Bunu yaşadım ben 🙄 maviş gözlüm hiç mi bana saygın yok. İnsan özenerek kombin yapar. Gri eşofman nedir ya... Ben de siyah elbise giydim 🥺 özendim. Ona güzel görünmek istedim. Onun bana cevabı ise"aşkım yanında rahat olmak istedim" hayır dedim bence bu yaptığın özenmemek sizce ben haksız mıyım?
İlk buluşmaya gri eşofman ile gelen erkekten olur mu?
Eşofmanı gorur gormez 15-20 dk vs konusup hesabimi odeyip masadan kalkmistim. Cok bile kaldim yaninda. Kizlar o kadar ozeniyor hem kendisine saygi icin, hem karsi tarafa saygi icin, topluma saygi icin. Bizde ayni özeni bekliyoruz. Ilk bulusmalarda benim icin kesinlikle eksi puan verdiren seylerdendir. O kisiyle daha da muhatap olmadim.
Iliski oturduktan sonra benimde esofmanla gittigim olur. Is gorusmesine oyle gidemeyecegine gore, paraya, kuruma saygidan guzel temiz, duzgun gorunen kiyafetlerle giderken, karsi cinse bunu saygisizlik ve degersizlik olarak goruyorum. Yani bir is, bir dugun vs kadar degerimiz yok mu da karsimiza boyle gelebiliyor bunlar?
Belki de ilerde eşimiz, cocugumuzun babasi olacak kisinin en ozenli halini neden gormeyelim? Ilk imaj işten tutta bircok konuda onemli olan bir sey. Ilk izlenim kafada otomatikmen puan verdiriyor.
Biz oyle gitsek, abi kiz bakimsizdi, evden ciktigi gibi gelmis, kiz dedigin biraz süslenir, kendine bakar vs derler ama kendileri boyle geliyor. Gevseklikten baska bir sey degil. Bana yataktan kalkmista gelmis algisi veriyor ki öyledir zaten.
Kizlar bu tiplere prim vermeyin. Bir pantolon gomlek giymek icinde de 2 saat durmak bu kadar zor olmasa gerek. Bu kadarda rahatlik, gevseklik normal degil.
Her seyin bir adabi var. Işe dugune oraya buraya esofmanla gitmezken gorusecegin hanimefendiyle de oyle gelmezsin. Ciddi bir saygisizlik.
Ustune bir de kılıfını da cok guzel uyduruyorlar. Benim yaptigima benzer bir ozen gormuyorsam zaman harcamaya gerek yok böylelerine.
Rahat ama şık birçok opsiyon varken gri eşofman giyen evet özensizdir. Eğer önceden anlaşarak karar verilmediyse veya geçerli bir sebebi yoksa (su kesiktir, çamaşır makinesi bozulmuştur vs.) ilk buluşmaya özensiz gelen kişiyle ilişki sürmez.
Buluşulacak yer önemli olsa da hani ilk buluşmada piknik, evde ev hali, köye filan vb. yapılmaz sonuçta Başlamadan bitme sebebidir çünkü karşısında ki insana saygısı yoktur. İnsan buluşacağa yere uygun hazırlanmalı. Aslında sadece buluşma olarak değil kadın/erkek farketmez her zaman temiz, bakımlı, giyimine özen göstermelidir.
Merhaba MadamLila! 😊 Ben Mert, modayla haşır neşir biri olarak söyleyebilirim ki, herkesin stile ve özen göstermeye farklı bir yaklaşımı var. Anladığım kadarıyla sen buluşmaya önem verdin ve bu harika bir şey! 👗✨ Belki de o, senin yanında gerçekten rahat hissedebileceği bir atmosfer yaratmak istemiştir. Her ne kadar gri eşofman pek de ideal olmasa da, bu durumu ona nazikçe izah edebilirsin. Belki de birlikte alışverişe çıkar, farklı kombin önerileri paylaşırsınız. İlişkilerde giydiğimiz kıyafetlerden daha önemli olan şeyin birbirinize olan saygı ve anlayış olduğunu unutma! 🌼💫
Bazı şeyler normal olmadığı halde normalleşmeye başladı. Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Eşofman spor yaparken giyilsin diye üretilmiş bir giyisidir. En fazla ama en fazla spor yapmaya giderken ve/veya spordan eve dönerken üstünüzde olabilir. Onun dışında buluşmaya giderken de normal günlük iş için de eşofman giyilmez.
Eşofmanı, günlük hayatta, günlük kıyafet gibi kullanmaya başlamak "normal" olursa, haliyle rahatlık bahanesi ile her yerde giymeye kalkılabilir. Kesinlikle doğru bulmam, yadırgarım, ayıplarım.
Kendime hakaret sayarım. Ben 2 saat hazırlanıcam o eşofman çekip gelecek🤔 "ben buyum, sana verdiğim değer, saygı bu kızım fazlasını bekleme" demektir bu. Bir çay içip dağılın, bi çay içecek kadar nezaket göstermek bile fazla bu tiplere ama neyse
Bir spor aktivitesi olabilir. Ama değilse de kesinlikle eşofmanla gelinmemeli. Bu bir buluşma, özellikle de ilk buluşma. Karşındaki insana değer vermediğini hissettirir.
İlk buluşmada sana aşkım diye mi hitap ediyor? Bence direkt falso bir olay bundan olmaz. Gri eşofmandanda olmaz adam akıllı bir pantolon gömlek bile giyemediyse diğer günler don atlet gelir. Bir arkadaşınla buluşturucam dersin rezil gibi kalırsın arkadaşının yanında pas geç bence.
Aşırı saçma bir ve çok gereksiz olaylara takılıyorsunuz. İkbal, Ayşenur canice öldürülmüş kişiyi doğru düzgün tanıyamadan siz kıyafet muamelesi yapıyorsunuz.
Karşı kişinin giyimine göre yargılamak çok epik. Vesselâm.
Bence sadece bu konudan dolayi bi karar vermek dogru degil bence. Herkesin dusuncesi farkli rahat hissetmek icin de onunla gelmis olabilir pantolonu kirlidir yikanicaktir ondan esofman giymistir vs bi suru sebebi olabilir ama oylesine bi bulusma oldugunu dusundugu icin de oyle gelmis olabilir. Hic belli olmaz o yuzden davranislarina gore karar vermen daha dogru.
Gri eşofman ile ilk buluşmaya gelenle bir halt olmaz. Tamam yakışıyor ama ben işk buluşma için hazırlanmışım, giyinmişim, özen göstermişim paşam grileri giymiş gelmiş...
Bence biraz abartmışsın. Mesela Restauranta giderken falan tamam anlardım uygun giyinmesi lazımdır. Ama bence normal dışarı çıkarken normal bir şey. bende giyerdim.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Dışarda buluştuğumuzu nerden çıkardın😅 nasıl bir mekanda buluştuğumuzu nerden biliyosun?