Aşk İlişkileri Evlenince eşinizin soyadını alır mısınız? kirazlıyoğurt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evlenip soyadınızı değiştirir misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlenince eşinizin soyadını alır mısınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Almak isterim tabiki biraz hava katsın diye birde soy ismi havalıysa 😄şaka şaka alirim tabiki 1 11 Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Kalbini almissim ben onun soy ismi dedigin nedirki kalbinin yaninda 😄 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Ne güzel. Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Aynen Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Rica ederim Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Ne güzel. :D Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Kelemeler bitti😅😅😅 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl O zaman dans. :D Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Hahaha tsk ederim ben almayim size iyi danslar 😄 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Şaka be. :D Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Biliyom kardesim Yorumla
eliftan1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Onunla evleniyorum tabi ki de alicam artık benimkine gerek kalmıyor 1 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Helal be. Böyle düşünen kız olması. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet alırım evlenince soyadımı değiştiricem ve muhtemelen tek soyad kullanıcam 1 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Ne güzel. 👍 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Eşimi komple alırım kdkdid soyadı neki 😂😂 2 7 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Vay be. 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Vay ya kdkd Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Komple alırsın eşini bu güzelmiş. 🤣 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yani, ama, şimdi öyle çünkü Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Al tabi eşin sonuçta ne diyelim helalin yabancı değil. 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Heh işte keşke ben onu soyadıma alabilsem ksjs Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Ooo 😂 boş ver onun soyadını komple al sen. Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. ismim çok uyumlu ya of evlenmesem direkt gerek kalmaz 0 0 Yorumla
uçuşageçiyoruz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Hem kendi soyadımı hem eşiminkini kullanırım. 1 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Evet o da bir seçenek. Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Hayır benimki daha güzel 😂 1 8 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl İstersen iki soy adı kullanabilirsin. 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Ne alaka Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Yeni karar çıktı kadınlar değişmek zorunda değil kendi soyadını kullanabilir 😂 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Tamam da her iki soyad da bir seçenek 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Komik öyle Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Yani o zaman bir karar verirsin artık. Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Verdim zaten benimki Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Anladım. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimkindenn kurtulmaakk iciinn tabi alirim 1 3 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl O da bir seçenek. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet😂 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Güzel. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evlenince alırım sonra değiştiririm 1 11 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl O niye? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eşim sorun yaratmasın diye Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl O zaman baştan konuş güzelce. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kabul etmez ki Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Hiç evlenme daha iyi. Sonuçta saygı duymalı. Değmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evlenicem Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen böyle bişeye izin vermez misin? Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Önemli olan beni sevmesi kalbi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin soyadını almak istemezse Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Canı sağ olsun Yorumla
nilayakarcanx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Alırım 2 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Çok iyi. Yorumla
Offlineeee Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Alırım tabi niye almim 1 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Ne güzel. Yorumla
Sevdam2121 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl cevabım net:HAYIR 1 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Herkesin kendi tercihi tabi.
SUNRiSe0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kotu bi soyad degilse olabilir. 1 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Tabi beğenirsen o da bir seçenek. Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alırım 1 3 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Ne güzel. Yorumla aichaa +1 yıl Soyadı çirkinse almam Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl O da var tabi. 😂 Yorumla
Seda567g Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl O benimkini alsin daha çok isterim 0 1 Yorumla kirazlıyoğurt +1 yıl Artık eşinle karar verirsin. Nasıl olur bilmiyorum. 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Almak isterim tabiki biraz hava katsın diye birde soy ismi havalıysa 😄şaka şaka alirim tabiki
Kalbini almissim ben onun soy ismi dedigin nedirki kalbinin yaninda 😄
Ne güzel.
Aynen
Teşekkürler.
Rica ederim
Ne güzel. :D
Kelemeler bitti😅😅😅
O zaman dans. :D
Hahaha tsk ederim ben almayim size iyi danslar 😄
Şaka be. :D
Biliyom kardesim
Onunla evleniyorum tabi ki de alicam artık benimkine gerek kalmıyor
Helal be. Böyle düşünen kız olması.
Evet alırım evlenince soyadımı değiştiricem ve muhtemelen tek soyad kullanıcam
Ne güzel. 👍
Eşimi komple alırım kdkdid soyadı neki 😂😂
Vay be. 😂
Vay ya kdkd
Komple alırsın eşini bu güzelmiş. 🤣
Yani, ama, şimdi öyle çünkü
Al tabi eşin sonuçta ne diyelim helalin yabancı değil. 😂
Heh işte keşke ben onu soyadıma alabilsem ksjs
Ooo 😂 boş ver onun soyadını komple al sen.
ismim çok uyumlu ya of evlenmesem direkt gerek kalmaz
Hem kendi soyadımı hem eşiminkini kullanırım.
Evet o da bir seçenek.
Hayır benimki daha güzel 😂
İstersen iki soy adı kullanabilirsin. 😂
Ne alaka
Yeni karar çıktı kadınlar değişmek zorunda değil kendi soyadını kullanabilir 😂
Tamam da her iki soyad da bir seçenek 😂
Komik öyle
Yani o zaman bir karar verirsin artık.
Verdim zaten benimki
Anladım.
Benimkindenn kurtulmaakk iciinn tabi alirim
O da bir seçenek.