Herkese merhabalar arkadaşlar sizce ilk buluşmaya eşofmanla gelen kişiden olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılToplum içerisinde erkek şu şekilde bayan bu şekilde ilk buluşmaya gider şeklinde bir tabu bir kural var mı Bence yok özgürlükten En çok bahseden siz bayanlar değil misiniz Bence dış görünüşü veyahut elbisesi değil karakteri önemlidir dışına bakarak Alırsan Sıkıntı yaşarsın önemli olan davranışlarıdır yani bence rahat olduğu gibi gelebilir herkes zaten o şekilde gelemez diyorsan egolusun demektir
13 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşma olduğu için daha özenli olunması gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Buradaki insanların flört arkadaş veyahut sevgili veyahut eşlerinden olan şikayetlerini Sen de gizli Kullanıcı olarak ileride sormak istemiyorsan elbisesine değil karakterine bak
- +1 yıl
Peki
En İyi Cevaplar
+1 yılEşofmanlı geldi ya kızı umursamadı sallamadı yani büyük ihtimal kesin olur. Ama Özen gösterseydi ayakkabısından saçına kadar kız canımsın aptal görüp yollayacakti büyük ihtimal 😂😂 yeni ilişki modelleri yeni ilişki modelleri şu an böyle
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar değişik
+1 yılKarşımdaki kişi hayatındaki zamandan bir kısmını ayırıp benimle tanışmak için geliyor. Her saygılı ve olgun insanın yapması gerektiği gibi özenilerek gidilmeli. Dolayısıyla kadını da erkeği de farketmeden, olmaz diyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylediniz
+1 yılOlur mu derken ne olması gerekiyor? Bir şey mi olmak zorunda? Her buluşma bir yere mi varmalı? Kişi istediği gibi gelebilir buluşmaya. Sen beğenirsin veya beğenmezsin. Eleştiremezsin. Yani olmaz diye bir şey yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Elbette bir şey olmasına gerek yok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
95Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz bence direk uzak dur
11 Yorumla- +1 yıl
Allahtan öyle birisi yok umarım da olmaz
+1 yılTakım elbiseyle gelsin demiyoruz tabi ki ama şöyle olmalıdır, pantolon üzerine sweat veya tişört tarzı olabilir gündelik gibi. Eşofman daha çok ev halini anımsatır hani bu şu izlenimi veriyor bence, ben buluşmaya özen göstermiyorum böyle çıksam da olur rahatımı hiç bozamam tarzında düşünceye sahiptir fakat bence bu karşısında ki insana saygısızlıktır.
Karakter önemlidir fakat ilk izlenimde karakter hakkında bilgiler verir. Benim buluşacağım erkek daha ilk buluşmada eşofmanla geliyorsa anında kalkarım oradan çünkü beni ciddiye almıyor, umursamıyor diye düşünürüm. Beni kaile almayan ciddiye almayan bir insanla neden oturup sohbet edeyim ki?
Benim görüşüm olmaz onla, karakter önemlidir, karakteri düzgün olan bir insanda ilk buluşmaya eşofmanla gelmez. Karşısındakine kırıcı şekilde davranmayacağını bilir.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız
İlk buluşmaya özene bezene gelip karakteri ayakta kalmış insanları da gördük. O yüzden eşofmanla gelmesi ile değerlendirilemez sadece. Ama bir insan ilk buluşmada da eşofmanla gelmesin ya
44 Yorumla- +1 yıl
Karakter elbette önemli ama dediğiniz gibi ilk buluşmaya eşofmanla gelinmez
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Edameda haklı
İnsan biraz karşısındakini saygı göstermek adına biraz dikkat etmeli ne giyindiğini. Kalkıpta birtakım elbise giyinsin demiyorum ama bir kumaş olmadı güzel düzgün bir kot pantolon üzerine hoş bir gömlek (bu aylarda üstüne isterse birde kazak. Gerçi ilk buluşmada kazakta insanı boğabilir belki ama öyle yani 😅 eşofman falan olmaz 🙅♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle şık giyinmek gerekir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olmaz çünkü ilk buluşma çok önemli ve ilk izlenim buradan edinilir haliyle kişi daha çok özenmelidir, ilk buluşmaya eşofmanla gelen birisi sadece ciddiyetsizliğini göstermiştir olur ve bir kişi ciddi ve ilgili değilse ondan bırak bir ilişkiye başlamayı oturup iki kelam sohbet bile edilmez
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteden bir tane çocukla tanıştık ben Mersin'de oda Hatay'da oturuyor. Buluşalım dedim başta yok dedi sonra buluştuk. Gri eşofman üstünde hatayspor formasıyla geldi. Bişey demedim ama ozenmesini isterdim. Sonra zaten küfür filan edince ayrıldık. Allahin ayısı sjsjsjsj
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızlar adanalı ve hataylılardan uzak durun sjsjsjsj hepsi ayı gibi davranıyor bu iki şehirden uzak pls sjsjsjsj
- +1 yıl
Ooo çok ağır olmuş bu
- +1 yıl
Kısa kötü biten hikaye:))
Cevap sahibi+1 yıl@Psikopat1yılmazerkek Aslında çokta umrumda değil knka ama iki kavgacı şehir insanı. İki yabani şehir. Şimdi herkesi tabi zan altında bırakmis olmayalimda ozellikle Hatayda Reyhanlı ve İskenderunlu görürsem direkt engel sjsjsjsj bu iki ilçe kara lise sjsjsjsj
Cevap sahibi+1 yılAdanada aynı 🤮
Cevap sahibi+1 yılYorumunun altına gelip kötü bişey yazana soverim haberi olsun şimdiden sevmek zorunda değilim
- +1 yıl
Bir dengesiz yüzünden bu kadar gerilmeye ilçeleri kötülemeye değer mi
+1 yılYa şahsen bana itici gelir. Sonuçta bir ilişki kurmak adına bir buluşma düzenlemişiz, biraz titiz olunsun. Hatta kıyak bir seyler giyip gelsin. Biraz gözümü şenlendirsin, gözüm erkek görsün. Mahalle bakkalının yanına gider gibi gelmesin😅
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle güzel görüntü olsun
Niye buna takılıyorsunuz ki? Ben öyle saygısızlık olarak yorumlamam bunu mesela. Sonuçta pijamayla gelmiyor adam. Senin yanında rahat olmak, olduğu gibi görünmek istiyorsa bu da bir seçenek ve bence bir eşofman giydi diye de o adamdan olur mu olmaz mı yorumu yapılmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Takılmıyorum isteyen istediğini giyebilir elbette
+1 yılEşofman giymesi önemli değil. Şık bir kombin yapmamışsa, pejmurde alelade seçimlerle özensiz bir şekilde yanına gelmişse o kombin zaten senin gelecekte göreceğin sevgi düzeyini yansıtıyor demektir. (!)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız
+1 yılDüzen tertip olsun yeterli ne giydiği alakadar etmez beni.
43 Yorumla- +1 yıl
O da olması lazım ama daha özenli olunması hoş olur
- +1 yıl
Ben takılmam çok ne giydiğine temiz görünmesi yeterli gelir hep
- +1 yıl
Temizlik zaten çok önemli
Önemli olan kişiliği karakteri takım elbise giyip şerefsiz olmaktansa eşofman giyip gelsin adam gibi adam olsun bunları hiç takma kafana
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız ama bu saygısını gösterir
+1 yılSen 2 saat hazırlan o eşofmanını tişörtünü çeksin gelsin. Hiç hoş değil.. tamamen özensizlik..
21 Yorumla- +1 yıl
Evet olmaz
1 yılHali sahaya maça gitmiyor kızla buluşacak insan kendine saygısı varsa karşındaki insanada saygı duyar çeker temiz elbisesini pantolonu gömleğini falan öyle gider buluşmaya 😃
05 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ama bunu yapmayan da var
- 1 yıl
Bunu yapmayan pasaklı dağınık adamın biridir ondan bu halt olmaz 😃😃
- 1 yıl
Peki o zaman teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
😊
+1 yılBu kadar çok beyfendiliği sorgulasanız bence şiddet canlısı erkekler sap kalır e sap kalırsada aslında azıtıp kadınları taciz, t * cavüz edebilirler... Aklım çok başka çalışıyor benim. Ama önemli olan eşofman değil karakter iyi biriyse önemi yok dar pantolonun veya eşofmanın.
01 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşma olduğu için daha hassas olunması gerektiğini düşünüyorum
+1 yılEşofmanla gelmek, hem karşısındaki kişiye, hem kendine, hem buluşma amacına olan saygısını gösterir..
Kendi değerini aşikar eder.. O hâlde ona göre muamele görmelidir..
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylediniz
+1 yılGiyimi kuşamı değil de daha çok hal ve hareketleri. Sürekli telefon veya başka bir şey ile kastılı olarak dikkatini başka bir yere veriyorsa ikinci buluşma olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşma olduğu için daha özenli olunması gerekecek bence
- +1 yıl
Ben pek takılmam böyle şeylere
- +1 yıl
Doğrudur
İlk değil pazar kahvaltısı değilse hangi buluşma olursa olsun eşofman giyen biriyle görüşmem. İnsan buluşmada eşofman giyiyorsa o kişiden olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
+1 yılTamam dikkat edilmesi özen gösterilmesi gerekir ama sadece de kıyafete göre insan yargılamamak lazım...
13 Yorumla- +1 yıl
Sadece ilk buluşmaya olmaz diye düşünüyorum insanları yargılamıyorum
- +1 yıl
Yanlış anlamayın size öyle demek istemedim kusura bakmayın. Yani öyle düşünülüyor genel anlamda o yüzden söyledim. Yoksa tâbi ki hiç kimse bir insanı giydiği elbise ile yargılama kelimesini kullanmaz. Dediğiniz de haklısınız ilk buluşmaya özen gösterilmelidir tâbi ki de...
- +1 yıl
Yok estağfurullah ne kusuru haklısınız
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarakter olduktan sonra her şey olur yani takım elbise ile gelde iyi hâl mi alacak şey mi diyeceksin ya da iyi takım elbiseli olur ama namaz kılmıyor içki var kumar var o ne olacak takım elbise eşofman dabasi boş bence tabi bence
13 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşma olduğu için daha özenli olabilir onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılYok canım ya cidden dediğim olaya bak seni yargılamayorum yanlış anlama
- +1 yıl
Tamam canım
Eşofman var eşofman var, özenli mi özensiz mi ona bakmak lazım
21 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan özenli olunması evet ama ilk buluşmaya da eşofmanla gelinmez
İnsan kendine çeki düzen verir öyle gelir. Olmaz nokta
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılOlur ne olcak eşortmanla geldiyse, bu kadar da abartmayın kızlar çok görüyosunuz.
İlişkide gerektiğinde iki taraf da alttan almayı bilicek01 Yorumla- +1 yıl
Sadece ilk buluşmaya olmaz diye düşünüyorum
Benimde sevgilim gelmişti bu fotodaki gibi sjsjsj hakikaten olur mu? Beylere soruyorum bu sorumu, umarım cevaplarlar.
09 Yorumla- +1 yıl
Olur tabi
- +1 yıl
Pijama değil abartma
- +1 yıl
Niye ki. Bak bence de eşofman giyilmez ama çokta abartılacak bir durum değil
- +1 yıl
Bana o kadarda komik anormal gelmedi eşofman takımı ise yakışıyorsa ola bilir
- +1 yıl
Olmaz
Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı. Sadece görünüşe bakılarak karar verilmez elbette ama ilk buluşma sonuçta; özenli bakımlı olmalı giyimi hoş olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki öyle
- Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa giyilmemeli. Belki tarzı öyledir ama eşofman bile olsa şık görünmüyor, özensiz duruyorsa olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet hoş durmuyor
Bu fotoğraftaki gibiyse olmaz benim eşofmanlar bunun kinden daha şık bune böyle 50 kuruş isteyen kekolara benziyor🤣😂
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetme
+1 yılYani gelinmez karşı da ki kişiye saygıdan dolayı daha güzel kıyafetlerini giymeli eşofmanla mı geldi senin ki 😅
038 Yorumla- +1 yıl
Bence de şık olunmalı
- +1 yıl
Tabi ki peki sen nasıl gidersin özen gösterir misin
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim
- +1 yıl
Elbette özen gösteririm
- +1 yıl
Buluştun mu daha önce hiç
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Hiç teklifte bulunan olmadı mı
- +1 yıl
Oldu
- +1 yıl
Sen mi istemiyorsun güven mi vermiyorlar
- +1 yıl
Ben güvenmiyorum istemiyorum
- +1 yıl
Anladım sana yazamadım belli 😅
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Genelde hep kapalı mı peki dm
- +1 yıl
Kapalı
- +1 yıl
Açsana 😀
- +1 yıl
Gerek yok
- +1 yıl
Burcun ne bayan gerek yok
- +1 yıl
Bayan değil kadın
- +1 yıl
Burcunuz neydi hanım efendi 🙃
- +1 yıl
Ben ikizler burcuyum
- +1 yıl
Hım güzel ama birden bire karar değiştiren birisin bence
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Peki seviyor musun ani karar değişiklerini
- +1 yıl
Seviyorum
- +1 yıl
Arkadaşların bu durumdan dolayı bir şey diyolar mı
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Alla alla herkes memnun desene senden 😀
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Takip atsana 🙃
- +1 yıl
Hayırr
- +1 yıl
Aynı zamanda inatçısında halbuki burcun inatçı değil 😏
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Konuştuğun biri mi var
- +1 yıl
Sadık oldukları içinde iletişim kurmazlarmış
- +1 yıl
Evet var
- +1 yıl
Ondan o zaman 🤔
- +1 yıl
Evet size iyi geceler
- +1 yıl
Keşke olmasaydı böyle
+1 yılBuluşup sevişelim diyen 34 bedenli gari bulduk da, eşofman ile geldi buluşmaya diye kavga etmesi kaldı. Pehhhh 🤪
030 Yorumla- +1 yıl
Sadece sordum
- +1 yıl
Piremses ben de sadece gırgır şamata yapıyorum. Biliyorsun... Eşofman olmaz tabiki. Kalem etek stiletto beyaz saten gömlek hafif dağınık topuz saç Sallanır küpe olmalı buluşmaya gelen kadında. Ciddiyet mühim 🤪
- +1 yıl
Güzel kombin
- +1 yıl
Sen giyer miydin
- +1 yıl
Yok giymezdim
- +1 yıl
Neden 😃
- +1 yıl
Sevmem
- +1 yıl
Sen kapalısin sanırım piremses
- +1 yıl
Değilim
- +1 yıl
Giyim tercihin nasıl peki senin genelde
- +1 yıl
Spor
- +1 yıl
Eşofman ile gelirdin o zaman sen buluşmaya kesin
- +1 yıl
Hayır saygısızlık olur
- +1 yıl
Neyle gelirdin peki?
- +1 yıl
Pantolon üstüne şık bir şeyler giyerdim
- +1 yıl
Kumaş mi kot mü?
- +1 yıl
Kot
- +1 yıl
Kot üstü tunik olur mu peki
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Zarif gözükürsun böyle giyinirsen. Boyun kaç senin
- +1 yıl
Evet 172
- +1 yıl
Ovvv çok güzel be hatun senin boyun cidden
Tunik güzel durur sende
Kilon kaç peki çekim - +1 yıl
.. senin*
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 68
- +1 yıl
Çok hoş gözüküyorsun hatun
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Okudun mu yazdıklarımı
- +1 yıl
Evet okudum
- +1 yıl
Niye cevap vermiyorsun o zaman çirkin ördek yavrusu 😀😃
- +1 yıl
😁😁
+1 yılOf abartmasın bu erkekler de kendini ne sanıyor ya olmaz tabiki !!! Biraz emek biraz çaba ya
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar da kasmayın ne olcak eşortmanla geldiyse
- +1 yıl
Özenli olmak gerekir
+1 yılDuruşunu görmek lazım. Eminem gibiyse okeyim ben fhfjfkfk
11 Yorumla- +1 yıl
Tarz meselesi
+1 yılHayır çok rahat olduğunu gösterir ilk buluşmada saçma öyle gelmesi
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Smokin ile gelsin isteğimiz yok ama bir pantolon çekmek zor da olmsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanada birisi parmak arası terlikle şortla gelmişti ilk buluşmaya daha orada - kendi şort neyse diyeyim de parmak arası terlik giymesi deniz e geliyor sanki o rahatlık hiç hoş değil ama oluyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
O çok kötüymüş
Olmaz senın ııcın bu kadar bıle ugrasmamıs demek oluyor bı gomlek kot gıymek bu kadar zor degıl
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle saygısızlık
- Moda & Stil konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olmaz ilk buluşma için daha özenli olması gerekirdi
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle birisi yok neyseki bence de olmaz
+1 yılBiriyle buluşmadım ama buluşsam giderim eşofmanla ne olmuş sanki abiyemi giyiyim
11 Yorumla- +1 yıl
Abiye giyin anlamında demedim eşofman biraz spor kalıyor
+1 yılSanırım biraz laubalice olmuş , bu düşüncede olan biri bir çok şeyi düşünemeyebilir diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılÖnemli olan kıyafetin içindeki kişidir, karakteridir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence ilk buluşmaya daha saygılı olunması gerekir
- +1 yıl
Ekseriyetle
- +1 yıl
Teşekkürler
Olmaz Özen göstermesini beklerim… aynı heyecanda olmak…
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle isterim özenli olsun
Özgüveni gereğinden fazladır, zorluğa ne kadar gelebilir ki
016 Yorumla- +1 yıl
Rahatına düşkün olduğunu gösterir
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
Özenli olmak saygılı olmak önemli şeyler
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Umarım gönlünüze göre olur
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Birsey sorabilir miyim size ya ben hic evden cikmak istemiyorum tek biri kisi bile olsa bana kalabalik goruyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Açıklayınca daha anlaşılır oldu teşekkür ederim
Ciddiyetsiz bulurum, çok önemsememiş dikkate almamış şımarık diye düşünürüm.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ayıp yani
- Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki, ilki bırak öyle dolaşan biriyle olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir bende bir ara öyle gitmiştim o kişiyi umursamadığım için değil rahat giyinmeyi sevdiğim için öyle giyindim
11 Yorumla- +1 yıl
Ya rahatlığı sevmek ayrı bir konu ama ilk buluşmaya da eşofmanla gelinmez
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bir hemcinsin olarak ilk buluşmada eşofman giyip çıkmıştım mesela kddbkwsnkwnw pek de önem vermediğim biriydi ama
113 Yorumla- +1 yıl
Aslında özenli olunması hoş olur
Cevap sahibi+1 yılTabi özenli olunması gerek
- +1 yıl
Sizin sonra noldu
Cevap sahibi+1 yıl3 ay sürdü bitti sonra yine yazmaları oldu ama şu an ses seda yok
- +1 yıl
Belki yazar yine konuşursunuz
Cevap sahibi+1 yılBelki
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim
Cevap sahibi+1 yılVe bugün yazdım o kişiye
- +1 yıl
Aaa cevap verdi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet anında baktı
- +1 yıl
O zaman tekrar konuşmaya başladınız hadi bakalım
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle oldu
- +1 yıl
Sevindirici
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Köy yanarken o*ospu saçını tararmış" sözünde bahsedilen kişidir kendisi. Dünya s*kinde değildir. Bu yüzden olmaz :)
120 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya
Cevap sahibi+1 yılBence de 😊
- +1 yıl
😁
Cevap sahibi+1 yılHayır gelmez o adamdan. Saygısı olmalı insanın ilk buluşmada. Saygısı olmayanla ilişki olmaz bence.
- +1 yıl
Çok haklısınız
Cevap sahibi+1 yılYa yine de dilersen ikinci bi şans ver. Aklında şüphe kalmasın, öyle karar ver.
- +1 yıl
Öyle birisi yok zaten sadece merak ettim sordum
Cevap sahibi+1 yılHee, pardon 😊 İyi olmuş denk gelmemen 😊
- +1 yıl
Estağfurullah aynen umarım denk gelmem
Cevap sahibi+1 yılUmarım 😊
- +1 yıl
Ben de öyle umuyorum
Cevap sahibi+1 yılDilediğince olsun yeni yıl 😊
- +1 yıl
Amin sizin de
Cevap sahibi+1 yılAmiin, teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim
Cevap sahibi+1 yılSoruyu daha fazla işgal etmeyeyim 😊 Musmutlu yıllar ve iyi geceler 😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim size de iyi geceler iyi yıllar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederimm
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla besyocu olmasına rağmen pantolonla gelmişti. Eşofman giymediği tek yer düğünler. Ona rağmen giymemişti yanii bence özenmesi lazımdı
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim saygılı insanmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ilk buluşmaya eşofmanla gitmiştim. Biraz sorun olmuştu ama evliliğe kadar gitti o ilişki. ayrıldık ama 😬
03 Yorumla- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur ya neden olmasın. İlk buluşma diye kasmaya gerek yok normalde giyindigi gibi gelsin işte
11 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha özenli olunabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz saygısı yoktur
Giyim karşındaki insana olan saygındır14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşortman ile düğüne de git ozaman
Zira görüntü sadece komik olacaktır
Yokluk adına konuşmuyorum
Dramatize edip oralara çekmeyin
İlk defa göreceğiniz
Sizin için giyinmiş özel bir insanın karşısına paspal geçmek gevşekliktir üşengeçliktir.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bu yargılamak değil
Eleştirmektir
1 pantolon 10 eşoftman varsa
1 pantolon giymeyi tercih ederim.
- +1 yıl
Bence de saygısızlıktır bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz olmaaaamaaazzzzzz kaç kere soruldu bu soru artık bu sitede yeterrrwwww
01 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk hazırlıklı gelmis olurda birsey olursa tummanı indirip kaldirmasi kolay olsun diye
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşofman giymeyi çok seviyorum first dateyle ne alakası var eşofmanımın
03 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha özenli olunması gerektiğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSiz 32 yasındamısınız?
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 ayda kaçıncı soru bu? Herkesin mi sevgilisi eşofmanla geliyor buluşmaya? Neyse...
01 Yorumla- +1 yıl
Benim başıma gelmedi sadece merak ettiğim için sordum
+1 yılİlk buluşmaya eşofmanla gitmek, en hafif tâbirle önemsememektir.
Eşofmanlı arkadaşın bu reaksiyonunu dürüstlük alâmeti olup, keşke her balık 🐟 bu arkadaş gibi baştan koktuğunu belli etse…03 Yorumla- +1 yıl
Başıma böyle bir şey gelmedi ama ben de doğru bulmuyorum
- +1 yıl
Ben de; doğru bulmamanızı doğru buluyorum.
Ya da diğer ifâdeyle ikimiz de; bu yanlışı, yanlış buluyoruz 🙄 - +1 yıl
Evet doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle şeylere neden takılıyorsunuz? belki rahatlığı seven bir kişiliği var. takım elbise ile gelse çok mu iyi olacak yani diğer özellikleri kötü olduktan sonra :D
33 Yorumla- +1 yıl
Amaç takım elbise giymesi değil rahatına düşkün olabilir ama ilk buluşma sonuçta bu
Cevap sahibi+1 yılçok kasıyonuz be abi :D kendinizi çok önemli görüyorsunuz galiba
- +1 yıl
Herkes önemlidir evet
+1 yılCevapdaki arkadaşlar seni kapmaya çalışıyor galiba da neyse eşofmanla gelenden olur mu bence olur içindeki karakter önemli dışındaki kıyafet değil
11 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşma olduğu için daha özenli olunması gerekir bana göre karakter de önemli
+1 yılYani olur belki ama olmaz. Ya kadınlar o buluşma için saatlerce hazırlanıyor karşısında ki insan evladından da birazcık özen görmek ister.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya biz çok özenli davranıyoruz haklı olarak karşımızdaki kişiden de aynı özeni bekliyoruz
+1 yıleşofmanla gelsin ama bakımsız saç baş dağılmış zahmet edip duş bile almamış bi biçimde gelenden olmaz eşofman iyidir sporcunun kamçısıdır
16 Yorumla- +1 yıl
Saydıklarınız zaten olmaması gereken şeyler üstüne eşofman da eklenince hiç olmuyor
- +1 yıl
bacım saç baş dağınık pis ter kokan özensiz bi halde takım elbise giyse nolur bdmsbs
- +1 yıl
olmaması gereken şeyler olmasın da eşofman göze batmaz çok
- +1 yıl
Böyle insanlar hiç olmasın
- +1 yıl
bence de olmasalar daha hayırlı
- +1 yıl
Ama varlar maalesef
+1 yılRahatına düşkündür eğer birşeyler hissediyorsan eşofman bile güzel gelir gözüne gelsin de nasıl gelirse gelsin dersin bence problem yok
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle birisi yok zaten sadece merak ettiğim için sordum ne kadar hoşlanma olsa da ilk buluşmaya özenmek gerekir
- +1 yıl
Ben takılmam açıkçası hatta eşofman giyeceğini bilsem ben de giyinip giderim
- +1 yıl
Tabi tercih meselesi
- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!