Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer karşı taraf senden özen ve güzellik bekliyorsa kendi de o özeni göstermeli. He yok rahat ol yeter diyorsa kendi de rahat takılabilir bence. Benim eşim de ilk buluşmaya kumaş kapriyle gelmişti mesela 😂 bana saygı duymadığından veya sevmediğinden değil. Sadece yazın ortasında pantolon giymek istememişti hatta ben giydim de daraldım diye gidip bana da kapri almıştı, en keyifli buluşmalarımdan biri haline getirmişti o buluşmayı. Maksat birbirini tanımak, fikirlerin uyuşması. Giyimle kuşamla olmuyor bazı şeyler inanın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhyrr
40 Yorumla
+1 yılŞimdi sırf eşofman giydi diye de bu soruya direk olmaz demek olmaz. O da bir erkek olduğu için savunduğum ortaya çıkmasın bunu dediğim için. He size göre belki daha ciddi gelinebilir da o da ayrı ama bir insanın olup olmayacağına böyle karar verilemez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Moda & Stil konusunda 32b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk buluşmaya eşofmanla gelmek, genellikle uygun bir seçenek değildir ve olumsuz bir izlenim bırakabilir. İlk buluşma genellikle karşılıklı tanışmanın ve birbirinizle ilgili daha fazla bilgi edinmenin bir fırsatıdır. Bu nedenle, buluşmaya özenli ve uygun bir şekilde giyinmek, karşı tarafa saygı göstermek ve ilgi göstermek için önemlidir. kişisel tercihler ve durumlar farklılık gösterebilir. Bazı durumlarda, rahat bir ortamda veya spor aktivitelerine katılmak için belirlenmiş bir plan varsa, eşofman giyilebilir. Ancak bu, genel bir buluşma için nadir bir durumdur. İlişkilerde, karşılıklı uyum, ilgi ve saygı önemlidir. İlk buluşma, iki kişinin birbirlerine uygun olup olmadığını anlamak için bir fırsattır. Bu nedenle, biri ilk buluşmaya eşofmanla gelirse, karşı tarafın tepkisi buna bağlı olarak değişebilir.
10 Yorumla Olmaz. Bi zahmet kendilerine özen göstersinler biz nasıl saatlerce bakım yapıp ardından güzel giyinip süslenip karşılarına çıkıyorsak onlar da yataktan kalktığı gibi gelmesin
713 Yorumla- +1 yıl
O da en güzel eşofman takımını seçiyordur kombin yapıyordur 🤣 berbere gidiyordur. Eşofman adamın tarzı belki 😛 bu onun bakımsız oldugu anlamına gelmez ki
- +1 yıl
Valla benim tarzım değil ama herkesin tarzına saygım var. Yakışan yakıştıran giysin dert mi bunlar allasen 🤣
- +1 yıl
Hangi eşofman takımını giysem diye düşünüyordur bence 🤔
- +1 yıl
Hayır efendim ben bunu doğru bulmuyorum. İlk buluşmadan sonra giyebilir tabi ki ama ilk buluşmada tarzı spor olan bir insan spor şıklık yapabilir. İlla çok şıkır şıkır olmasına gerek yok. Eşofman fazla rahatlığı temsil eder çok güzel ve tarz eşofman da olsa eşofman eşofmandır. 2x2 = 4 gibi bu da değişmez bir gerçek
- +1 yıl
Neyse giymediğim şeyi daha fazla savunamayacam brn den bu kadar kim ne giyerse giysin 🤣
- +1 yıl
Sakin ol kadın elindeki telefonu yere bırak ve ayağınla bana doğru itele.
+1 yılİnsanların kıyafetlerine normalde karışmam ama ilk buluşma ve her şeyin başlangıcı olduğu için özen gösterilmesi iyi olur yani. Ben olsam bana böyle gelse umursamıyor, takmıyor derim. Önemsememiş derim ve biraz kırılırım o yüzden özen göstermesi gerekir. Zaten alt tarafı bir pantolon, bir tişört giyecek.
41 Yorumla- +1 yıl
Apla haklı
+1 yılValla ben gördüm öyle bi hafta sonra falan bıraktım zaten ama bi seferde avukatlıl bürosunda çalışan birisiyle görüştüm çocuk buluşmaya krem rengi takım elbiseyle geldi ben şon yaka mendiline kadar vardı ben normal bi şıklıkta gitmiştim oturduk herkes bize bakıyor gkfkfj sonra dedi kravatı falan bi çıkartayım 😂
30 YorumlaOlmaz diyenlere bakma bir insan nasıl rahat hissederse öyle gelir kadınlar için de geçerli dediğim. Onemli olan size karşı tavrı, konuşma şekli
43 Yorumla
Soran+1 yılTavrında vs bir problem yok ama özenseymiş biraz diyor insan ister istemez
Soran+1 yılÖyle ama ne bileyim biz onca hazırlanalım falan eşofmanda giymezsin yani
Bu yani birazcık kişinin tarzı ve kendinden ödün verebileceği rahatlığı ile alakalı kişinin kıyafetlerine takılmaktan ziyade karakterine takılmanız size daha büyük artılar kazandırabilir. Çünkü kompleks bir insan olmadığını ve yanında her zaman rahat olabileceğinizi gösterir. Neden insanlar hep aynı ve düz perspektiften konuya bakıyorlar :d
20 Yorumlaİlk buluşmada 2 tarafında şık giyinmesi karşılıklı bir saygı duruşudur bence. Yani ilk buluşmaya gidip birde eşofman giymek biraz abes bir durum. Hem ciddiyetsizlik hem de karşı tarafa saygısızlık. Öyle rahat ediyorsa gelebilir falan diyenler için herşeyin yeri ve zamanı vardır. Arkadaşlarımla bile normal bir buluşmaya giderken iyi hazırlanmaya çalışırken flört için buluşmaya eşofmanla gitmeyi özensiz buluyorum.
20 Yorumlabence olmaz. Bu ilişkiye özen göstermediği anlamına gelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılDayı parzonza zani bu neyin zözeni
+1 yılYani insanları giyim tarzına göre yargılamak doğru olmaz tabii ki ama ilk gün sonuçta ve ilk izlenimi vereceksin , insan biraz özen gösterilmesini ister. Önemsemediğini düşünürdüm..
20 Yorumla
+1 yılOlmaz. Buluşmayı ve kişiyi ciddiye almadığını gösterir. Öylesine bir bakıp çıkacağım imajı var. Benim yanıma öyle gelinse açık açık söylerim de.
25 Yorumla- +1 yıl
Kesin döversin sen adamı 🤪
- +1 yıl
@SeyyahÖküz1 olabilir.
- +1 yıl
Rizeli misin sen
- +1 yıl
@SeyyahÖküz1 hayır.
- +1 yıl
Karadenizli olduğunu düşündüm de
+1 yılOlmaz yani ilk buluşma sonuçta insan biraz özen gösterir kendine
40 YorumlaOlmaz fazla rahat özen göstermemiş o kadar da degil
30 YorumlaBen rahatlıktan yanayım her zaman cidden problem etmem😂 sokağa ekmek almak için bile eşofmanla çıkmamış biri bile olsam😂 eşofmanla gelse falan ultra anormal karşılamam şayet coook hoşlandığım biriyse😂
15 Yorumla- +1 yıl
Elbise giyerek mi çıkıyorsun ekmek almaya 😀
- +1 yıl
Hahaha manyak garı 😀
- +1 yıl
Spagetti askılı Uzun kırmızı abiye giy bebisim sen 🤪
İlk görünüş ilk 10 dakikalık itibar karşıdaki izlenim için önemli ayrıca karşıdaki kişiye de kendime de saygısızlık olur
10 YorumlaKıyafetine karışmam ama ilk buluşmada eşofmanla karşıma çıkıyorsa o zaman sıkıntı olur.
23 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yoksa sıkıntı vardır.
P. Alemdar - +1 yıl
Her türlü sıkıntı var
+1 yılolmaz
kekodur
seni önemsemiyorum ve bu kılıkla geldim mesajı verir karşıdakine
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiğer buluşmalarımız da bol bol giyeceğiz zaten bari ilk buluşmanın bir anlamı, önemi, özeni olsun 🙂
326 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han ilk buluşma sonuçta her alanda ilk izlenim önemlidir. En azından önem verdiğini ve benim için ozendigini gösterir. Ben sporcu olduğum için zaten genelde eşofman, tayt giyen biriyim ama ilk olduğu için ben bile giyiyorsam bir zahmet o da giysin 😅😂 diğer bulusmalar da beraber giyeriz hasufmanı 😂
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han rica ederim
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han tüh
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han spor giyim erkeğe yakışıyor bence 😅 sadece ilk buluşmada olmasın yeter 😅
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han bizim BESYO tayfası 😂 biz de öyle giyiniyoruz. Üniversitedeki hocalarım bile eşofmanla geliyordu 😂
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han ne güzel ben evlilik teklifini bile sevgilimde eşofman bende tayt olarak aldım 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han o giymediği için bende giymemiştim yoksa yanımda kıyafet vardı 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han işim gücüm yok ya 😅
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han yok ne yazık ki henüz değil ama ufak ufak adımlar atıyoruz...
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han bildiğim kadarıyla beklemiyoruz ama bekliyor da olabiliriz 3 yıl oldu bile 😅
Cevap sahibi+1 yıl@kaya_han demeyin oyleee
- +1 yıl
Hshshsh bal ligi
+1 yılOlmaz. Önem vermeli giyimine kuşamina ilk izlenim değil mi sonuçta
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa biz makyaj yoğunluğumuzdan takacağımız takıya kadar düşünüyoruz sonuçta
- +1 yıl
Evet biz o kadar hazırlanıyoruz susleniyoruz. Sevgilin olsa ve öyle giyinse rahat giyinmeyi seviyor dersin ama ilkte yapılan bu hoş degil
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
- Moda & Stil konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılCiddiye almayanla olmaz. Adam akıllı giyip gitmeli.
10 Yorumla Olmaz ilk buluşmada temiz bakımlı giyimine kuşamına dikkat etmen gerek
10 Yorumla
+1 yılHayir hayir erkekler ilk bulusmalara janti gelmeli.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. İlk izlenim önemli. Seni umursamıyorum sen kimsin der gibi oluyor o şekilde
10 Yorumla
+1 yılÇok sıradan bir görüntü değilse eşofmanla da gelebilir oluru var.
10 Yorumla
+1 yılİlişkiyi yeteri kadar ciddiye almadığını gösterir. Koşarak uzaklaşmak gerekir.
10 YorumlaYani ben biraz farklı olan insanlardan hoşlanırım ilk izlenimi nasıl bıraktığına bağlı , oladabilir olmayana:)
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıyafete bakarak kişileri yargılanların düşünce yapıları bozuktur. Absürt kıyafetler olmadığı sürece istediğini giyebilir. Eşofman gayet rahat bir seçim nesi var ki
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılSaygıdeğer hanımefendiler uzun boylu erkeklere her kıyafeti yakıştırır kısa erkeklere hiçbir şeyi yakıştırmazlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok bu arada kısa erkekler daha sevimli oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz bence ya azıcık özenmeli insan konuştuğum vardı öyle ilk buluşmaya eşofmanla geldi ben sık bi şekilde gitmiştim yazık yani… ama şimdiki giyinmediği halde ilk buluşmaya gömlek giyerek geldi çok hoş bişi
20 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki rahatlığı seviyordur, bu bir saygısızlık değilki, temiz ve düzgünse, şık ise giyebilir, sanki herkes yatak giysisi ile gelecekmiş gibi yorum yapmış🤣
00 Yorumlainsanlar kılık kıyafetleriyle karşılanır , ilim irfanlarıyla uğurlanır. kıyafete bakıp insana değer biçmek sadece ve sadece zavallı işidir
10 YorumlaBenim bu :) eşofmandaki rahatlık için memurluğu bırakmışım buluşmaya giderken takım mı giyeyim :)
10 Yorumla
+1 yılçnökçjböönçk hayattaki ciddiyetim bence olur gayet
11 Yorumla
Soran+1 yılFDMVFNJBHJBGMKVFÖCDÇTNHGJMK
+1 yılBune be insan biraz ciddi giyinir buluşma sonuçta
16 Yorumla- +1 yıl
Ama erkekler de gömlek yakışmıyor çok ciddi duruyor
- +1 yıl
Ama eşofman olmaz
Soran+1 yılKeten gömlekler hoş duruyor
- +1 yıl
Yok yakismiyor bence
- +1 yıl
Genele yakismiyor
- +1 yıl
erkeğe gömlek yakışmıyor diyen ilk insan. Erkeğe en çok yakışan şey gömlektir tabi yağlı göbekliysen yakışmaması normal😂
- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki dolabındaki en güzel kıyafet odur. Önyargılı yaklaşmazdım. Sadece bu buluşmanın tadını çıkarırdım.
00 Yorumla
+1 yılEşofman ciddiyetsizliktir bence. Ne kadar yakıştığı düşünülürse düşünülsün özel bir anda daha da özenmek gerek bana göre.
00 Yorumla
+1 yılBu soru tekrar karşıma çıktı. Olmaz bence yaa ilk sefer için hoş değil. Seni umursamıyor anlamına gelir
00 YorumlaKıza göre değişir Aleyna Tilkinin yanına gelirsen beğenir. Charlize Theron'un yanına gidersen' bu ne giymiş be' diyebilir.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen benim tarzım değil ama herkes kendi yarzına uygun taşayan birini bulursa mutlu olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılDağınıklığı sevmem benim kadınım ilk buluşmaya kalem etek Stiletto ile gelmeli Ondan bunu istiyorsam Ben de dağınık olamam
00 Yorumla
+1 yılHer eşofman giyen değil ama bu onun tarzıysa olur neden olmasın. Erkekler eskisi gibi değil ya bakımlı ve tarzlar bu konu da
00 Yorumla
+1 yılErkekten olur mu bilmem ama. ilk buluşmaya eşofmanla gelen kızı ile bir daha bulusmadim.
10 Yorumla- 00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz kendisine saygısı yok karşısındaki kişiye de saygısı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıls*kerim sizin derdinizi neyle gelecekti takım elbiseyle çikolata alıp seni istemeye mi ya abi herşeyi sorun haline getiriyorsunuz vallahi siz kızları anlamak gerçekten zor ne olduysa eşofmanla geldiyse ayıp bir şey mi ta Allahım ya sinir oldum yine
12 Yorumla- +1 yıl
lan olm harbi mk 😂 eşofmanla gelmekle ne var ki
Soran+1 yılBiz makyaj, saç, takı toka... Her şeyi detay detay düşünüyorsak karşıdaki kişide bir zahmet pantolon giysin çok zor değil yani
istemem ama gri eşofmana karşı ayrı bi zaafım var😍
10 YorumlaBen esofmanı erkeğe yakistiriyorum rahat etsin yanımda o yüzden olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bir yere giderken bile eşofman giymiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaktı kravatla gelmiş oluyor salmış artık …
😄 şaka yapıyor çum
10 YorumlaTabiii olur mu hiç esefmanla, takım elbise gömlek kiravat, holdinge iş görüşmesine gidiyor adam,
00 Yorumla
+1 yılSana ve kendisine özensiz insandır. Yarın corba lazım olsa ayaga bile kalkmaz
00 Yorumla
+1 yılNormalde isteyen istedigini giyer de ilk kez gorusuluyor esofman ozensizlik belirtisi olur...
00 YorumlaOkur zira ben pijamayla gitmeyi düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Okur tabi neden okuyamasın?
Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Bunda yanlis biseu goremiyom ben tarzi oymus.
00 YorumlaNeden olmasın, tarzı böyledir. Giyimden tüm hayat analizi yapacaksan bu yanlış olur
00 YorumlaSeven insan her türlü sever sorumsuzluk ile de bir alakası olduğunu da düşünmüyorum.
00 YorumlaNeden olmasın ki? İlk buluşmaya Kiton K-50 Suit ile gelecek hâli yok ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız arkadaşım ilk buluşmaya gri bi taytla gelmişti. ha eşofman ha tayt ne fark eder? bi zahmet özenli olsunlar diyen kadınlara sesleniyorum aloo
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSpor giyim seviyordur gelmiştir çıplak gelmesinden iyidir.
00 Yorumla olur mu olmazmı? yeni eşofmanıma çok para verdim kullanabilirmiyim,?
00 YorumlaNeden olmasın🤔 takım elbise ile mi gelmeli ki
00 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne