Haksız yere ayrıldı ne yapmalıyım?

1 yıl önce tanışıp sevgili olmuştuk uzak mesafe ilişkisi yapamam deyip ayrıldı ama ayrıldıktan sonra hala sevdiğini kuzenlerinden en yakın arkadaşlarından duyuyodum. hep bekledim dua ettim 4 ay sonra geri döndü 2 hafta sonra tekrar ayrıldı. bu sefer unutmaya karar verdim ayrılığın 2. ayında baya soğumuştum ve geri döndü döndüğünde ise dediği şey "sevgili değilken çok özlüyorum ama sevgili olunca sevgim azalıyo" bana çok saçma geldi yinede sevgili olmayalım ama konuşmaya devam edelim flört takılalım dedi özür diledi ısrar etti dayanamayıp affettim. ilk başta flört olmamıza rağmen bana instagram hesaplarını verdi beni her yerde paylaşıyodu çok güven veriyodu ne olduğunu anlamadan sevgili olduk. flört ve sevgililiğimiz toplam 5 ay sürdü ama bu süre içinde çok iyi davrandı evlenicez diyodu umut veriyodu ayrılacağımızı düşünmezdim bile. son bir hafta soğuk biraz yapmaya başladı mesajlarıma geç bakıyodu bende geç baktığı için sinirlenip ister istemez soğuk davranıyodum yinede ayrılacağımızı düşünmüyodum bu süre zarfında onunla ilgili saçma sapan rüyalar görüyodum aynı zamanda da ayrılacakmışız gibi hissediyodum bu his istemsizce oluyodu. 1 haftanın sonunda dediği şey "soğudum, soğuk yapmıyosun, konuşma hevesi vermiyosun ayrılalım" ayrılmamak için bi yalvarmadığım kaldı gerçekten çok seviyodum benim yerimde başkası olsaydı eminim 3. kez affetmezdi ama ben affetmiştim ona çok alışmıştım şimdi bi yanım eski günleri özlüyo diğer yanımda ondan nefret ediyo ama aynı zamanda saçma bi şekilde onu hala seviyorum. çok hakkıma girdi gülmem gerekiyoken ağlattı kaç gece ağladım hakkıma girmiş olmadı mı? çok sevdiğimi bile bile her seferinde umut verip yarı yolda bıraktı ve ben artık beddua edecek duruma geldim. "beni üzerken bi kere bile düşünmedi ama yaşattığını bir bir yaşasın, o zaman beni düşünsün ben bu kızı çok üzmüştüm desin" diyorum. daha önceki ayrılmalarımızda yaşattığı çok şey var mesela benden ayrıldıktan hemen sonra yeni biriyle tanışıp onunla sevgili olması arkadaşlarına "onunla konuşuyosanız benimle konuşmayın" demesi... ben gerçekten çok saf sevmiştim hiç kıyamazdım ama şu an sevmeme rağmen kıyıp beddua edebiliyorum. soruma gelirsek sizce yaşattığını yaşar mı veya pişman olur mu? ben ilahi adalete çok inanan biriyim biliyorum Allah onun cezasını vericek ama benim isteğim gerçekten pişman olup beni anlayıp düşünmesi. sizce bunlar olur mu?

Haksız yere ayrıldı ne yapmalıyım?