Aşk İlişkileri Evlenince eşinizin soyadını alır mısınız almaz mısınız? Neden? MütefekkirSeyyah__ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlenince eşinizin soyadını alır mısınız almaz mısınız? Neden?Beyler, sizin buna yorumunuz ne? Almalılar mi?#Vesselam Evlenince eşinizin soyadını alır mısınız almaz mısınız? Neden? Cevapla Evlilik Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Soyadıma katlanamayacak kadar benı sevmıyorsa o ıs olmaz zaten... seven ıcın onemlımıdır kı bu detaylar 1 0 Yorumla
Honeycumbbbb Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Sevdigim adamin soyadini gururla tasirim 😇 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl 👏👏 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şartlar uygun olursa alırım 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Alırım sorun etmem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır o benimkini alsın 0 3 Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben nedense sinir oluyorum çok ataerkil bişey Yorumla MütefekkirSeyyah__ +1 yıl Peki :) Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Alirim sıkıntı olmaz 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alırım💘 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soyadıma katlanamayacak kadar benı sevmıyorsa o ıs olmaz zaten... seven ıcın onemlımıdır kı bu detaylar
Sevdigim adamin soyadini gururla tasirim 😇
👏👏
Kızlar Bir Adım Öne alırım
Bunları bile ezberlemişler
Şartlar uygun olursa alırım
Alırım sorun etmem.
İsterse alırdım sanırım
😄😄
Hayır o benimkini alsın
Neden
Ben nedense sinir oluyorum çok ataerkil bişey
Peki :)