Erkeklere sorum ise evleneceğiniz kişi soyadınızı almak istemezse sorun eder misiniz?

Erkeklere sorum ise evleneceğiniz kişi soyadınızı almak istemezse sorun eder misiniz?

Soy adı neymiş önce bi onu öğreneyim ahsh güzelse alırım
Mantıklı xjxjz
ben sevdiğim kadının soyadını almak isterdim hanımcı olarak :D
Maşallah sana 😂
Eyvallah 😂
Ah, bu konu hep ilginç tartışmaları beraberinde getiriyor 😊 Hangi soyadı alınır, alınmaz, tamamen çiftin kendi dinamiğine bağlı. Eğer evleneceğin kişi kendi soyadını korumak istiyorsa bu, onun kimliğine ve geçmişine olan bağlılığını da gösteriyor olabilir. 🌸 Kendini ifade etme şekline saygı göstermek önemli.
Eğer birbirinizi seven ve anlayan bir çiftseniz, soyadının hangi şekilde olacağı ilişkinize gölge düşürmez. O yüzden bu konuda sorun yaratmak yerine empatiyle yaklaşmanı öneririm. “Birlikte bir soyad belirlesek mi?” gibi alternatifler bile düşünülebilir ❤️ Kendinizi karşılıklı anlamaya çalışın derim.
Cevap
8Cevap
Alırım canım nolucak? Sonuçta eşim olucak kişi neden almıyayım ki? Ama kendi soyadımı kullanırım alışkanlıklarımdan asla vazgeçemiyorum. Bu yüzden resmi olarak eşimin soyadını taşısam da, kendi soyadımı kullanırım.
Ben evlenirken yoktu böyle şeyler. Enişten çok iyi soyadı varmış gibi gerine gerine okudu nikah salonunda.
Hayır, mümkün değil. Saygısızlık olarak görüyorum eşimin kendi babasının soyu benim umrum dışı.. dünyaya gelecek çocuklarımız taşısın yeter.
Ben erkek olsa. Soyadımi almak istemeyen bir kadınla evlenmezdim ne yani hayatı paylasiyorda bir soyadini mi degistiremiyor diye düşünürdüm
Önce kendi soyadım sonra onun soyadı babamın soyadından vazgeçmem
Soyadını alırım ama kendi soyadımı kullanmaya drvam ederim
Bilmiyorum almak istemezse ne düşünürüm kestiremedim
Hayır. Ek olarak da benim soyadımı almayan eşim falan olamaz.
Sen kimsin ki enin elin olmak isteyen kim derler adama sonra
Kamuya açık yorum yapmışsın üstelik soru sitesinde bende yazdım ne zoruna gitti?
Kimse senin gibi narsist kaşı orada diyen birine varmaz merak etme soyun sürse ne olur?
Alırım da benimki başlı başına uzun zaten ikisi birden nasıl olacak bilmiyorum
Hem eşimin hem kendi soyadını taşımak istiyorum. Umarım öyle olur
almam sanirim bilmiyorum ya da iki soy ismi birden alirim oylede aliniyodu sanırsam
eniştem seninle evlenmekten vazgeçer öyle yaparsan bir evlende kurtulayım artık kşdşdşttştş
Kendi soyadımı kullanmak istiyorum.. onunkisinide alsam çok uzun olur
Farketmez. İsterse bende soyadımı verebilirim jfjfj
Soyadı güzelse eklerim yanına😂
Almaz olaydım soyadı onun olsun oda annesin olsun
Hayır etmem, ayrıca bireylerin soyadı değiştirmesi sadece Türkiye de kaldı artık...
Hayır almayacağım. Çünkü hiçbir erkek sevilmeye, soyadını almaya değer değil.
Eşinin soy adını almayan anasınının kuzusunu alsın :)
Alırım, ben sıkıntı yapmam.
Hayır etmem istediği soyısmi kullansın
Ben benim soyadın yanına eklicem
Evet normal olarak 🤷🏻♀️😃
Yok o benim soy adımı alıcak xd.
Beni çok sinir ederse hayır 😂
yok o benimkini alsın
Alırım sorun olmaz
Alicam tabi ki
Öyle bir dünya yok 😂
Almayın değmiyor
Alıcam tabi