk ve her sey cok hizli gelisti. bende guven problemleri olan biriyim guvenmekte biraz zorlandim bunu onunla da konusmustum. fakat daha 1 ay bile olmadi sevgili olali ama onun yaninda cok mutluydum, cok huzurlu hissettiriyordu beni, hayatimin en iyi gunlerini yasatti bana. ilgilisi ozellikle muhtesemdi, koruyup kollamasi, sahiplenmesi falan cok hosuma gidiyordu, bunlar beni ona daha cok baglamisti hic kavga etmiyorduk. 3 gun once İstanbul'a ailesinin yanina gitti okul icin geri donecekti. dun sabahta ondan gunaydin mesaji beklerken geri donmeyecegini, orada kalacagini soyledi ve benden ayrildi. dogru duzgun bile ayrilmadik "ozur dilerim, kendine iyi bak" disinda hicbir sey demedi. sonradan ben mesaj attim biraz konustuk. bana uzak mesafe iliskisi yapamayacagini aklinda soru isaretleri kalacagini soyledi. ona guvenmememi bahane etti, sonra kapattik konuyu. ben 4 ay nasil gececek diye dusunurken onun geri donmeyecegini soylemesi beni gercekten cok uzdu. ona cok kisa zamanda baglandim, hep agirdan almak istiyordum ama yapamadim. gercekten sevseydi mesafenin de onemi olmazdi baska bir seyinde, guvenemedigimi biliyordu ama guven vermek icin cabalamakta onun elindeydi. gercekten o kadar mutsuzum ve o kadar ozluyorum ki onu, duygularimi cok yogun yasayan biriyim zaten. hemen baslamadan bitmesine mi uzuleyim, bir daha onu hic goremeyecek, opemeyecek, sarilamayacak, dokunamayacak, kokusunu icime cekemeyecek, onu artik hissedemeyecek olmama mi uzuleyim bilmiyorum, anlamiyorum. acaba oda ozluyor mu? bana hissettikleri gercek miydi? pisman olup geri doner mi? hâlâ seviyor mu diye dusunuyorum ama 1 gunde kestirip atamaz oda bence :( konusmak istiyorum konusamiyorum kafayi yemek uzereyim
Uzak mesafe yüzünden terk edildim. Ne yapmalıyım?