Bence olmaz ama ilk günden üzmeyeyim, az oyalayayım sonra yol veririm.

Bence olmaz ama ilk günden üzmeyeyim, az oyalayayım sonra yol veririm.

İşte erkeğe parası için aşık olan bir başka kız daha. Allah yok etsin sizin gibi Erkeğe parası için aşık olanları. Yazık o erkekte beni seviyor diye Seninle birliktedir. Direk Squturun (Veya Martın her neyse işte onun ismini bilmiyorum) berbat. Kusura bakma ama geleceğim varsa da gelmem Artık Ben daha düzgün bir şey bekliyordum. Bu hiç olmadı. Ayrılmak istiyorum de ve ayrıl. Daha sonra sana iyice aşık olacak sense burada "Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama bana karşı çok ilgili ne yapmalıyım?" Diye bir soru soracaksın. Hiç gerek yok bunlara adamın duygularıyla oynama direk senden hoşlanmadım de ve ayrıl hatta.
Not; Sevgili değiliz ki zaten diceksen hiç yazma.
Öncelikle yaşınız 30-35 yaş arasıymış, o yaştaki erkek için biraz anormal. Ama söylemek istediğim tek şey yaptığınız şey daha da anormal. Hemen üzmeyeyim diye bir şey yok hanımefendi, umut verirsiniz takılmaya devam ederseniz. Ya düzgün bir dil kullanarak anlatın ya da ghostlayın derim.
Şahsen benim hoşuma bile giderdi. Başkaları gibi gelip de masaya araba anahtarı tesbih çakmak koymasından iyidir. Bisiklet le de gelinebilir. Ne olacak ki? Gelirken kullandığı vesaitin ne önemi var?
Bunlar, hayatı bir anda yükselinen bir yer sanıyorlar. O yüzden olgunlaşmadan ham kalarak hayatlarına devam ediyorlar. Ama ilerleyen zamanlardan kendi karşılaştıkları konularda bocalıyorlar sonrada… İlginçler…
İşte zihinsel olarak olgunlaşmadan karşı cinsle temas kurup ilişki yaşandığında sonuçları da yıkıcı oluyo.
Ama ben asla gençleri suçlamıyorum. Ailelerden kaynaklanıyo sorun.
Erkeklere en güzel en temiz kızı bulması, kızlara da en yakışıklı, arabası, evi, iyi bi maaşı olanı bulması öğütlenip öğretiliyo. Bildiğin bu şekilde kodlanıyolar.
Maalesef o konuda haklısınız, ailelerinden nasıl görürseler öyle devam ediyorlar haliyle… Umarız ki bazı konularda daha da olgunlaşırlar
Cevap
40Cevap
O erkeğin seni çok da umursadığını sanmıyorum. Yoksa martı isimli elektrikli scooterla gelmezdi. Sen onu şutlasan da başka kadınlara yürür. Sana mı kaldı.
Dakikası 7.99, yakıtlı araçlardan daha pahalıya geliyor aslında. Yine de toplu taşımadan daha iyidir diye düşünüyorum konfor açısından.
Senin neyle geldiğine bağlı. Mesela özel bir makam aracı ile geldiysen haklı olabilirsin.
Olur, bir şekilde buluşmaya gelmiş. Burun kıvıran utansın.
olmaz, sana yemek ısmalıcak parası bile yoktur şimdi, sen buna mı layıksın, hemen bırak onu.
Parasutlemi atlasaydi arabası ile gelseydi olurdu ama cunki arabasi var diye
Neyle gelmeliydi limuzin ya da hummer jeep le mi :)
Ohaaa şeytandan beş dakika önce dünyaya gelmiş kadına bak !!!
Valla bu devirde bir şeyin üstüne binip geldiyse, öp öp tepene koy o herifi!!
Metrobusle bulusmaya gelen turk kezosuna bak hele :D
Belki arabası yok cok uzaktan gelyor belkide gec kaldıysa bekletmek istemedi
Sen ne ile gittinki 😏 sana ne lazım Lamborghini mi🤣
Neden hep erkeğin bir şeyi oluyo range roverla gelde bı dibimiz düşsün öyle aşağıla
Binse ne olacak ama yok boşuna konuşuyorum o kazanmış ama sen kaybetmişsin insanlığından.
Olabilir de 😀 bilmiyorum. Arkadaş olabileceği kesindir bence
Bana bir gülme gelirdi herhalde ama arkasına beni alıp gezersek olur belki😂
Sen neyle gittin ilk buluşmaya, Ferrariyle mi? Eğer öyleyse keşke onu da alsaydın martı ile zahmet etmeseydi
Mercedes ile gelince oluyor da marti neden olmuyor ki
Yok martiyla geldi yok esnaf lokantasina götürdü.. Bırakın arkadaşlar bunun la bir insan değerlendirilir mi
Tabii ki de evet yani çok takılma samimi bir hareket bence
Olur niye olmasın dolmuşla gelince oluyoda martiylami olmasin
Ya gelsin de nasil gelirse gelsin
bu yokluk nedirr böyle :D
Ne yokluğu ya düzgün yaz
Takılmam demek istedim martı yla gelmiş otobüs ile gelmiş farkedermj
Peki 🙄
@DForVendetta yokluk değil, eğleniyor... Gülümsemedin mı okuyunca
Naber Kuzey Tekinoğlu ksksks
😂kurabiye var simit var neye bakıyon ksksjs teşekkürler iyim bende çok şükür
ferrari mi bekliyordun?
Yok ama eski de olsa araba olsa iyi olurdu
Kabul etme ki senden kurtulsun
Martıya o kadar para veremem.
kaç yaşındasın sen
Martı kiralık mı? yoksa kendisinin mi 🤔
Yani insanlara tepeden bakmayi birakmalisin
martı da kiralıkmış meğerse :D
Belki imkanı yok yani martıyla geldi diye böyle yargılamak ne kadar doğru?
Neden olmasın ki? Olmama nedeni ne?
Sana ne lazım, karga mı? 😃😃
Sende az motor değilsin. Düşünceye bak.
Bence çok eğlenceli olur
Belki o da senin tepkini ölçüyor
Onun için oyalayacağım birkaç gün
Napsın jet mi kiralasın
Yok canım
Kargayla gelmemis dua et
O ne
komik olur be :D haha
Neden oyalıyorsun ki
Belki beni denemek için böyle yaptı
Ben sorun etmezdim yaa
İşte adam gibi adam be 😊
Bugün de adam olduk çok şükür 😅 @benimolsasadecebenim
Hahaha kadın gibi kadın tabiri yok ya o yüzden yoksa içimden kadın gibi kadın dedim 😅
Teşekkürler 🤹♀️
Rica ederim küçük hanım 😊
Çok iyi
Neden
Niye ki 😄
İşte
Gelsin farketmezz
Tuvalet fırçasıyla gelseydi keşke sana
Olmaz
Tecrübe ya güzel bir bakış açısı
Uçakla gelsin
Ananskimndnjj
olmaz.
Bülbülle mi gelsin.
Vaoovv zekice
Olur neden olmasın
Olmaz
Bence de
Evet
Kaykayla gelseydi daha çok ilgimi çekerdi))
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?