İlk basta ayrildi 10 saat sonra ben sensiz yapamam yazdı baristik sonraki gün bulustuk hersey cok guzeldi gelecek planları yapiyo 3 gün sonra yapmasini istemedigim seyler vardi onlari yaptiginda uzuldugumu soyledim tekrar tekrar yapinca ayrildim ve pisman oldum geri yazdim istemedigini soyledi bende istemiyosan engelle dedim ve engelledi 5 gün önce sensiz yapamam diyen kisi gelecek plani yapan kişi neden engeller 1 ay oldu tam bugün ayrılalı ve özlemeye başladım ne yapmam lazım nasıl yol izliyim veya o geri dönermi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yapmasini istemedigin seyler kırmızı çizgidir belli ki.
İsim var evi temizliycem diyip instaya hikaye atmasımı ya da wp de konusurken birden bisey demeden kaybolup 4 saat sonra gelip annem cagirdi yemek yaptim demesimi ya da internet cekmiyo diyip wp de cevrimici olmasımı kirmizi cizgi bizdekide kalp be kardeş
senin bunla ne işin var ki alenen yalan söylüyor. seni çok da önemsediğini söyleyemem.
Ya kalp bu işte sevdiği kişiden vaz gecemiyo malesef yoksa ilişkidede çok üzülüyodum cok yıprandım ama ayrıldık acıda cekiyorum anlamadım bişey
Böylesi ilişki de ayrılığın acısı yeğdir. Böyle devam et senin yararına
Yazmıyım yani hic bisey yapmıyım dogrumu anladım
Evet
Teşekkürler
Ricalar
Offf knk kizlar orzbudur hepsi ayni sıkıldı zaman bunaladim zaman hadi bb der gider az sicak az soguk davrancanki elinde dursun
Ders oldu bana işte
İyi yapmış hem suçlusun hem guclu
HajajajajJJMZmmzkzmzmzmz
Gece gece güldürdün benmi sucluyum ben onun istemedigi hic biseyi yapmayip saygi duydum o bana duymadi hep kizlar haklidir aynen
Ona ne soyledin
O yapma dediğim şeyleri yaptığinda üzüldüğümü ve yapmamasını istedim güzelce ve 4 gün üst üste yapınca bende bana değer vermediğini ve ayrılmak istediğimi söyledim ayrıldık sonra salak gibi pişman olup yazdım istemedi benden sıkıldığını söyledi madem sıkıldın neden 4 gün önce ayrıldığımızda geri yazdı bulusunca gelecek planları yaptı
Sen haklısın sana değer verse yapma dediğin şeyi yapmazdı ayrıca çok seven birisi tekrar dönerdi şahsen bana ayrılalım dediyse ben kendimi affettirmeye çalışırdım kız seni ya gerçekten sevmedi ya senden sogdu başka açıklaması olamaz seni sallamayani sende sallama boşver
Haklısın ama çok üzülüyorum madem sevmedi neden ilk ayrıldığımızda geri yazdı nasıl bi piskoloji bu
Mesela ne yaptı
Wp de konusurken bi anda hiç bişey demeden kayboluyodu 4 saat sonra gelip evi temizledim diyodu işim var diyip instaya hikaye atiyodu ya da işim var telefonu şarja birakiyorum diyip wp de cevrimici oluyodu bunun gibi sorumsuz davranışları vardı
Himm ama biraz abartmissin normal seyler bunlar kdjdnsjs
Sokakta köpek havladığı zaman cevap vermeden gecersin karsindakini insan yerine koyuyosan gitmeden once isim var diyip gidebilirsin birden kaybolup 4 saat sonra evi temizledim diye gelmesi üzüyodu
Valla cok takmissin ya dedin herhalde iliskiniz yeni bir süre sonra konusulmuyor bile nerdeyse dkmdmdnsn
9 aylık ilişkimiz vardi
Ohoo 9 ay da bunları aşamadın mı ya bence cok takmissin garip seyler değil bunlar
Sadece bunlar değil sorumsuz bircok davranislari vardi o bana yapma dedigi seyleri ben yapmiyosam dikkat ediyosam saygi duyuyosam oda yapmak zorunda bence
Yani dikkat eder misin dedin ve devam mı etti
Evet üzülüyorum dikkat et biraz dedim tamam dedi ve 5 saat sonra aynısını yaptı
Üzülme bence yapısı öyledir seni önemsemediği için değildir boşa ayrılmışsın😊